Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Али зар мислиш да је стварно праведно да нпр. Ураду ( немам ништа против њега, одличан је аутор ) буде скоро сваке недеље одабрана дефка ? Зар мислиш да је фаворизовање " олд скул " аутора праведно ? Шта њему значи кад види да му је 43. дефиниција одабрана ? Ништа. Хоћу да кажем да има доста аутора чије дефиниције нису одабране јер немају " име " на сајту, нису познати, а који изузетно добро пишу. А кад видиш своју дефиницију на насловној, кад знаш да свако ко уђе на сајт прво њу види, наравно да ти то подиже мотивацију да боље пишеш и будеш креативнији, а то значи да ће и садржај сајта бити квалитетнији. Значи, обратите мало пажњу на ауторе из " средње категорије ".
I mislim da ordenje ne treba da se dodeljuje po broju odabranih, nego po skoru.
Пошто си усвојио две ставке из овог мог предлога, у вези са осталим имам једно питање: Каква је то награда чет у боји за 10 одабраних? Дај нешто конкретније, имаш милион људи који на чет оду двапут годишње.
Upravo.
Ja mozda i nisam neki autor.
Ali imam kilo definicija.
I ne samo ja. Ima jos ljudi koji imaju dosta defki, a malo odabranih.
Ili granica na 500, 200 za reakcije. Samim time daješ podsticaj da pišu kvalitetnije defke, kako bi mogli reakcije praviti.
I mislim da ordenje ne treba da se dodeljuje po broju odabranih, nego po skoru.
Ne verujem. Onda bi neko štancao i štancao do besvesti da sa 100 defki dostigne hiljadu skor i dobije orden ili sl. Bitan je kvalitet a ne kvantitet. Izem ti skor 50 000 sa 1500 defki.
Ljudi, jedna odabrana defka je POJAM, o kakvih 10, 20 pricate, jebo vas leb? Mislim da su 3 odabrane defke sasvim dovoljan razlog da se daju ktitorske privilegije. Sto se tice postera i reakcija, treba neki veci broj za to, ipak je lakse napraviti poster za odabrane nego defku.
Upravo.
Neki stvarno dobri autori jedva doguraju do 10 odabranih. A da ne pricamo za vise.
Каизене, обрати пажњу на овај предлог, одличан је:
Систем је направљен тако да се бодује афирмација, а не квалитет. Мој предлог, свако са просеком 30-40+ ИЛИ просеком 25+ и 100+ дефиниција да може да пише три дефке дневно. Тако верни чланови не морају да испаштају, а већ су доказали да не пишу ђубар. За ово не мора никаква значка да стоји, само да се имплементира у профил.
ЕДИТ: И неке привилегије ревносним читачима.
За такве постоји тема за предлагање дефиниција за одабране.
Логично је да већина зна да је 90% Бурзумових дефиниција за одабране. Али неко треба да укаже на квалитетног а непознатог аутора.
Imaš pravo Reme, samo sa te teme se slabo odabiraju defke za naslovnu koliko sam primetio ili je možda problem što se svakakve gluposti predlažu, a to već mogu samo da nagađam.
Ne mora biti. Ja imam 120 živih sa prosekom 130 i oko 300 mrtvih sa prosekom -30.
Inspiracija ima svoje uspone i padove, i Ajnštajn je bio na popravnom iz mate.
Стиче се утисак да модови слабо прате ту тему. Нико је не чисти од срање предлога. Пар њих је почело причу о томе и добили су 10 дана бана.
To, plus pocetak nekima nije bas bio lep.
Plus neke defke za zezanje.
И више.
Е, али треба читати, тражити, копати, а ко би сад о томe јаду радио...
И једно и друго је проблем, зачарани круг. Али држава дуради нешто по том питању. Нека се договоре да се тема редовно сређује и чисти од глупости и да се баци фокус на непознате ауторе, јер реално, на Џонијев, мој или неки трећи профил доста људи и оде. А неки мање познати који се тек пробијају остају незапажени. Наравно, не кажем да не треба предлагати дефиниције афирмисаних аутора, али једноставно да се не предлажу само њихове као што је то тренутно случај.
Управо то. А очекујете то од модова. Е па не иде. А било ко ко чита дефиниције може да укаже на неког аутора, постоји и тема за авторе испод 3000 поена итд. Али људе мрзи да то раде.
То је поента целе приче.
Od vaskrsnuća te teme pa do danas ni jedna moja defka nije predložena, a opet sam imao u tom periodu jednu odabranu, i to napisanu odavno, a i plus što me godinu dana nema da napišem defku. Nameće se zaključak da neko od modova (ako ne i svi) ipak kopa po sajtu. Samo vi pišite kvalitetno i ne boj te se. Ako nije odabrana odmah, ne znači da neće nikada biti.