Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zapiši i mene. :D
Пријаве су до среде, у четвртак формирам групе и онда се ви органитујете по групама кад ћете играти, шаљете ми резултате на пвт, ја сакупљам поене и правим табеле. Не постоји конкретно време за одигравање мечева, кад вама одговара тад играте.
Može i mene da ubacite :)
Да брате, та игра разваљује. Много је боље од обичних, бар мени.
Запишавам у списак!
Мети моје именце...
Kako se to igra?
Upiši i mene.
Па ко обични таблићи само што је циљ да што мање однесеш, и да увалиш противнику што више... нема дуплирања карата, па немош само да бациш краља ако већ има краљ на талону, мора носиш или бацаш нешто друго.
Ево упиши и мене вала :)
НИсам играо таблиће сто година :)
Smare, tebe sere u kartama, nije ravnopravno da se takmicis.
Тури мене и Смарета у исту групу да му продам партију за одабрану. лололо
Јесте, ал' више ми некако дође као рекреативна игра, а не нешто такмичарска. Ал' од свега може да се направи такмичење...
Aj da igramo u pare.
zapisaj me.
brate, sta mi kojeg kurca izbacuje "invalid password"? oce zelju da uboe? stakojkurac? kapiram da cete mi sad dati jednostavno resenje i da cu biti neverovatno glup. al aj
Dvaes puta bolja igra i od običnog tablića, najjače kad se natrpa na stolu skoro sve karte i sve moguće kombinacije i ti držiš samo npr kralja u ruci i biraš šta ćeš pokupiti :D
Стварно ме некад сере ненормално, али некад не могу ни једну карту понијет :)
okej, sifra mora da bude broj. jebo im pas masters
Je l' ostalo mesta? Aj ako jeste pisite i mene.
Ima mesta, idemo do 32 i tad prekidamo prijavu i pravim 8 grupa od po 4 takmicara. Samo prvi iz grupe prolazi u cetvrtfinale. Ne znam da li ste igrali, ali se igra do 51, a ne do 101 kao sto je to obicno slucaj :)
Smare, da castis defkom pobednika da te ne nalazimo u gradu, scuo ? :)
Хоћу и ја
Није проблем дефка, него је проблем што се улоговат не могу :)