[NOVO] Priznanja

1. Samo vrati kurac na naslovnu, nismo svetosavlje.org
    Da prostiš preko kurca (slobode pisanja) je ovaj sajt je i postao popularan..

Upravo to, jebo ga ćaćin ćaća! Kurac bih visila ovdje da ne merem da psujem ko budala na svakom ćošku. PRAVDA ZA KURAC!

2. Bilo bi kul kada bi uveli neke povlastice za odredjeni prosek ocenjenih defki/postera/reakcija od uclanjenjanja.

To bi podstaklo clanove na ocenjivanje i definicija koje nisu odabrane.

Kapiram da je kasno sada za predloge, jbg. xD

3. Meni fale dve do 25, kad je već akcija.

4. Мени се лично не свиђа, махом због овог горе и јер неће повећати читаност насловне, што је по стоти пут понављам најбитнији део сајта.

Ma paz da nije još nešto, neodabrana reakcija duboko u utrobi vuke dobije više pluseva od odabrane definicije što bode oči na naslovnoj.

5. Зајебите ово ордење, да те питам ја газда тебе нешто...
    Кад ће онај нови део сајта што си помињао још ономад на коме ће моћи да се пишу причице које нису баш за дефиниције, а нису ни за фиоку?

6. Slavk0

Meni fale dve do 25, kad je već akcija.

нисам ни очекивао да славк0 неће да мољака за трофеје. Е мој славк0

7. Uprati malo kontekst pre neg mi se kao krpelj zakacis za spolovilo.

8. аааа фали ми још само 49 за КРУНУ из постера

9. Polako brate, napravi jos 35 postera pa ces imati.

10. evo ti moja tri šomislave

11. Nije loše, ali ima još da se radi na ovome. Sviđa mi se ideja o jednom dodatnom po svakoj odabranoj, jer odvaja nas relativno afirmisane avtore(jedna mi fali, dajte dok je na rasprodaji!!) od novajlija. Svakako podržavam da se dobija pristup groblju, a mogla bi da se doda i lista pratilaca.

12. Čuj "da se doda", da se omogući da vide svi članovi ko ih prati, tako bi više čitali. Pristup groblju bi imali svi koji imaju više od jedne odabrane defke.
    A ideja mi se svidja.

13. Mislim, stvaaarno, Toma grobar postao precednik a mi raja ne možemo na groblje.

14. Bolje bi bilo da ste sredili da mi se ove odabrane reakcije i posteri nekako računaju kao beneficirano za radni staž, ovako mi ovi pehari i ordenje ništa ne znače. :P :) Samo mi estetski ulepšava profil, jer koliko god da je autor dobar i pun inspiracije nema šanse da uspe da okači za dan 25 postera i 10 reakcija kao što je recimo kod mene slučaj. Prvo, posteri su odavno otišli u tri lepe, tako da sam odustao da ih pravim jer na jedan moj poster dodje 100 ziljavih sa kucama, macama, medama, bebama, sisama, dupetima i ostalim ljubavno-erotskim glupostima koje se prave da bi se skupljali lajkovi na fejsu a ne plusevi na Vukajliji, što je totalna glupost.
    A i da okačim toliko postera ili reakcija, ljudi bi se smorili i samo bi ih iznervirao jer nije fora u kvantitetu već u kvalitetu. Bolje je napraviti jedan dobar poster ili reakciju za mesec dana nego 25 bezvevnih za jedan dan.
    Zato Kaizene, daj ti nama bolje neke pare za svu ovu muku, od ordenja nema 'leba. Ako ne veruješ pitaj vojne veterane. :D

15. Ја ионако немам рекламе. Оће неко да се мењамо значки?

И шта је "listа "omiljeno za""?

16. Ја ионако немам рекламе. Оће неко да се мењамо значки?

И шта је "listа "omiljeno za""?

Имам АдБлок и свакако немам рекламе. Најмањи проблем је инсталирати екстензију на браузер. А листа омиљених ти је листа аутора који су ставили твоју дефиницију у омиљене, иначе, приказана са десне стране екрана.

17. Kulj kulj, ja sam za onu belu Vukajliju, nekako mi se uvek vise svidjala, a ordene mos i tamo da postavis, svejedno ću slabo ijedan da zaradim ovim tempom :D

18. Е стварно , да се врати онај нови дизајн ?

19. A sto ne bi svako imo da bira sta oce!
    Npr.
    Neko ko ima znacku ima pravo na 1 izbor. Da li ce groblje, da li ce boju, da menja nik i to.
    Ko ima orden moze 2 da izabere.
    Ko ima pehar 3.
    A kruna ko ktitor. Sve to u jednom.

Jer, neko voli (kao ja) da ima boju na cetu. Ali taj neko ne moze da dogura do 5, a kamoli do 10.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.