Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
А што да не носе хеланке?
Заправо, мода ношења хеланки од стране мушкараца је ишчезла тек у двадесетом веку, вековима пре тога су биле модерне и друштвено прихватљиве, не видим што је проблем да се носе опет. Коме се носи, нека носи.
Бем му матер, мода се мења.
http://1.bp.blogspot.com/_QYEPby20_Ro/TTNgdRw-Z-I/AAAAAAAAAC8/7oUhEm-WoxE/s1600/shakespeare.jpg
Сад видим, овај био неки фанатик, а и делује ми млохаво, не може он никога да бије. Ево овај је мого да бије.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/89/Veljko_Petrovi%C4%87.jpg/250px-Veljko_Petrovi%C4%87.jpg
А и некако зајебано делује кад му читам биографију. Он би мого да нас реши ових кучки што носе димија-пиџаме, уместо нормалних панталона.
Evo, npr. ovaj:
http://www.pressonline.co.rs/upload/boxImageData/2012/0/18/168526/djuric-ipav-400.jpg
A čuo sam i da on drži Zaru. Valjda mu zato tepaju Šnajder ;)
Волео би да ти сутра син дође са девојком (или дечком) кући у хеланкама јебеним? И да му се оцртава буља и да га сви гледају као неког ретарда. Мушко дупе не може да буде квалитет у хеланкама, јеботе, кад оће девојка да ме ухвати сутра, а она ме увати за јебену хеланку, уместо у неком нормалном шортсу... Нем појма, нисам конзервативан, ал морају да се знају неке границе. То би да носе ови мушкарци који не желе да буду мушко, него да се мало приближе женама. А реално, ниједна жена неће поред себе неку пичкицу која носи хеланке, нормална жена/девојка.
I giljotine su tada bile moderan izum i društveno prihvatljive, pa ih više nema :)
Човечанство управо никада није било на вишем нивоу (духовно), него што је сада. Хоћеш да кажеш да је пре 300 година било на вишем нивоу, кад је отприлике 0.1 промил људи био образован, а један промил имао уопште прилику да стекне какво-такво образовање, кад си морао да рмбаш 20 сати дневно, не за iPad-ове деци, него за леба и воду? Тад су људи вероватно били у духовном успону и нису били у служби главних, да их тако назовеш... ''Малте не'' лолчич.
Па да паметни, али пре триста година нико није знао шта је даље од 100 километара круга око села, а сада зна, и баш зато јесте циљ да се учини да ти који имају шансу да мисле сопственом главом то не учине већ да остану радилице. Што ће рећи: деградација у смислу потискивања тог потенцијала. У фазону: сад кад смо их направили да нису маса необразована, испаде много, па ајде да их вратимо на неки нижи ниво лакши су за контролу.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/38/JovankaBroz1971.png
Meni su i mnoge devojke i mnogi ortaci rekli da imam savršenu bulju, a neretko mi i neki ortak kaže da imam bulju bolju od većine riba....mogu da zamislim samo kako bi mi stojale helanke pošto mi one bokserice koje ocrtavaju lepo dupe super stoje
Ако му се свиђа да се тако облачи, нека се облачи, ја бих само волео да има довољно пара да приушти одећу коју воли, а то шта воли -- то је његова ствар. Као и сексуална оријентација, ако га дечаци чине срећним, то је океј.
Aко има секси буљу, то што се оцртава може само плус да му буде.
Опет, ствар моде. Ош да кажеш да су, у Шекспирово доба рецимо (када су сви мушкарци носили нешто налик хеланкама) жене избегавале мушкарце, јер су мислиле да су ови пичкице? Не, трсиле су се с њима подједнако, као што су се трсиле пре 20000 година, као што ће се трсити за 20000 година.
Ови данашњи мушки имају боља дупета и танге него женке. Некада се замислим шта желим...
Носим хеланке зими испод панталона и много сам геј!
Добро, ти си човек слободнији, американизован и то, разумем.
Ал мени се све чини да су клинци и клинке повукле то из куће, облаче се ко кловнови јебени. Или у недостатку свог мишљења копирају први који је супротан од осталих, а најлакше их је видети на тевеу, на каналима где нема памети ни за лек. Не треба бити екстреман нигде, не разумем те који мисле да оригиналност долази споља а не изнутра. Мени су смешни и ови репери неки који узимају дуксеве од брата, да би били посебни, иду онако укењани, брате. Тако пролази улицом неки хипстер са оним наочарима ко Иво Андрић, нешто сав нашминкан, налицкан, ко пичкица и не знам што, нисам хулиган неки, ал кад би га срео кацам мало пијанији, набоо бих га таквом песницом да наредних 10 дана може да носи само ону смридљиву пиџаму из болнице.
Али најјаче, најјаче су оне цуре што носе широко нешто, па оне реперске патике, лооло
Као, ''Ја сам екстравагантна, ја сам другачија, пустите ме'', а носила би и фармерке и хаљину где можемо да видимо батак, само да га има. Па није Мури павијан :)
Pogodak u centar.
Образложи ми ''американизован''. Знам за себе да нисам, али ме чисто интересује зашто ТИ мислиш да јесам, пошто изгледа да остављам такав утисак.
Нека нема памети, али опет, какве то везе има с начином одевања? Постоји паметно одевање и глупо одевање? Дефиниши шта би било прво, а шта друго.
Не обожавам ни ја хипстерај, ал' ти га па претера.
Ma kako ste mi samo opasni...
Као, ''Ја сам екстравагантна, ја сам другачија, пустите ме'', а носила би и фармерке и хаљину где можемо да видимо батак, само да га има.
1. Шта ако јој се свиђа да носи широко?
2. Зашто да истичеш телесне недостатке? Ако си дебео, сигурно нећеш да носиш уске панталоне, па да ти прекипи сало преко; ако имаш брдо целулита, нема много смисла стално носити допичњак. Не видим ништа лоше у усклађивању одеће са обликом тела.
Ako joj dobro stoji i "ume" to da nosi, u čemu je problem?
Зекстру, Зара је ипак мало маснија.
Па оно, само и само у Амрици мораш да прихватиш човека какав јесте, иако је у многим случајевима једноставно болестан и треба да се лечи. А ако га не прихватиш, онда си ти проблем. Мора нека граница да се зна, понављам. Тамо све може, све сме, претерују у том либерализму и продају тако ту слободу, а реално, нису слободни. Гомила клинаца пије прозак и остала срања, још у петнаестој. Ето, ти ми делујеш тако, американизован, зато што све може код тебе.
Немој ми рећи да не можеш да извалиш ај-ку клинке која има оне шишке испеглане и хеланке тиграсте? Оправдан стереотип. Можда паметно додуше и не постоји, имаш хокштаплера колко оћеш данас, ту сам се можда и зајебо.