>>" 561 - 580 od ukupno 692">
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Meni je ovo bilo prvo okupljanje, bilo je skroz ok iako sam morao rano da odem i vidim propustio mnogo toga.. A šta'š, sledeći put ću se bolje organizovati :)
Sledeći put javite mesec dana ranije, da skupim para za kartu, alkohol, čips i prenoćište.
Ipak sam udaljen 350+ km od Vas :)
Meni su veća okupljanja uvek prekratka da bih sa svakom nepoznatom osobom popričala. Dakle, simpatični su mi i oni sa kojima nisam ni reč progovorila, kao i oni čije nikove nisam upamtila. :)
Tačno tako. :)
I ovako javno, sve pohvale Brusovoj ideji, iako mi nije jasno zašto sam morala da umočim baš u crno.
Simpatičan i Novi Sad, zahvaljujući mojim dragim saputnicima saznala sam gde sam. ♥
Pih, sad mi još više žao što nisam bio, s obzirom da je bilo super. :) Kad budte planirali BG, što kaže makaron, javite mesec dana ranije da se spremimo.
Sledeći put javite mesec dana ranije, da skupim para za kartu, alkohol, čips i prenoćište.
Ipak sam udaljen 350+ km od Vas :)
е, ово. добро, мени треба само за карту и алкохол, кад се добро урољамо, преноћиште нам и не треба, спавамо по ливади. ал' бих и ја вол'о да дођем следећи пут. и 'оћу, тачније.
ПА ИМА НАС КРАГУЈЕВЧАНА ДА РАЗБУЦАМО ОВА ГОВНА!
ПА ИМА НАС КРАГУЈЕВЧАНА ДА РАЗБУЦАМО ОВА ГОВНА!
+1 :)
auuuu sunce ti http://www.dodaj.rs/f/1e/y0/11AthEay/2012-06-16-202346.jpg
Pa Ja sam prošao Stefane pored tebe na klupi kod new.norka ... bio si sa još dva momka
100% sam te zapamtio ... s one strane gde je pasaž .... sedeli ste kratko i smejali se,a Ja sam prošao pored vas xD
Kao što sam i rekao. Bili smo na klupi, pa pored fontane, pa na ćošku. Al' tebe nigde. :)
zhajce pa sto ne ode direktno u kafanu, jbg...
Evo performansa na mom avataru, pa se poslužite slobodno :)
koji je ovaj Brus ludJak :)
Marcipan, crno je samo jedna od boja - da si rekla daj neku drugu ne bi bilo frke. Nego, znam ja kako je to strašno kad ti priđe slon od 105 kila i nešto zahteva, ne sme čovek ni da se pobuni :)
Hvala za avatar natnat :)
Odlična slika... vidi mi se noga :) Yebač, ona pesma je što si okačio. Nisam mogao nikako da se setim.
100% sam te zapamtio ... s one strane gde je pasaž .... sedeli ste kratko i smejali se,a Ja sam prošao pored vas xD
i dalje ne shvatam šta i kome nisi imao da veruješ?
Да ли је могуће да сам остао непримјећен -.-
Ладно Нинка онинчијо сликом.
Sećate li se gde ste zaboli želju?
Какве жеље? Ја сам циркулисао од столице до столице, нисам упознат са жељама..
А имам једну сјајну жељу..
Е, да, разочарење вечери - Јацка. Дошла, обрнула цео круг, поздравила се са СВИМА осим са Буксном, Дучеом и Перовићем..
Buksno, vidi moj avatar...