Турнир у таблићима [Групе и правила у првом посту]

1. Пријављујем се и ја упишиме.

2. Igrica trokira i ne sigurna je.Ja bi to sve uživo :) pa da vas "otresem" jer sam majstor sa kartama.
    A bio bi red onaj ko je ovo organizovao i da napiše pravila ili kako se mi dogovorimo.
    Uzdravlje!

3. A bio bi red onaj ko je ovo organizovao i da napiše pravila ili kako se mi dogovorimo.

Cekaj prvo da se prijave ljudi, lako cemo za pravila. Nema tu sta mnogo da se objasnjava, i najveci nub sa kartama zna pravila tablica, samo sto se igra do 51, a ne do 101, kao sto je obicaj.

4. Aj, piši grupe, jesu se isprijavljivali svi? :D

5. Nemoj koliko se prijave, da ne bude sad da negde fali ili ima viska. Stavi 30 ucesnika. Ili koliko vec i kraj.
    EDIT: TO!

6. Ајде, бемуматер, стрпите се још мало :) Сале, има нас 23. тренутно, чекамо још деветоро.

7. Ajmo još devet ljudi.

8. Оћу ја диграм. Запиши тамо.

9. Imas neke citove i za tablice?

10. ako ima mjesta upisi i mene

11. samo sto se igra do 51, a ne do 101, kao sto je obicaj.

Ima da se namesti i na 101 kad se pravi soba

12. YeahBatch

Imas neke citove i za tablice?

Чуш, читове! Пре бих осеко руку него варао!

13. Jos cetvoro. Cekamo do 00:00, ako nema dovoljno prijavljenih iskombinovacemo nekako, ali se nadam da cemo popuniti kvotu do veceras.

14. Ima da se namesti i na 101 kad se pravi soba

Pazi stvarno :) jos bolje onda, tako cemo tako digramo. Samo da se zavrsi prijava i napisacu pravila.

15. мог'о бих и ја, ал' да се не љутите ако испалим случајно, у говнима сам са испитима ови' дана.

16. Upisacu te, pa ces da odigras kad mozes. I ja imam ispite, pa cu da odvojim vreme za turnir malo :)

17. aj ako oce neko sad da ga izdominiram, nek bane na tablic. cekam vas kao milan obradovic

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.