Турнир у таблићима [Групе и правила у првом посту]

1. Кад се игра иначе? Викенд или?

Пријаве су до среде, у четвртак формирам групе и онда се ви органитујете по групама кад ћете играти, шаљете ми резултате на пвт, ја сакупљам поене и правим табеле. Не постоји конкретно време за одигравање мечева, кад вама одговара тад играте.

2. Može i mene da ubacite :)

3. Zašto nema kontra-tablić? To je mnogo zajebanije.

Да брате, та игра разваљује. Много је боље од обичних, бар мени.

4. Запишавам у списак!
    Мети моје именце...

5. Zašto nema kontra-tablić?

Kako se to igra?

Upiši i mene.

6. Kako se to igra?

Па ко обични таблићи само што је циљ да што мање однесеш, и да увалиш противнику што више... нема дуплирања карата, па немош само да бациш краља ако већ има краљ на талону, мора носиш или бацаш нешто друго.

7. Ево упиши и мене вала :)
    НИсам играо таблиће сто година :)

8. Smare, tebe sere u kartama, nije ravnopravno da se takmicis.

9. Тури мене и Смарета у исту групу да му продам партију за одабрану. лололо

Ne bih se složio. Tablić(barem je kod nas u jednini) je mnogo prosta, a dobra igra. Ne igraju samo deca i penzioneri, viđao sam opasne partije.

Јесте, ал' више ми некако дође као рекреативна игра, а не нешто такмичарска. Ал' од свега може да се направи такмичење...

10. brate, sta mi kojeg kurca izbacuje "invalid password"? oce zelju da uboe? stakojkurac? kapiram da cete mi sad dati jednostavno resenje i da cu biti neverovatno glup. al aj

11. Па ко обични таблићи само што је циљ да што мање однесеш, и да увалиш противнику што више... нема дуплирања карата, па немош само да бациш краља ако већ има краљ на талону, мора носиш или бацаш нешто друго.

Dvaes puta bolja igra i od običnog tablića, najjače kad se natrpa na stolu skoro sve karte i sve moguće kombinacije i ti držiš samo npr kralja u ruci i biraš šta ćeš pokupiti :D

12. Стварно ме некад сере ненормално, али некад не могу ни једну карту понијет :)

13. okej, sifra mora da bude broj. jebo im pas masters

14. Je l' ostalo mesta? Aj ako jeste pisite i mene.

15. Ima mesta, idemo do 32 i tad prekidamo prijavu i pravim 8 grupa od po 4 takmicara. Samo prvi iz grupe prolazi u cetvrtfinale. Ne znam da li ste igrali, ali se igra do 51, a ne do 101 kao sto je to obicno slucaj :)

Smare, da castis defkom pobednika da te ne nalazimo u gradu, scuo ? :)

16. Није проблем дефка, него је проблем што се улоговат не могу :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.