Кад сам био мали мислио сам ...

  1. Хтела сам да будем биолог, стално сам брала и сакупљала неке травке а правила сам и разноразне хемикалије (мешањем свих шампона и средстава за чишћење).

    ја сам имао трип да глумим Панорамикса

    Ово сам све и ја радио, и онда сам поливао по маслачку да видим оће да порасте.

  2. Мислио сам да ће до две'иљадетринаесте да направе временску машину, телепорт, или барем аутомобиле што лете... ништа од тога,јебемуматер!

  3. Мислио сам да постоји група Гара Високак.

  4. Ja siroma mislio da kada dođe do seksa ... da dole sve varniči od trenja.... tek kasnije sam video da je to podmazano.

    Isto.

    Mislio sam da žene nikad ne misle o seksu, da im je to mnogo gadno, i pravo sam se čudio kako uopšte pristaju da to rade kad ne vole to kao muškarci.

    Nekako sam se bio utripovao da lasice imaju tendenciju da grizu muškarce za muda. Dugo, dugo (sramota me i priznati) sam stavljao ruku na jajca i bežao kad god vidim lasicu.

  5. Gledajući "Lepa sela, lepo gore" i one scene sa drekavcem, povezao sam nekako da je drekavac ustvari daždevnjak i da ako staneš na njega da će toliko da vrisne da momentalno ogluviš (ovo mi je neko pričao).. Teško da bi me neko i danas tako lako naterao da stanem na njega..

  6. Мислила сам да одрасли знају све и да су паметни!
    Највећа заблуда мог детињства.

  7. Мислио сам да постоји група Гара Високак.

    To oni sto pevaju "Gara, gara, garis li se sada"?

  8. Mislijo sam da se kaže BOGAČA a ne POGAČA zato što se BOGAČA pravi za slavu i povezano je sa bogom.

  9. Pogrešno sam mislio.

  10. To oni sto pevaju "Gara, gara, garis li se sada"?

    И мене си гарила некада

  11. Мислио сам да ће се кад-тад састати Сампдорија и Југославија, и био сам у недоумици за кога ће Синиша у том случају играти.

  12. И дан данас сам...

  13. Mislio sam da je Zdravko Čolić jedini pevač na svetu... o.O

  14. Једном приликом је Беркамп дао гол из слободњака и приказивали су једно пешес пута риплеј и мислио сам да су то све голови. Ћале се купао и ја му све вичем, ево још један гол. Види ово још један. Тајооо још један гол.

  15. Ja sam mislio da je Crvena Zvezda najjači tim na svetu. Posle sam se i uverio. A još poslije sam se i razuverio.

  16. И да, кад је Партизан играо са Реалом квалификације(мешчини) за лигу шампиона, ја сам мислио да је то финале и почео сам да плачем кад је Илић промашио гол са пола метра и то празан!

  17. Dugo, dugo (sramota me i priznati) sam stavljao ruku na jajca i bežao kad god vidim lasicu.

    Gde bre ti živiš? :))))

  18. ... мислио сам да ћу ићи на Хогвортс кад напуним 11. година, још чекам моје писмо.

  19. Kad su mi počeli ispadati zubi, oni mliječni, ja sam mislio da mi zubić vila donosi keš i stavlja ispod jastuka. I tako se ja jednom napravim pametan, obavjestim kevu da mi je zub ispao, ona ono standardno ''Pod jastuk, zubić vila dolazi sigurno.'', ja ispoštujem, i legnem u krevet, ali ne sa namjerom da spavam nego da čekam tu vilu. Znam da sam se patio kao lud da ne zaspim, traumatično dosta, kad upada keva i gura ške pod jastuk. Toliko od mene.

  20. И ја чекам писмо са Хогвортса, и даље, у 24 године. Јебале их совуљаге, мора да се нека загубила са мојим негде.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.