Желим...

1. idemo da bampujemo temu ae tamo

2. I sad kao ne'š motor više?

3. 'Оћу мотор, него већ имам један па сад да се прешалтам мало и на друге ствари.

4. Јеботе, пацове, која си Светлана Бојковић, желиш стилски намештај.

5. Што? Баш је перверзија, замисли собу обложену црвеном и црном кожом по зидовима и овај намештај по зидовима који су црвени а доле бели тепих, врхстра.

6. Сморише људи са Пујом, преплавиће БГ ко лабрадори..

7. matere ti?
    u ns ja vidjela jednog za 2 i po godine života
    pu.

8. Ti kerovi postoje samo na Vukajliji...žive na četu i pojavljuju se u čoporima...

9. Gore pseto od Haskija (tu dodajem i Samojeda, Šicua i Malamuta) i zlatnog Retrivera ne postoji, ali ne postoji! Prvi su divlji i ne možeš ih dresirati, a ovi drugi su sve sami retardirani incesti i poslednjih godina veoma ujedljivi!

10. jebiga, ako ga ti ne znaš dresirati, bolje plati nekom drugom da to uradi kako treba. :) ja znam gomilu divnih primjeraka, al' treba dosta truda i rada uložiti da bi bili takvi, ne rađaju se svi savršeni. :)

11. Па то је сад почело да искаче, ја нисам видео у животу уживо а онда кренуло на Вукајлији па сад ми комшија добио једног..

12. Желим да ми баба умре.

13. Бачје занимљиве жеље, као и увијек.
    Елем, желим да се прва јави јер сам препоносан да бих било обрнуто.

14. Желим да ми баба умре.

+ 1 jerbo ne mogu više d plaćam kirije

15. Ја више не могу психички да издржим.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.