Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Увек је добро увести неку врсту награде, то даје ауторима елан и мотив. Али мислим да су критеријуми требали бити блажи, тј. да има више ордења, да се на почетку лакше добија а касније све теже и теже.
Овако са 5 одабраних за први орден је доста тешко, а за 10 и 25 да не причам.
ЕДИТ: На овом налгу имам 4 одабране дефиниције, на Тхинкер налогу 4 одабрана постера...модови дајте жиро рачун.
Шта као нико не уважава мој предлог ?
смор
Pravda za duple!
E da, imalo je glupo kad npr, neko ima po 5 odabranih iz svake kategorije, a dobija samo jednu 'nagradu' .
Sad vala i vi palamudite.
А шта се дешава са ктитор подфорумом?
Сад се сетих да су ктитори и ту имали неке опције.
Kojim ktitor podforumom?
http://img685.imageshack.us/img685/7347/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.gif
Čito sam samo prvih par strana, nisam mogo više, ne znam da li je neko predlago:
Da se nagrađuje satnica na sajtu. Tipa, ti blejiš na sajtu u proseku 5 sati dnevno, veća ti kvotu za definicije (recimo 5); ja blejim duplo manje, manja mi kvota (recimo 1). Kad si već tu po ceo dan, dimaš priliku i da pišeš više.
A ovo trenutno kako je, mi se ne sviđa jer se nagrađuje samo odabranost, a uz to su previsoki kriterijumi i nagradne kvote od 25-50 su mi nebulozne.
edit: nisam naveo ralog vakog predloga lolo
Ja ti gazda donosim posećenost jer nolajferišem na sajtu, a ti me nagradi da mogu i da se zabaljam pisajući i eventualno navučem još koga. Meni lepo jer uživam u sajtu na kome mogu da radim ono za šta je i namenjen (?!), a tebi lepo jer zarađuješ pare.
ktitori su ukinuti, samim tim ni podforum nema potrebe za postojanjem...
Па због ради оног, пријавите своје постере и дефиниције за брисање и тако то... Мени је иначе и овај обичан много. лололо
Videćemo šta će biti sa tim temama...
A ja blejim po ceo dan na nekreativnom delu sajta, a takvih ima jos 10000, tako da mislim da to nagradjivanje satnica ne bi bilo dobro.
Pa ima i onih koji bi možda pisali da mogu, a pošto ne mogu onda prde po forumu i četu..
Prodajem boje za čet za 20 maraka.
http://www.spankthellama.com/hashbrowns/main.php/d/24466-1/space+balls+alien+how+do+you+to+top+hat+singing+parody+movie+gif.gif
А да се направи подфорум за нас одликоване ветеране (аха, и ја са окићен са медаљом)? Да буде са истом сврхом као и ктиторски....
А и нек' остане овако са дефиницијама.... Једна дневно док не добијеш 5 одабраних.... Ако већ неко има више идеја, нека их откуца у ворду/ноутпеду/пејнту/белешци у футбол менаџеру и нека их остави за сутра.... Таман се лепо смањио ђубар, а дефиниције имају скор као и раније....
Da, ali za bolje veterane, ne sa znackom..
Sa mozda jacim ordenjem.
Мада опет у суштини и не треба нови подфорум.... Ктиторски није био ништа посебно.... Једино је било кул што си могао одмах да добијеш одговор на питања од модератора, или Каизена кад му се ћефнуло додговори, кад те нешто занимало....
Da svako može da kreira i briše celokupan svoj pvt jer neki su nepoželjni, neki pvt-i su neaktivni, neke osobe su dosadne i td jer dogovor sa takvima ,da obrišu, ne vredi.
Brišete teorije zavjere. Aha!
To je moderatorska privilegija, kako misliš da provaljujemo ortačka predlaganja? :)