Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Axaxaxaxax, a budale. Axaaxaxax
У јебо те, деда туче добр субвенције за рад. :)
Deda ima farmu krava bato :)
Шта знам, ја слабо сточарство, само за сопствене потребе. Нешто свиња, живине и тако. Имам свашта нешто на уму, али само док завршим факултет па ћу се посветити томе.
Jebeno je pčelarstvo, traži puno vremena, svakodnevni obilasci i svakojake zajebancije, ali isplati se na kraju. Mislim da je neki minimum 20ak košnica. Ne vrijedi ti se zajebavati sa nekoliko. Ispitaj te svoje prije nego što kreneš u tu pustolovinu.
Potkozarje.
IMT 539 de luhe
Mitke de ćeš u poljoprivredu posle završenog fakulteta, vataj se ti Beograda ako me razumeš :)
Боксеру, знаш ли ти шта је то срећа? Не бих ти ја могао чучати у некој изнајмљеној гарсоњери поред оне моје љепоте, нема тих пара које би могле да ме натјерају. Није ни у Београду срећа. Највише бих волио да се запослим и да имам фиксно радно вријеме, а да послије могу да се занимам на селу. Видјећемо шта ће бити.
Boxore dobar ti arhitekta beše na zgradi sa one slike :)
Ovo ti je zajeb svih zajeba.
I pseto nemo da zaboraviš radžu!!
Mitke kapiram ja to sve, malo se šalimo.
Nije zgrada, oni je terasa po dužini kuće tj na Ge.
Ahaaa, paa, lepa je...:)
Axaxaxaxax
Sad gledam, pa nije ovo belo terasa pa da ga jebeš!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/1175065_432878456828985_1898463481_n.jpg
:)
Axaxaxaxa, ček da vidim jel ima neka bolja slika.
Ako i sad ne kapiraš ja didem da slikam ponovo ne mogu :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q77/s720x720/1146694_432921520158012_2114949419_n.jpg
Meni ovo liči na neki majstor Bob tobogan i ti se fazon zaletiš i sa njega pravo u traktor, sa ornim seoska sam lola osmehom...:))
По овом здању видим да имаш добру ракију, мора да се добро заливало :)
lepo ti je reko dub, s ovim nisi nigde pristao, "polovak". nit karijere nit vajde od zemlje.
Kume Bohore, stvarno bre ovo neka Gaudijevska arhitektura, ni ja ne kapiram, dotera deda dve junice na pijac u subotu da se ovo dogna da lici na nesto :)
vidim, sve domacini, mucenici ovde, rispekt!
A jbg, čovek ima pare al nema ukusa, Axaxaxax