Који смо курац ми вукајлијаши ?

1. piši sve, jer sve je suština

2. Како јеботе ? Ја се не сећам кацам добио мање од петице , најједноставнији писмени задатци су писмени из српког

I ja sam sad na slobodnoj temi dobio 5, ali profesori se razlikuju, kad je pismeni iz gradiva, moja profesorka daje 1 ako se ne slaže sa tobom ili ako misli da nisi obradio dobro i tako to.

3. Pišem sve , na kraju možda i pronađemo smisao kad sve saberemo i oduzmemo i pronađemo riječ koja se najviše ponavlja , izvučemo prosjek. Po tome smo do sada govna , što je manje više tačno. Eto , možda na kraju i dođemo do konačnog prosvetljenja.

4. Скуп кока коли у једном замрзивачу.

5. Нисмо ми говна, ми смо копролити.

6. Mi smo utikači nabijeni u produžni kabl kroz čije žice struji naizmenična glupost.

7. А ШТА АКО СМО МИ СВИ ОД ИСТЕ МАМЕ?!

8. ZNAM JA! SVI SMO MI SLAVKO!!

9. A šta ako smo svi od iste salame?

10. ОНДА СМО СВИ ПОДРИГУШЕ!

11. Mi smo Antigvobarbuđani.

12. Или пекарке безуба?

13. А шта ако нисмо вукајлијаши ?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.