Paket predloga

  1. Vukajlija nikada nije imala za cilj okupljanje osnovaca, pisanje i pravljenje njihovih prežvakanih fora i fazona. Imaš li šta pamentnije da dodaš na moje odgovore?

  2. Људи, ја нећу да добијем банану јер је неко други отворио тему и ја само учествујем у њој. Ја само износим своје мишљење.

  3. Pa onda Vukajlija treba da ukine postere i reakcije, po toj logici...

  4. Zakljucajte ovu temu i banujte ovog sto je predlagao!
    A u kurac!
    Necete se vi sad tu siriti po forumu sa vasim predlozima sunce li vam lebovo!

  5. Sa tvojom logikom nešto nije sve pod konac. Da li ti misliš da samo osnovci dolaze i prave postere i gledaju? Reakcije ionako ne mogu da prave jer im je nemoguća misija da dođu do 1 000 poena sa svojim očajnim pokušajima definisanja. Ono što se traži na ovom sajtu je održavanje nekog kvaliteta, a djeca to ne mogu da ponude, rijetki su oni koji imaju šta da prikažu na ovom sajtu a da sadrži originalnost i humor.

  6. Pa onda Vukajlija treba da ukine postere i reakcije, po toj logici...

    Po kojoj logici?

  7. Pa po logici koju je Remac ponudio, da samo defke ulaze u zbir poena. Ako je Vukajlija sajt za defke, evo, povlačim svih pet predloga, i predlažem novi, da se sve vrati na stanje iz 2007. godine. Dakle "Rečnik slenga", nema postera, nema reakcija. Klinci idu na 9gag, moderatori biraju defke na osnovu toga šta im se dopadne.
    S tim što bi onda sa "Vuke", prema nekoj mojoj proceni (procenat ortaka koji koriste Vukajliju) emigriralo barem 30% ljudi trajno (već su se žalili na očajne kriterijume), a još više bi smanjilo broj dolazaka na sajt

  8. Volim ovakve teme. Deluju inspirativno na predloge. Eto ja predlazem da se uvede zabrana otvaranja tema autorima ispod 30 proseka.

  9. svakako se uskoro ukida. kajzen je od njih digao kucu u canju i tri vikendice u melencima i kaze da mu dosta

    Koliko je blizu mora jel izdaje gostima lolo

  10. (već su se žalili na očajne kriterijume)

    Pa zar treba puštati da smeće ostane na sajtu i vicevi i citati da bi bagra bila zadovoljna?

  11. Da, a poster sa gej parom koji usvaja decu je baš onako "elitna kategorija"

  12. Da, a poster sa gej parom koji usvaja decu je baš onako "elitna kategorija"

    Šta fali posteru meni je taj gej par baš izgledao srećno

  13. Pa fali mu što je završio u dubokom minusu. Dakle, evo i još jednog predloga: ako se glas korisnika ne uvažava, hajde da ukinemo glasanje.

  14. Završena rasprava.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.