Кад сам био мали мислио сам ...

1. Sad sam sjetio, mislio sam da se mogu povrijediti ako prevučem kožicu preko glavića.

2. Уууу, ово је тема за мене :)

Било ми је логично да су кашика и виљушка женског пола и да су оне неке ортакиње а нож је виљушкин муж ... и да су вук и лисица брачни пар (утицај басни).

Једно време сам, заједно са најбољом другарицом, била опседнута диносаурусима и онда смо као тражиле њихове остатке испред зграде и од неког камења триповале да су им то зуби :)

Хтела сам да будем биолог, стално сам брала и сакупљала неке травке а правила сам и разноразне хемикалије (мешањем свих шампона и средстава за чишћење).

Мислила сам да Вук Бојовић живи у Зоолошком врту и то ми је било баш кул па сам предлагала да му поклонимо наш стан а он нама у замену да препусти све оне животиње.

Идеал женске лепоте и памети ми је била Лидија Вукићевић :facepalm: Игром случаја дотична ми је сада колегиница и спознала сам из прве руке у којој сам заблуди била, барем кад је о памети реч :)))

Имала сам ВХС са цртаним филмом Дамбо и знала сам напамет све сцене, баш сваки кадар. Онда сам позајмила неку касету од другарице због другог цртаног (беше Успавана лепотица) а на тој њеној касети је био снимљен и Дамбо. Кад сам гледала "њеног" Дамба била сам убеђена да на њеној касети постоји један кадар више на почетку филма, оно кад рода лети и гледа одозго мапу где треба да спусти џак са слончетом. Никако нисам могла да утврдим да ли трипујем или мени фали један кадар од пар секунди (могуће да је приликом снимања то некако нестало).

3. Једно време сам, заједно са најбољом другарицом, била опседнута диносаурусима и онда смо као тражиле њихове остатке испред зграде и од неког камења триповале да су им то зуби :)

Хтела сам да будем биолог, стално сам брала и сакупљала неке травке а правила сам и разноразне хемикалије (мешањем свих шампона и средстава за чишћење).

imale smo isti period :3
    p.s. uz dambo kasetu se sećam dan-danas kako kukam kad mu umre majkica.

4. Било ми је логично да су кашика и виљушка женског пола и да су оне неке ортакиње а нож је виљушкин муж ... и да су вук и лисица брачни пар (утицај басни).

Ууу, овај трип сам и ја имала, добро ме подсети. :)

5. Кад сам био мали, пронашао сам дедину колекцију Пан Еротике.

Тако да сам због лоше црно-беле штампе ја као мали живео у убеђењу да мушкарци не свршавају, већ пишају по женама, и да то тако треба.

6. правила сам и разноразне хемикалије (мешањем свих шампона и средстава за чишћење).

Ja isto, jebote kako je bilo do jaja. Posle sam to popio pa sam zaglavio u bolnici mesec dana.

7. Хтела сам да будем биолог, стално сам брала и сакупљала неке травке а правила сам и разноразне хемикалије (мешањем свих шампона и средстава за чишћење).

Јао и ја то радио, моји се хватали за главу кад сам убацивао још и ВЦ санитаријум у комбинацију - ја сам имао трип да глумим Панорамикса мешао сам са дрвеном варјачом такве бућкурише у лавабоу.
    Моји друидски дани су се завршили кад су ме закључали у собу јер сам истрошио залиху шампона и зубне пасте.

8. kad smo kod bućkuriša,ja sam svaki put kad sam išla kod dede i ujaka uzimala veliku džezvu,da kao kuvam kafu,stavljala sam najviše kafe,a pored i aleve paprike,soli,šećera,brašna,bibera,kako kad kombina bude.jednom su time poslužili goste.reakcije su bile možete misliti :3 isto tako sam jednom gledajući dedu kako se sapunja onom četkom za brijanje i brijačem prelazi htela i ja da probam,pa sam uzela stoličicu i krenula da se sapunjam i brijem.obrijala jedan obraz dok nije upala majka i digla dževu,sreća pa nemam bradu danas,makar jedan obraz XD

Тако да сам због лоше црно-беле штампе ја као мали живео у убеђењу да мушкарци не свршавају, већ пишају по женама, и да то тако треба.

lolo,peki,je l' ti i sad normalica?

9. Ма јок, деда касније почео да купује неку порњаву у боји, а и кренуле ВХС касете, па сам укапирао шта је кул, а шта није.

Е да, управо се сетих да и да сам једно време био убеђен да жене имају једну рупу која им за све служи. И мислио сам да не кењају, да то само мушки раде. У сваком случају, женска анатомија ми је била баш чудна, без обзира што сам имао литературу за проучавање исте.

10. Da su igračke žive, ali se prave da nisu kad ih gledamo. Posle sam stalno pamtio gde sam ih ostavio da vidim jesu li se pomerale. xD
    Da se cigareta puši tako što se duva u filter.
    Da mogu da letim ako uzmem dva pera i dovoljno brzo mašem rukama.
    Da nam sredstvo za sudove služi za pranje ruku ako su baš prljave.
    Da ako prođem ispod duge mogu da postanem devojčica.
    Da mogu da pravim čarobne napitke ako stavim malo vode, mastilo i sve moguće biljke koje nađem u dvorištu.

11. Ja siroma mislio da kada dođe do seksa ... da dole sve varniči od trenja.... tek kasnije sam video da je to podmazano.

12. Da ako prođem ispod duge mogu da postanem devojčica.

awww!sou kjut!

13. Da ako prođem ispod duge mogu da postanem devojčica.
    awww!sou kjut!

A još mi je jedna debela komšinica stalno oblačila suknju i lakirala mi nokte. Fala bogu pa sam ostao normalan

14. Au brate, tebe od rodjenja vaspitaju da budes trandza.

15. Au brate, tebe od rodjenja vaspitaju da budes trandza.

Ne, samo ta žena, ostali su se više fokusirali na to da me slikaju sa cigarom ili sipaju gutljaj piva.

16. Ја и рођак ми смо се утриповали да ако брзо машеш рукам да можеш да полетиш или барем да се задржиш у ваздуху, тако да смо са врха тросједа скакали на оно гдје се сједи све док га нисмо сјебали и удубили е онда смо ми најебали

17. Ja sam trosed izbusio nozem.

18. Ja sam mislio da se ulosci stavljaju na zadnju stranu kolena.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.