[NOVO] Priznanja

1. Кајзене, ај бар нама који имамо 1 до 5 одабраних дефки, бар нешто стави на профил да не будемо празни. Ипак смо и ми некакви аутори.

2. ova stranica malo ne valja...
    http://vukajlija.com/strana/dnevna-kvota-definicija-popunjena

ps. trebalo bi nekako nagraditi i autore koji imaju neki odredjeni broj poena... jer realno, treba imati "vezice" da bi upao u odabrane... npr. ja... evo imam malo vise od 5000 poena a samo 1 u odabranima za 5 godina od kako sam ovde...

3. Ko jos moze da napise 10 defki dnevno? I nije neka nagrada...

4. Ko jos moze da napise 10 defki dnevno?

ja....

5. mogu i ja, ali mi više ne treba :)

6. учели

Ko jos moze da napise 10 defki dnevno?

ja....

Али не полуплагијата.
    ЕДИТ Скинух смајли, испада да се спрдам.

7. Ако и није нека награда, онда тражите да вам се скине штикла...

Вечито неко нешто сере... Свету се не може угодити.

8. Kaizene, daj nama uspesnima mogucnost da ih banujemo :) To je bar zabavno!

9. Не знам шта да кажем сем тога да ми је потпуно свеједно.
    Једино бих додао могућност да аутор који има колајну која му даје за право да пише 25 дефиниција дневно ако не испуни ту квоту да може некоме другоме да позајми те дефиниције.
    И кад буде ордење, ако буде оно за небановане да не будем брендон.
    И још пар ствари:
    Дуга форма дефиниција (Есеји)
    Гробље
    ЕДИТ:

И волео бих да се новајлији стави колајна "НОВАЈЛИЈА"

10. Не знам шта да кажем сем тога да ми је потпуно свеједно.

+1
    Шта је брендон?
    Едит: лоло, нашла.

11. Brendon je onaj ko nikad nije banovan, nije zaživelo. Vokasi, gde je granica novajlije i štovanog autora? Neko piše dve godine, ne čita, ne pazi i ima više obrisanih nego živih, a neko dođe, napiše deset defki, a pročita i oceni 25.000 - ko je od njih novajlija?

12. Новајлија је свако ко је на сајту мање од два месеца па макар био боготац. То ја контам. Мени је два месеца константног долажења било потребно да укапирам све принципе рада сајта и шта смем шта не смем.
    Отприлике толико. Али још бих додао и то да се након та два месеца колајна скида.

13. Оћу ознаку на профилу да сам брендон!

14. Pitao sam čisto da čujem mišljenje, teško mi je da razdvojim autora koji odlično piše od starosedelaca koji, takođe, odlično pišu. Eto, na primer, Konan Sablasni me je oduševio od pete defke, on za mene ne može biti novajlija pa makar da se juče registrovao.

15. Pitao sam čisto da čujem mišljenje, teško mi je da razdvojim autora koji odlično piše od starosedelaca koji, takođe, odlično pišu. Eto, na primer, Konan Sablasni me je oduševio od pete defke, on za mene ne može biti novajlija pa makar da se juče registrovao.

Tebe i nije teško oduševiti. Kontam da ti je odnos ocena 6:1 ako ne i više u korist plusa.

16. Бруце, јесте, свако ко добро пише једноставно добро пише, ја не пишем добро, али ипак не бих за себе рекао да сам новајлија. Новајлију би требало етикетирати. Самим тим могли би му се опростити неки ексцеси зато што је новајлија, јер, на грешкама се учи ако чемо право. два месеца си новајлија. то је иначе моје индивидуално мишљење, 20 000 индивидуалних мишљења по сваком аутору је превише.

17. Crno, evo mog odnosa ocena:
    65047
    Glasovi za 28818
    Glasovi protiv

veoma malo je sa postera, skoro sve ocene su sa definicija - pojedinačno me može oduševiti defka, ali retko naletim na autora kome dam manje od 20% minusa... jebiga, i svojih defki sam obrisao trećinu :)

18. Ja samo još jednom da kažem: Dajte nam groblje.
    I to svima.
    A ako već i to bude neka nagrada pa da samo neki mogu da idu na groblje, dajte svima makar za zadušnice.

19. dajte svima makar za zadušnice.

++++++++++++++

20. dajte svima makar za zadušnice.

Hahahahahahaha +100000000000000

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.