Кад сам био мали мислио сам ...

  1. Мислио сам, а и даље мислим (мада је ово ипак више неко размишљање) да ли има неко у свету ко слуша исту песму као и ја у истом тренутку и да слуша баш исти део песме као и ја.

  2. Da vetar nastaje tako što neki čovek izdahne, i onda taj vazduh neprestano kruži oko sveta. A jak vetar nastaje kad više ljudi uradi isto to.

  3. ...da mi svaku noć, minut posle ponoći, ptica sa krilima od kože doleće na terasu (tako se čulo, nikad nisam pogledao). gleda me i razmišlja da li zaslužujem da se ujutru probudim, i onda odleti...
    sad zato ne dolazim kući pre svitanja, manje se tripujem kad vidim jutro pa legnem...

  4. Mislio sam da, kada se ugasi svetlo, u mojoj sobi se iznenada pojavljuju: cigani (zato što kradu decu), vampiri, babaroge, duhovi, drekavci, Džek Nikolson (zbog filma "Isijavanje")...

    A inače nikad nisam voleo da preterujem lololo.

  5. И мени се то дешавало, а онда сам престао да пијем.

  6. Мени се Џек Николсон и дан данас појављује.

  7. Мени зелени гуштер.

  8. Мени понекад и Ђина Карано , углавном кад заспим.

  9. Мени Марко Матераци.

  10. Лол, ајде бре постављај питање на историји.

  11. Поставио сам , и ај да не буде оф топик кад сам ја био мали мислио сам да су корнишони племе у Африци.

  12. Ја сам као мали триповао да је лик из спота ''ај па се кроз град зајебај'' стварно зелен.

  13. А ја мислио да је Кондом нека зејабана дестинација , нека грађевина јебемлига. И то само због оног одвартног спота групе Твинс са Ером Ојданићем и оног стиха "Синоћ сам сањао мене и мадону у стакленом кондому."
    И једаред излазим из куће и кева ме пита ђе идем. А ја да се непаравим важан јер сам научио нову ријеч кажем
    - Одо са другарицом у кондом.

  14. Mislio sam da su balerine (ne sve, doduše) posebna vrsta živih bića koja ima špicaste noge (tj. da nemaju stopala već da im se potkolenice završavaju u obrnutoj kupi) i da se zato kreću kako se već balerine kreću kad hodaju na prstima. I bilo mi ih je jako žao.

  15. Do osmog razreda osnovne čvrsto sam vjerovao da je Ablanija pakao na zemlji.
    Pod uticajem priča kako su Albanci krvoloci, ubice i dušmani i kako je Albanija užasna zemlja, ja sam počeo da mislim da veliku većinu njenog stanovništva čine demoni, zli zmajevi i zombiji koji kontrolišu tamošnje stanovništvo. Ni teritorija na kojoj se prostire Albanija nije bila pošteđena moje iskrivljene slike stvarnosti. Mislio sam da je iznad Albanije nebo uvijek crveno i da su oblaci bordo boje, da gromovi neprestano biju a da umjesto rijeka teku potoci lave, da žive vegetacije gotovo i nema a teren je bio potpuno suv, zemlja kao u pustinji (sve u svemu zamišljao sam albaniju kao Outland iz Vorkrafta).
    Negdje krajem raspusta između 7-og i 8-og osnovne, počeo sam da sumnjam da Albanija tako izgleda (jer iz geografije takav tip reljefa i klime niđe nije bio opisan) ali i dalje bio pri stavu da veliki dio njenog stanovništva čine kojekakve karakondžule. Kako živim u Podgorici, par puta sam se čak i penjao na jedno brdo sa kojeg se može vidjeti granica sa Albanijom, ali ništa nijesam mogao vidjeti što bi potvrdilo moje mišljenje.
    U prvom srednje upoznajem jednog Albanca sa kojim sam išao zajedno u odjeljenje i tada sam shvatio u kakvoj sam zabludi živio poslednjih 15 godina.
    Danas ni jedan džoint ne može da vrati taj trip...

  16. Да се пољско цвеће зове тако зато што је из Пољске.
    Да неко помера брисаче у колима.
    Да кад серем, ту исту канализацију и ту воду неко попије у другој кући.
    Да је кисела вода у зеленој боци стварно зелена и да је покварена.

  17. Mislio sam da je SPERMA žena. Kacam bio mali gledo sam porniće na Palmu i u jednom porniću kaže lik AAAAA, IDE MI SPERMA i svrši, i razbježaše se i ja, genije, zaključim da je naišla njegova žena koja se zove Sperma pa su morali ranije završiti.

  18. Rodbina se vazdan iščudjavala mom brzom rastu. Ponavljali su da se to desilo "preko noći" i nabili mi frku da će jednog jutra noge da mi vise izvan kreveta....

    Verovala sam, tako mi rekao jedan matori seronja iz komšiluka, da iz trna koji se zabode pod kožu kasnije izrasta drvo.

  19. Zeleo sam da izmislim nesto korisno i jako bitno za svet kad porastem,ali sam mislio da nije moguce jer je vec sve izmisjleno.Onda sam razmisljao o pticama i njihovom letenju,a nadao se da cu bas ja kad porastem otkriti nesto u njihovim krilima sto im omogucava letenje.
    Pitao sam se kako je jare brze od mene kad ono ima noge komada 4, a ja samo dve noge.Mislio sam da je logicno da ja budem brzi jer cu pre ja pomeriti 2 noge nego ono 4.
    kad me je prvi put otac upitao kog je oblika zemjla,pogledao sam betonsku stazu ispod svojih nogu,bila je ravna :) pogledao sam u daljinu kad tamo od jednom nema dalje...onda sam rekao da je zemlja kockasta :)Secam se toga kao da je juce bilo :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.