Jesmo li svi koji imamo naloge na vukajliji vukajlijaši ili smo vukajlijaši samo mi kojima vuka samo što život promijenila nije ? Ako smo svi vukajlijaši možemo se svrstat lako i u vjernike , poput ovog gore lika.
Istina je da nama vukajlijašima (mada ja i nisam neki reprezentativni primerak) ništa ne fali iako smo različiti. Da smo svi isti svi bi imali iste definicije i isti broj poena i svi bi bili na prvom mestu i to nije baš kul.
Ми смо гомна која се нагомилавају у Кајзеновој гузици. Једног дана када свевишњем Кајзену закржља мозак од претераног конзумирања допа и сканка, он ће заборавити шифру Вукајлије и сва гомна има да оду у курац. Сем Костића. То гомно ће живети заувек.
Istina je da nama vukajlijašima (mada ja i nisam neki reprezentativni primerak) ništa ne fali iako smo različiti. Da smo svi isti svi bi imali iste definicije i isti broj poena i svi bi bili na prvom mestu i to nije baš kul.
Pa neko tako razmišljanje me je i naćeralo da otviorim ovu temu , jer smo različiti ali nismo isti ko svi ostali koji su različiti.
Omašiti temu na slobodnoj temi - eto materijala za takmičenje.
dodaj i to Šerloče, to je suština
To je ono što se podvlači markerom u knjizi, znam ja.
http://vukajlija.com/recnik/autori/102230
Jesmo li svi koji imamo naloge na vukajliji vukajlijaši ili smo vukajlijaši samo mi kojima vuka samo što život promijenila nije ? Ako smo svi vukajlijaši možemo se svrstat lako i u vjernike , poput ovog gore lika.
Ми смо Чудовишта из Лох Неса !
Dane je Srbin, piše lepo.
Dobro , da ne ubrajam sad sve nacionalnosti jer smo već napomenuli da smo mi ljudi različitih vrsta.
Može se reći da nismo ništa od gore navedenog, nego da smo samo to - Vukajlijaši. Nova vrsta ljudi.
A šta se desi ako neko kaže: "U vrstu - ZBOR!"?
E to je već diskutabilno..
Ми смо гомна која се нагомилавају у Кајзеновој гузици. Једног дана када свевишњем Кајзену закржља мозак од претераног конзумирања допа и сканка, он ће заборавити шифру Вукајлије и сва гомна има да оду у курац. Сем Костића. То гомно ће живети заувек.
Šomi , pazi da te ne banuje Kole.
Mi smo Kompir.
To je kompot od krompira, u nekim zemljama to je specijalitet.
Pa neko tako razmišljanje me je i naćeralo da otviorim ovu temu , jer smo različiti ali nismo isti ko svi ostali koji su različiti.
Mnogo bre razmišljaš :D
Сви смо гомна, не само Костић. Само што ће он једини да преживи.
Ko je to, šta je to? A ima li Pokojna Mileva neke veze sa Vukajlijom pošto sam primetila da se Vukajlijaši preljevaju na sve strane?
I da odgovorim na pitanje: omnipotentoautistični sajberkromanjonci i uzgajivači rasade.
http://www.facebook.com/PuyoShotka
Сви смо ми помало Пујо Шотка.