Ко је оригинални пропагатор фенси моде у Србији?

1. a cek aj mi objasnite sto vas nervira kako se neko oblaci?
    mislim nervira... sto u vama izaziva bilo kakvo osecanje nacin na koji se neko oblaci?

sta mene boli kurac dal se klinke oblace kao kurve ili kao ghostbusteri ili dal se muskarci oblace kao hipsteri ili zene ili kako god vec... Mislim nesto od toga kad vidim mi je smesno, nesto tupavo, nesto lepo, ali nikakvo osecanje u meni ne izaziva kako se neki slucajni prolaznik na ulici obukao. Sta mene boli kurac, ako voli da izgleda ko pavijan nek izgleda ko pavijan, meni ne smeta.

Sa druge strane, ako se moj prijatelj (a ne druzim se sa takvima) obuce ko pavijan reci cu mu: "Druze Pero, ti si pavijan". I toliko. Bez daljeg razglabanja, to ostavljam zenama...

Kakve jebene veze ima ko je propagator fensi mode u srbiji kad se vi i onako ne druzite sa takvima, te ako nista mozete bar da se osecate superiorno...

Malo mi konfuzan ovaj post u retrospektivi al kapirete me valjda

2. Sa druge strane, ako se moj prijatelj (a ne druzim se sa takvima) obuce ko pavijan reci cu mu: "Druze Pero, ti si pavijan". I toliko.

Аха, па да добијеш батина од друга

3. 1. Шта ако јој се свиђа да носи широко?

Свиђа се њој, ал не свиђа се мени. За који курац да је ухватим кад обуче џак? Нисам толко искусан, мислим да сам је ухватио за чку, а оно... каиш!

2. Зашто да истичеш телесне недостатке? Ако си дебео, сигурно нећеш да носиш уске панталоне, па да ти прекипи сало преко; ако имаш брдо целулита, нема много смисла стално носити допичњак. Не видим ништа лоше у усклађивању одеће са обликом тела.

Ово си у праву, добро... Само рекох да ме нервира што ми говоре да то стварно воле и често пљују по овим које се не облаче ко оне, чудакиње.

4. a dobro, preterao sam malo, reko bi mu da izgleda ko pavijan...

a pricao sam to sa najboljim namerama ljudima koji su mi prijatelji. oni koji se ne uvrede su trve prijatelji :)

5. Нисам толко искусан, мислим да сам је ухватио за чку, а оно... каиш!

Šta nju boli ista što si ti neiskusan?

6. Па оно, само и само у Амрици мораш да прихватиш човека какав јесте

А алтернатива томе је да га пребијеш ако носи ''наочаре као Иво Андрић''? :)

иако је у многим случајевима једноставно болестан и треба да се лечи.

А ако је болестан и треба да се лечи, не треба да га прихватиш, него да га сатреш, сасечеш у корену и разбаштиниш?

А ако га не прихватиш, онда си ти проблем.

Искрено, ти и јеси проблем ако би тукао неког због тога какве наочаре носи, опасан си по околину и треба да будеш послат код психијатра или на какво преваспитавање. Без увреде.

Гомила клинаца пије прозак и остала срања, још у петнаестој.

Овде сипају капи за нос у гуарану, гутају бенседине с пивом, то је као прихватљивије?

Ето, ти ми делујеш тако, американизован, зато што све може код тебе.

Може све што не угрожава друге.

Немој ми рећи да не можеш да извалиш ај-ку клинке која има оне шишке испеглане и хеланке тиграсте?

Шта знам. Можда могу да извалим да има очајан укус за одевање. Тачније, не очајан, него неусклађен с мојим укусом, ал' можда ја имам очајан укус, релативно је то, те не бих залазио у ту проблематику. Што се тиче интелигенције, упознао сам и превише интелигентних људи с очајним укусом (у односу на мој), да бих олако судио о њој.

7. a cek aj mi objasnite sto vas nervira kako se neko oblaci?

Јеби га, мене увек нервира кад видим колико људи фура неке розикасте 'шуље или мајице слично-педерске боје (обавезно припијене уз тело) и то комбинују са хлачама које неодољиво подсећају на хеланке. За коју годину, ако се тај тренд настави, нормално обучени људи ће бити исмејавани к'о највеће сељачине или неко ко се обук'о пензионерски.

