Prijava

Данас имамо науку, бог или Бог није више толико потребан.

Ne znam, ali meni je nekako bilo lepše dok nisam znao za kruženje vode u prirodi pa sam mislio da se to bog popišava po nama. Nekako ima više smisla kad se sve sabere.

Вероватно не желиш да оптерећујеш себе таквим сазнањима па ти је сада безвезе што то није Бог или бог.
Шта мислиш како се дете осећа када схвати да га није донела рода?
Необјашњиве ствари ће се увек приписивати неком вишем бићу, и надреална помоћ ће се тражити од тог бића. Ја у то не верујем, нити у то, нити у судбину.

Da odgovorim na brzaka individui pod nadimkom "ne'amnadimak".

Volim kako si doslovno shvatio ovu moju izjavu:

Moje neverovanje u Boga se zasniva na tome što on ne postoji. Ne znam kako je kod drugih ljudi, ali kod mene je to verovatno glavni razlog: odsustvo boga. Ili makar, ODSUSTVO DOKAZA da bog postoji. 'Mkay?

Obaveštenje: Ovaj pasus je namerno trebalo da zvuči pretenciozno. Ako nisi primetio, veoma često se služim ironijom. Činjenica da nisi u stanju da prepoznaš ironiju, ne čini mene pretencioznim, već čini tebe... znaš već... ignorantnim.

Ali, da, odsustvo dokaza za postojanje Boga i malena statistička verovatnoća njegovog postojanja je glavni razlog zašto sam ateista.
Da li je odsustvo dokaza i dokaz odsustva? Ne, naravno. Ali po tom principu, Bog nije ništa manje realan nego neka druga mitološka bića kao što su Deda Mraz ili kentauri ili svemirski čajnik. Naravno, niko ne veruje u Deda Mraza, niko ne zasniva svoj život na pretpostavci kao da deda Mraz postoji, zar ne? Zašto bismo onda to činili za Boga?

(Što se tiče ostalih delova tvog posta, bilo bi iracionalno s moje strane da se dalje bavim njima.)

jebi, ko ti brani da jebes...nije zabranjeno jebati, nije zabranjeno voleti..zabranjeno je jebati tudju zenu, a tvoju moz da jebes do sutra, ako mozes...

vera nije dogma...vera nije skup normi i propisa, nije ustav, zakon ili drzavni akt.

Javio, nemoj više da nam pružaš uvid u tvoje mentalne dijareje. Ozbiljno, molim te. Zar ne vidiš koliko si kontradiktoran sam sebi?
Prvo kažeš da nije zabranjeno imati koitus, potom kažeš da jeste zabranjeno imati koitus sa "tuđom" ženom. Ko je propisao to pravilo? Ko to zabranjuje? A onda u sledećem pasusu kažeš kako vera nije dogma (nego šta je?!), nije skup normi i propisa, itd.
Zapanjujuće. Dame i gospodo, uživajmo u ovom trenutku. Ovo je jedno kvalitetno sranje, ne možeš da pročitaš ovako nešto svaki dan.

Mislim da si ti Branislawe neiskren prema samom sebi. Vidi se da si intelegentan momak, al smanji malo doživljaj.

Haha Vlrasbe, haha, koji kobjasn od posta! Inače meni je fascinatno kako bi ateisti po vazdan pričali o Bogu u koga ne veruju. Pa ako u nešto ne veruješ i ako te nešto ne zanima, zašto toliko pričaš o tome? Mislim da ste vi samo iskompleksirani i izgubljeni na ovom svetu i žao mi vas je. :( :( :(

brane boluje za tim da bude poseban u svemu, ali mu nije dovoljno da je, to hoće svima pokaže.

Kao što je neko napisao na tarzaniji : Hrišćanstvo ti je otprilike : Budi srećan, pomozi drugima ako možeš, i ne sprečavaj druge da budu srećni.
To je sve

inače , bane, zvučiš smešno kao neki lik iz crtaća koji kenja glavnim zloćama o pravdi i istini, borbi na život i smrt i ta sranja.

Ne samo Hrišćanstvo, nego i ostale religije.

Чуо сам негде да је хришћанство као жена. Ако не крешеш редовно, пређе код комшије. Не знам ко је то рекао, али је то суштина.

Hrišćanstvo ti je otprilike : Budi srećan, pomozi drugima ako možeš, i ne sprečavaj druge da budu srećni.

To vazi dok god ti drugi nisu pederi i dok god veruju u istog Boga

Mislim da ste vi samo iskompleksirani i izgubljeni na ovom svetu i žao mi vas je.

Стотине милиона искомплексираних и изгубљених? Тинк нот. Нека сте ви религиозни на правом путу, кад ваш свевишњи у својој узвишености и мудрости, одлучи да ти неким магичнм путем ауто закуца у бандеру и обогаљи те, то је божија промисао и његови чудни путеви. Слабо ти мислиш, о било чему, рекао бих ја.

Nemoj da se ložiš komatozo. Čoek je lijepo reko da su hrišćani neiskreni. Po tome, to što si citirao je laž.

vjerujte u sebe, neće bog za tebe ni fax završiti, ni posao naći, niti će ti naći ženu da valja, ko se oslanja samo u boga sam sebe sabotira.

Шта распредате причу на шесетиљада страна, ово је прежвакано иљаду иљада пута, идите боље отворите тему о жемским гепецима и постављајте ко људи место што покушавате да поатеистизујете/покрстите друге, само заузимате место на серверу безвезе.

зашто се власуљар не удаљи са сајта трајно? сто пута га враћате.

смрад власуљара се шири интернетом. зауставите га бар на вуки.

http://www.formspring.me/Valsinarb90
http://valsinarb90.tumblr.com/

Nemoj da se ložiš komatozo. Čoek je lijepo reko da su hrišćani neiskreni. Po tome, to što si citirao je laž.

Хм? 'Ајд прочитај читаву страницу пре коментарисања, па покушај опет.

зашто се власуљар не удаљи са сајта трајно? сто пута га враћате

Зашто би га удаљили?