Који смо курац ми вукајлијаши ?

1. Omašiti temu na slobodnoj temi - eto materijala za takmičenje.

2. dodaj i to Šerloče, to je suština

3. dodaj i to Šerloče, to je suština

To je ono što se podvlači markerom u knjizi, znam ja.

4. http://vukajlija.com/recnik/autori/102230

Jesmo li svi koji imamo naloge na vukajliji vukajlijaši ili smo vukajlijaši samo mi kojima vuka samo što život promijenila nije ? Ako smo svi vukajlijaši možemo se svrstat lako i u vjernike , poput ovog gore lika.

5. Ми смо Чудовишта из Лох Неса !

6. Ako smo svi vukajlijaši možemo se svrstat lako i u vjernike , poput ovog gore lika.

Dane je Srbin, piše lepo.

7. Dobro , da ne ubrajam sad sve nacionalnosti jer smo već napomenuli da smo mi ljudi različitih vrsta.

8. Može se reći da nismo ništa od gore navedenog, nego da smo samo to - Vukajlijaši. Nova vrsta ljudi.

9. Dobro , da ne ubrajam sad sve nacionalnosti jer smo već napomenuli da smo mi ljudi različitih vrsta.

A šta se desi ako neko kaže: "U vrstu - ZBOR!"?

10. A šta se desi ako neko kaže: "U vrstu - ZBOR!"?

E to je već diskutabilno..

11. Istina je da nama vukajlijašima (mada ja i nisam neki reprezentativni primerak) ništa ne fali iako smo različiti. Da smo svi isti svi bi imali iste definicije i isti broj poena i svi bi bili na prvom mestu i to nije baš kul.

12. Ми смо гомна која се нагомилавају у Кајзеновој гузици. Једног дана када свевишњем Кајзену закржља мозак од претераног конзумирања допа и сканка, он ће заборавити шифру Вукајлије и сва гомна има да оду у курац. Сем Костића. То гомно ће живети заувек.

13. Šomi , pazi da te ne banuje Kole.

Mi smo Kompir.

14. Mi smo Kompir.

To je kompot od krompira, u nekim zemljama to je specijalitet.

15. Istina je da nama vukajlijašima (mada ja i nisam neki reprezentativni primerak) ništa ne fali iako smo različiti. Da smo svi isti svi bi imali iste definicije i isti broj poena i svi bi bili na prvom mestu i to nije baš kul.

Pa neko tako razmišljanje me je i naćeralo da otviorim ovu temu , jer smo različiti ali nismo isti ko svi ostali koji su različiti.

16. Pa neko tako razmišljanje me je i naćeralo da otviorim ovu temu , jer smo različiti ali nismo isti ko svi ostali koji su različiti.

Mnogo bre razmišljaš :D

17. Šomi , pazi da te ne banuje Kole.

Сви смо гомна, не само Костић. Само што ће он једини да преживи.

18. ево видим исти случај са Пујом Шотком.

Ko je to, šta je to? A ima li Pokojna Mileva neke veze sa Vukajlijom pošto sam primetila da se Vukajlijaši preljevaju na sve strane?

I da odgovorim na pitanje: omnipotentoautistični sajberkromanjonci i uzgajivači rasade.

19. Сви смо ми помало Пујо Шотка.