Желим...

1. Извор у Аранђеловцу?
    Ако јесте, оно, знам да тамо иду буржуји али један астрон заиста подиже клијентелу на виши ниво. Више ми је место за неке БМВе.

2. ја желим овако јаке бркове јер су моји срање

3. Stvarno je lepo. Mada malo previše tmurno za mene. Ali za istraživanje okolo Norveška i Island dušu dali.

Jedno ovakvo.... Ili više.
    http://www.art-pen.ru/wp-content/uploads/2011/09/rose-tree_220.jpg

4. Želim vesninu pažnju

5. да се не пробудим сутра, сморијо ме живот

6. Meni je svaki dan ko robija, znam da joj prija moja pažnja, pa zašto je onda tako hladna prema meni?

7. Bač, nemoj da si Robin.

8. cole,ove kuce su ruzne i priroda je mrtva,tmurno i depresivno

9. џаба стеване, ложи се на неког тургија

10. Zelim da mi se smorka javi nismo dugo pricali pozz

Poz za odeljenje 3/1 i sve koje poznajem

11. Што, Олланиче, природа баш опушта? А куће су много лепше него оне наше са 4 спрата и неокречене са лавовима испредкуће.

12. Sale d snajperist

Zelim da mi se smorka javi nismo dugo pricali pozz

ти изгледа желиш проблеме

13. љутиш ме сталним провокацијама по форуму и чету

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.