Ih... :) hiljadu puta
Da li ste se nekad zakucali u staklena vrata neke prodavnice ne videvsi ih i prosuli se?
Jesam se zakucala,ali nisam pala. =)
Da li ste se ikada iznervirali sto vam definicija ima mnogo minuseva,da ste otisli da ucite?
Ne još uvek. Ima vremena :D Da li ste ikada brali višnje na vrhu drveta ispred kuće noseći zelene dokolenice na crni šorts i roze papuče? (sad i ja lupam :D)
Ma ne lupaš.
Da li si ikad jurio kokice?
Ne.
Da li ste ikad upali u koprive?
Да.
Да ли сте икад прешли државну границу пјешке?
Nisam,ali malo je falilo.
Da li ste ikad bili u blizini aviona?
Da. Da li si ikad skakao/la sa garaže?
He.
Да ли сте икад пали низ степенице?
Ihaaaa... Da si ikad bio u zatvoru?
Ne,samo u ludnici.Ali ozbiljno,u padiskoj skeli.
Da li ste ikad bili u ludnici? (ne računam gradski prevoz i redove u pošti)
Da li ste ikad dobili 1 iz matematike?
Da. Da li ste ikad zapalili prdež?
Ne. Da li ste ikad namjerno prosuli hranu po 'suparniku/suparnici'?
Nisam hranu, al' sam vodu xD
Da li ste ikada gledali kako u punom autobusu baba maze carape lakom za nokte da joj ne bi pukle?
ne,ali sam gledao coveka kako vadi sav pribor i sece slaninu i umace paradajz u posudu u kojoj je so(valjda) i sve to drzi na krpi :)
da li ste se nekad toliko napili i na pola puta do kuce hteli da prdnete a u stvari se usrali i tako setali do kuce?:))
Ne xD
Da li vam je ikada pukla sijalica u kupatilu za vreme tusiraja, pa ste onda po mraku morali da pokusavate da ne zgazite na staklo?
Јок.
Да ли сте икад шивали главу?
ne da li si ikad poslao nekog na usivanje glave?
Da
Da li ste ikada sanjali da vas neko razvaljuje od batina dok vi iz nekog razloga nemate kontrolu nad rukama i ne branite se?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ih... :) hiljadu puta
Da li ste se nekad zakucali u staklena vrata neke prodavnice ne videvsi ih i prosuli se?
Jesam se zakucala,ali nisam pala. =)
Da li ste se ikada iznervirali sto vam definicija ima mnogo minuseva,da ste otisli da ucite?
Ne još uvek. Ima vremena :D
Da li ste ikada brali višnje na vrhu drveta ispred kuće noseći zelene dokolenice na crni šorts i roze papuče? (sad i ja lupam :D)
Ma ne lupaš.
Da li si ikad jurio kokice?
Ne.
Da li ste ikad upali u koprive?
Да.
Да ли сте икад прешли државну границу пјешке?
Nisam,ali malo je falilo.
Da li ste ikad bili u blizini aviona?
Da.
Da li si ikad skakao/la sa garaže?
He.
Да ли сте икад пали низ степенице?
Ihaaaa...
Da si ikad bio u zatvoru?
Ne,samo u ludnici.Ali ozbiljno,u padiskoj skeli.
Da li ste ikad bili u ludnici? (ne računam gradski prevoz i redove u pošti)
Ne.
Da li ste ikad dobili 1 iz matematike?
Da. Da li ste ikad zapalili prdež?
Ne.
Da li ste ikad namjerno prosuli hranu po 'suparniku/suparnici'?
Nisam hranu, al' sam vodu xD
Da li ste ikada gledali kako u punom autobusu baba maze carape lakom za nokte da joj ne bi pukle?
ne,ali sam gledao coveka kako vadi sav pribor i sece slaninu i umace paradajz u posudu u kojoj je so(valjda) i sve to drzi na krpi :)
da li ste se nekad toliko napili i na pola puta do kuce hteli da prdnete a u stvari se usrali i tako setali do kuce?:))
Ne xD
Da li vam je ikada pukla sijalica u kupatilu za vreme tusiraja, pa ste onda po mraku morali da pokusavate da ne zgazite na staklo?
Јок.
Да ли сте икад шивали главу?
ne
da li si ikad poslao nekog na usivanje glave?
Da
Da li ste ikada sanjali da vas neko razvaljuje od batina dok vi iz nekog razloga nemate kontrolu nad rukama i ne branite se?