Како јеботе ? Ја се не сећам кацам добио мање од петице , најједноставнији писмени задатци су писмени из српког
I ja sam sad na slobodnoj temi dobio 5, ali profesori se razlikuju, kad je pismeni iz gradiva, moja profesorka daje 1 ako se ne slaže sa tobom ili ako misli da nisi obradio dobro i tako to.
Pišem sve , na kraju možda i pronađemo smisao kad sve saberemo i oduzmemo i pronađemo riječ koja se najviše ponavlja , izvučemo prosjek. Po tome smo do sada govna , što je manje više tačno. Eto , možda na kraju i dođemo do konačnog prosvetljenja.
piši sve, jer sve je suština
Klipovi kuruza
I ja sam sad na slobodnoj temi dobio 5, ali profesori se razlikuju, kad je pismeni iz gradiva, moja profesorka daje 1 ako se ne slaže sa tobom ili ako misli da nisi obradio dobro i tako to.
Pišem sve , na kraju možda i pronađemo smisao kad sve saberemo i oduzmemo i pronađemo riječ koja se najviše ponavlja , izvučemo prosjek. Po tome smo do sada govna , što je manje više tačno. Eto , možda na kraju i dođemo do konačnog prosvetljenja.
Čopor svinja
Скуп кока коли у једном замрзивачу.
Нисмо ми говна, ми смо копролити.
Нелорди ?
Mi smo utikači nabijeni u produžni kabl kroz čije žice struji naizmenična glupost.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/21364047.jpg
mi smo nevini !
А ШТА АКО СМО МИ СВИ ОД ИСТЕ МАМЕ?!
ZNAM JA! SVI SMO MI SLAVKO!!
A šta ako smo svi od iste salame?
ОНДА СМО СВИ ПОДРИГУШЕ!
ili zidari!
Mi smo Antigvobarbuđani.
Или пекарке безуба?
А шта ако нисмо вукајлијаши ?
burad