Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Cekaj, da se zavrse grupe prvo.
Шоми, шта би са нама шестацима?
cekam da mi Dule i grej posalju rez, ako Dule pobedi on ide dalje sa tri pobede, ako izgubi ti ides dalje :)
EDIT : U stvari, on sigurno prolazi jer je bolji od tebe u medjusobnom duelu, tek sad videh. Znaci Dusan1001 treci cetvrtfinalista.
Е до мојега, тачно... Него, је л' сам макар други? :Д
Jbg, bolji je Dusan od tebe u medjusobnom duelu, tako da on ide dalje :)
Odo sa maksimalnim rezultatom dalje opet sam bolje finiširo :)
Бем ти таког чоека, две је губио по 25 разлике и обе је добио после лудачких преокрета. Но, свака част, честитке. :Д
Jebem ti zbunili ste me sad, ako Grej dobije Dusana, pravi se trougao i onda odlucuje "gol razlika". Ne zbunjujte me, objavicu rezultate kad se zavrse mecevi :)
Pobedio Dulence. Sad je i zvanicno treci cetvrtfinalista :)
Sa tri pobede moja gol razlika je +16 :)
Odo sa maksimalnim rezultatom dalje opet sam bolje finiširo :)
Е сад кад си ове зврчке правио има да освојиш овај турнир! Шчуо? Немој случајно да оманеш! :Д
'oće ko igrat', jbt?!
Znas sta bi mogao, Somi? Samo da zutom bojom obelezis u prvom postu imena ovih sto su prosli u cetvrtfinale. Bice preglednije. :)
Обележио сам четвртфиналисте у оном делу где су групе. И играјте бемуматер, има још доста мечева да се игра. Кад сте се већ пријавили испоштујте турнир до краја.
E, to, ziv bio!
Pa nikoga nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jebga, kad busido oce digra, ti neces. Dogovorite se, bemu mater.
Jesam li ja bila na netu tad?
Ajd, matere ti, ne lupaj.
Opet ljuta na mene.
Ja ne mogu kad ovi likovi ne dolaze na forum i na sajt. Kakvo je stanje u 8. grupi?