8. него неусклађен с мојим укусом, ал' можда ја имам очајан укус,

Коначно да схватиш :)

А алтернатива томе је да га пребијеш ако носи ''наочаре као Иво Андрић''? :)

Ма не, то је један одређен лик који ме нервира, овамо код мене. На крају испадох нетолерантан, а стварно нисам, само сам млад и бесан. То се ваљда опрашта :)

9. Реко ти је дечко да морају да постоје границе, какво насиље о чему причаш ти. одма закључујеш у крајност.
    Јел ово треба да је прихватљиво, да ти седи у бусу поред тебе оваква наказа људска? ипак са тим људима остали деле простор, нема смисла претеривати овако
    http://www.dzidze.com/blog/wp-content/uploads/2011/10/lizarman_covek_guster6.jpg

10. За коју годину, ако се тај тренд настави, нормално обучени људи ће бити исмејавани к'о највеће сељачине

Па?

Ти, ево, мислиш да се ''нормално'' облачиш, па исмеваш људе с розикастим кошуљама припијеним уз тело. Океј је кад их ти исмеваш, а неће бити океј кад се обрне ситуација и они почну тебе да исмевају?

Уосталом, кога боли курац што му се неко смеје? Свашта.
    Да би ти се неко смејао због одевања, мора да буде деген. А што би ти било стало до мишљења дегена?

11. oni koji se ne uvrede su trve prijatelji :)

А и то што велиш

12. За коју годину, ако се тај тренд настави, нормално обучени људи ће бити исмејавани к'о највеће сељачине

ako ti mislis da si normalno obucen, sta te boli kurac sta o tebi misli neki hipster... oni i sad misle da si obucen ko penzioner

13. Хаха, мене је фасцинантно како неки људи ријеч "нормално" везују искључиво за своје понашање, облачење и навике.

14. Џими колко си недоказан. како не капираш да та култура утиче на људе. човек је друштвено биће и дели овај свет са другима и нормално је да ће да га нервирају такве ретардације. поготову када крене да се шири и постаје прихватљиво и пожељно... сутра има неко из твоје околине да се претвори у наказу, и нормално да ће да ти смета... тиш сад да кажеш ко га јебе... па није ко га јебе, не може човек сам себи да је тако довољан а остали су шатро неважни и могу да раде шта оће

15. Јел ово треба да је прихватљиво, да ти седи у бусу поред тебе оваква наказа људска?

http://www.dzidze.com/blog/wp-content/uploads/2011/10/lizarman_covek_guster6.jpg

Ајде, замисли да седне поред тебе. Шта ћеш да урадиш? Да се прекрстиш, да гласно негодујеш, опсујеш га, да га удариш, помериш се? Јел' ти угрожава сигурност? Зашто би ти сметао?

16. Ајде, замисли да седне поред тебе. Шта ћеш да урадиш? Да се прекрстиш, да гласно негодујеш, опсујеш га, да га удариш, помериш се? Јел' ти угрожава сигурност? Зашто би ти сметао?

Па куда то води човече, јел смо гуштери или људи? где је достојанство где је људскост? и саћеш ми кажеш шта тебе брига што је он гуштер... ал то сам одговорио горе...

17. Nema ništa protiv ljudi rozim košuljama i sličnim, ne baš svakodnevnim stvarima za nošenje, ali me jako nevrira oblačenje radi privlačenja pažnje i lažnog poistovećivanja sa nečim, tipa pokidana, razmazana pankerka sa ajfonom ili sl.

18. Ahahah jes odvratan. Al dobro, jedno je reći za svoju dušu ''vidi ovog bilmeza al je odvratan'', a drugo je da se boriš za to da se takvi zabrane...neću da molarišem ništa kao svi imaju prava bla bla svi smeju sve bla bla, al recimo da vidim ovakvog na ulici verovatno bi se samo osmehnuo i to je sve. Jebe mi se što je takav u principu.

19. Па куда то води човече, јел смо гуштери или људи? где је достојанство где је људскост? и саћеш ми кажеш шта тебе брига што је он гуштер... ал то сам одговорио горе...

Ако мислиш да је физички изглед мера људскости, онда не знам шта да ти кажем. Запитај се колико људскости поседујеш.

20. neću da molarišem

Хахаххаха :)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.