Турнир у таблићима [Групе и правила у првом посту]

1. Пријављујем се и ја упишиме.

2. Igrica trokira i ne sigurna je.Ja bi to sve uživo :) pa da vas "otresem" jer sam majstor sa kartama.
    A bio bi red onaj ko je ovo organizovao i da napiše pravila ili kako se mi dogovorimo.
    Uzdravlje!

3. A bio bi red onaj ko je ovo organizovao i da napiše pravila ili kako se mi dogovorimo.

Cekaj prvo da se prijave ljudi, lako cemo za pravila. Nema tu sta mnogo da se objasnjava, i najveci nub sa kartama zna pravila tablica, samo sto se igra do 51, a ne do 101, kao sto je obicaj.

4. Aj, piši grupe, jesu se isprijavljivali svi? :D

5. Nemoj koliko se prijave, da ne bude sad da negde fali ili ima viska. Stavi 30 ucesnika. Ili koliko vec i kraj.
    EDIT: TO!

6. Ајде, бемуматер, стрпите се још мало :) Сале, има нас 23. тренутно, чекамо још деветоро.

7. Ajmo još devet ljudi.

8. Оћу ја диграм. Запиши тамо.

9. Imas neke citove i za tablice?

10. ako ima mjesta upisi i mene

11. samo sto se igra do 51, a ne do 101, kao sto je obicaj.

Ima da se namesti i na 101 kad se pravi soba

12. YeahBatch

Imas neke citove i za tablice?

Чуш, читове! Пре бих осеко руку него варао!

13. Jos cetvoro. Cekamo do 00:00, ako nema dovoljno prijavljenih iskombinovacemo nekako, ali se nadam da cemo popuniti kvotu do veceras.

14. Ima da se namesti i na 101 kad se pravi soba

Pazi stvarno :) jos bolje onda, tako cemo tako digramo. Samo da se zavrsi prijava i napisacu pravila.

15. мог'о бих и ја, ал' да се не љутите ако испалим случајно, у говнима сам са испитима ови' дана.

16. Upisacu te, pa ces da odigras kad mozes. I ja imam ispite, pa cu da odvojim vreme za turnir malo :)

17. aj ako oce neko sad da ga izdominiram, nek bane na tablic. cekam vas kao milan obradovic

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.