Који смо курац ми вукајлијаши ?

1. Jašta.Pujo sekirator :)

2. e pa viš, mislim da sam ja svojevremeno i to (omašio temu na pismenom) uspeo da uradim.

Ja bogami 2 puta ove godine, pa se ne hvalim!

3. Mnogo je bolesniji Pujo na 4chanu, mada i ovdašnji nije loš!

4. Како јеботе ? Ја се не сећам кацам добио мање од петице , најједноставнији писмени задатци су писмени из српког

5. Манијак

Slipi kurac, mLogo loše to....

Loše i ja kažem. A šta ti misliš, Manijače, jesam li i ja običan kurac kao i svi? Ili sam možda samo kurčić? :(

6. Спавалице Слипи , ти си наше мало куре.

7. Hvala ti, zaista divno, do sada me još niko nije tako nazvao.

8. Ми смо или чоеци домаћини или хипстери буљаши.

9. Spavallica

Hvala ti, zaista divno, do sada me još niko nije tako nazvao.

Vjerujem :3

10. srećna peta strana, biće knjiga na ovu temu samo izdavača da nađemo

11. srećna peta strana, biće knjiga na ovu temu samo izdavača da nađemo

A uvodni post raste li raste..

12. А предговор?

13. ima oko 200 000 vukajlijasa. tri cetvrtine su upravo ona gomila koju mi kao hejtujemo. od tih ostalih 50-tak hiljada, jos tri cetvrtine od toga se tu kao foliraju jeu govna kako hejtuju ove gore a ustvari su isti kurac ko oni. to ostavlja nas oko 12 000 koji stvarnu hejtuju ove gore.
    e sad, od tih 12 000 tri cetvrtine su neaktivni clanovi. od preostale 3000, hiljadu drvi kurac kako su najpametniji, i istovremeno pokusavaju da prosvetle sve ostale, da ih izvedu na pravi put. druga hiljada je utripovana i glumi neko ludilo, misle da su mnogo zajebani ako se prave blesavi i siluju neke retardirane fore, a treca hiljada kulira, procita koju defku, ne isticu se previse jer imaju pametnijeg posla. a tu sam i ja, koji sam meni kralj.

eto tako, dakle mi uopste nismo isti niti smo neka grupa koja ima neke zajednicke karakteristike, mi smo gomila govana koja su iz razlicitih kanalizacionih cijevi dospjela u istu rupu. a tu sam i ja, koji sam sam sebi kralj.

14. Ми смо бре дркљави павијани жохарског менталитета с бонсеком између штрокљавих шницластих ногу бре!!!1!

15. koji sam sam sebi kralj

jezgrovito i suštinski objašnjeno

16. Komšija jebemlite , znači da napišem tamo da smo po tebi samo

mi smo gomila govana koja su iz razlicitih kanalizacionih cijevi dospjela u istu rupu

?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.