Желим...

1. AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH
    jebi se :D

2. Chicks for money and nothing for free. 'Oću da prođem neku tiketčinu sad pre đovaka. Ili da legne neka ogromna lova, ne biram način. Mere i ova lutrija.

3. :D Nekako mi bolje kad dobijem za dž.

4. чудан неки мотор..

5. Onaj helikopter na daljinski! Vozio bratov pre neki dan, naložio sam se! Pretvorio sam se u dete od 10 godina na 5minuta ^^

6. Види Видре види шикуље, видела месиште па одмах забалавила, их сунце ти јебем, ко тебе ожени има да ради само да те прехрани и напоји, то Видро српкињо, пет синова да родиш крс' ти пољубим!

7. чудан неки мотор..

Hahah

8. јој, пацове, ђе нађе петоро дјеце, оћу да будем бизнис вумн, дјеца су само сметало
    што се тиче осталога, слажем се :D

9. Brate mili, skoro pa kao dve JA!

10. Brate mili, skoro pa kao dve JA!

Samo da umanjim 14ak kila... Govorim sebi: "Mo'š, ti to, mo'š, ti to" ;-)

11. Ali on je veliki, visoki coek. I domacin prije svega.

12. И даље си јачи од мене Луксе, одакле те негативне тенденције? Чему године улагања? Зашто си дозволио западњацима да утичу на тебе?

Видрињос, све сам бре убо, ко баба Ванга.

13. zelim da neko baci zesci kobjasn na dzonijevu temu jer i mene interesuje isto...

14. Pazi kad bi mog'o neki stručnjak da se javi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.