46. Zaječarska Gitarijada

1. Otvoren je konkurs za demo bendove!!

Konkurs za učešće na 46. Gitarijadi
    Centar za kulturu grada Zaječara raspisuje konkurs za učešće na 46. Gitarijadi u Zaječaru koja će se održati od 2. do 4. avgusta 2012. godine.

Pravo učešća imaju svi bendovi koji nemaju objavljeno zvanično izdanje.

Za prijavu na konkurs potrebno je poslati:
    1. 3 autorske kompozicije
    2. biografiju i fotografiju benda

Prijave slati na: prijava@gitarijada.org

Konkurs je otvoren do 30. juna 2012. godine.

Odabrani učesnici imaće mogućnost učešća na Rock akademiji od 20. - 31. 07. 2012. godine.

Rock akademija podrazumeva radionice za demo bendove sa sledećim elementima: podešavanje i održavanje gitare; podešavanje i održavanje bubnjeva; metodologija vežbanja gitare i bubnjeva; metodologija vežbanja glasa; menadžment benda (vežbanje, promocija, performans, finansije, zaštita autorskih prava, turneje); produkcija zvuka (na probama, u malim prostorima, na festivalima); audio snimanje (priprema, snimanje, postprodukcija). Metode koje se koriste tokom radionica su: predavanje; prezentacija; konkretni primeri iz prakse; praktične vežbe; samostalan rad polaznika uz asistenciju.

http://www.gitarijada.org/download/46-Gitarijada-flajer-3.jpg

Radionice za prateće osoblje podrazumevaju: Školu za ton-majstore i Radionicu Upravljanje događajima (Event Management) sa posebnim akcentom na sigurnosti i zaštiti na radu. Škola za tonce je bazirana na dugogodišnjem iskustvu i knjizi čiju je osnovu priredio Tim Roberts, šef odseka za edukaciju britanske „Production Services Association“.

Izvor: http://www.gitarijada.org/index.php?option=com_content&task=view&id=104&Itemid=1

2. eh ta gitarijada..zadnji put sam bio pre 10 godina...

3. džabe to sve, od gitarijade osta samo ime...

4. Jest ulaz za Dz :)

Generalno, usrali su je od kada su je spojili sa Bike-show-om!

5. eeeeeeeeeeeeeeeeee, gitarijada covece.....

91-ve dosli, razvukli sator, procunjali po kampu, nasli neke duvace, seli u krug i kad sam se probudio prosla gitarijada...spavao sam 3 dana...

jebo h otac, solili vutru, garant....

6. ja '94 na gitarijadi raskinula s jednim, a vratila se kući s drugim...koje sam ja đubre, jebote...zlatna su to vremena bila.

7. @javio
    Hahahaha znam taj osecaj :D
    Kamp na gitarijadi ne neponovljivo iskusto.. nista nalik na onaj na Exitu, drugaciji su ljudi... mi svake godine kampujemo, iako zivim 30 km odatle :D

@kosmopolita
    Sve je to R'N'R' B)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.