[NOVO] Priznanja

1. Opet ode priča na to ko kome odabira defke i zašto.

2. Prateći temu lako se vidi da je kaizen napustio temu u pravom trenutku. Šta sam imo ja sam reko, sad odo.

3. Сморили сте.

4. Kaizene, ograniči me na pisanje jedne defke u nedelju dana, jednog postera u mesec i reakcije u godinu dana, skini mi boje sa četa lolo, samo mi daj pristup grobljaaaauu!!!!
    pokloniću ti i ovaj orden što iam, daj ga nekom drugom slepcu ko ja, samo me pusti da vršljam po groblju:)
    EDIT: ma koje boje bre!?!?!

5. Gazda, meni samo ubacu da znam koliko imam pluseva i minusa na defkama, posterima i reakcijama i posebno. I koliko mi posteri, defke i reakcije imaju Share-a na socijalnim mrežama.
    I odaberi mi dve defke da imam sve značke, valjda sam to zaslužio, radim tu ko crnac.

6. i jos pivo da ti donese?

7. Gajbu piva i 5 porodičnih. Ako hoćeš dođi na parče.

8. Ukinite definicie!

Ili nemojte odabirati one kilometarske, na naslovnoj puštajte one kratke, definicije 'po definiciji', a ne elaborate kako je on išo da jebe pa mu stalo auto u Krsturu i onda došo seljak da ga šlepa, misim, koga boli za to, smaraju....

9. Ovo ko da je dete pravilo, pa ko ce da postavi 25 ili 50 d/p/r dnevno? I 10-15 je mnogo :P

има и аутора који пишу искључиво и претежно такве, неодабране дефиниције - и сад они остају без привилегија

+1

10. Ili nemojte odabirati one kilometarske, na naslovnoj puštajte one kratke, definicije 'po definiciji', a ne elaborate kako je on išo da jebe pa mu stalo auto u Krsturu i onda došo seljak da ga šlepa, misim, koga boli za to, smaraju....

Number of pluses to this post is too damn high!

11. Ili nemojte odabirati one kilometarske, na naslovnoj puštajte one kratke, definicije 'po definiciji', a ne elaborate kako je on išo da jebe pa mu stalo auto u Krsturu i onda došo seljak da ga šlepa, misim, koga boli za to, smaraju....

I to takodje.

12. ne vidjeh vise frustracija na jednoj temi napisanih u kracem roku odavno...
    od ovih zilijon predloga mozda samo par zasluzuju posebne teme.
    smorili ste temu.

(zipuj mi moje parce i posalji mejlom)

13. ne vidjeh vise frustracija na jednoj temi napisanih u kracem roku odavno...
    od ovih zilijon predloga mozda samo par zasluzuju posebne teme.
    smorili ste temu.

(zipuj mi moje parce i posalji mejlom)

Колико се слажем са овим то је просто невероватно. :)

14. Sto ste oladili sa temom, nema nijednog posta 5 minuta?

15. Ili nemojte odabirati one kilometarske, na naslovnoj puštajte one kratke, definicije 'po definiciji', a ne elaborate kako je on išo da jebe pa mu stalo auto u Krsturu i onda došo seljak da ga šlepa, misim, koga boli za to, smaraju....

Koja glupost. Duge definicije su najbolje. Tebi ako se ne cita idi gledaj postere.

16. Došle Svetlane Bojković i upropastili vajb.

17. Мислим да сам задовољан својим скором одабратих. Иам 89 дефиниција и од тога је 8 одабрано. Следећа коју напишем ће бити деведесета, те мора бити одабрана да бих испунио квоту од 10% одабраних дефиниција, стота ће ми дати орден. Договорено?

18. Koja glupost. Duge definicije su najbolje. Tebi ako se ne cita idi gledaj postere.

Definicija treba da definise neke izraze ili sleng. Ako tebi treba toliko reci da definises neki jednostavan izraz onda je to problem.

EDIT: Druga je stvar sto duge definicije pretezno nemaju nikakve veze sa definisanjem slenga.

19. En_Dotter

Мислим да сам задовољан својим скором одабратих. Иам 89 дефиниција и од тога је 8 одабрано. Следећа коју напишем ће бити деведесета, те мора бити одабрана да бих испунио квоту од 10% одабраних дефиниција, стота ће ми дати орден. Договорено?

Dogovoreno.

20. ^
    Ortacko odabiranje defki, ban za obojicu!!!!jedanes

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.