[NOVO] Priznanja

1. dajte svima makar za zadušnice.

ПОТПИСУЈЕМ БИЛа БИ ФОРА!

2. Кајзене, не раде боје на чету.

3. dajte svima makar za zadušnice.

Али мора и за све задушнице (сличне празнике), да се хиду, муџа и римљани не увреду :)

4. А КАјзене оно за поклањање ненаписаних дефки то размотри. Реално гледано, дал ће неко он њих посати 25 - педесет дефки дневно, Нек поклоне неком. или нек се те дефке које не напишу таложе па да се равномерно деле на оне друге са колајнама.

5. Kaizene, sam da se jopet ponovim: daj nama običnim makar groblje, jebomusve! Prije ću jebati Džoni Depa no što ću imati pet probranih il ne daj bože više, makar nešto dimamo.
    Pravda za groblje i nas nepismeno/loše autore!

6. Evo da i ja kazem svoje misljenje posto vidim gazda cita sta pisemo ovde

ZNAČKA

DOBIJA SE ZA: 5 odabranih iz kategorije
    OMOGUĆAVA: 5 pravljenja na dan, liste "omiljeno za" i nema reklama

ORDEN

DOBIJA SE ZA: 10 odabranih iz kategorije
    OMOGUĆAVA: 10 pravljenja iz kategorije na dan i boje na četu

Ovo mi je sasvim ok i ne bih mijenjao

PEHAR

DOBIJA SE ZA: 25 odabranih iz kategorije
    OMOGUĆAVA: 25 pravljenja iz kategorije na dan i promenu nadimka

Ovde bih smanjio na 20 odabranih a umjesto pravljenja da se vidis ko te prati

KRUNA

DOBIJA SE ZA: 50 odabranih iz kategorije
    OMOGUĆAVA: 50 pravljenja iz kategorije na dan i izmene sadržaja

Ovde bih smanjio na 30 i umjesto pravljenja bih uveo da vidis groblje

I da ne kaze neko da radi sebe navijam za to da se smanji broj odabranih za nagradu, defki i reakcija nemam odabranih a postera imam manje od 10 tako da kad bi se ova moja ideja realizovala meni to ne bi nista promijenilo. Smatram da je 50 odabranih previse i da bi trebali smanjiti na 30 posle se moze ubaciti jos priznanja za veci broj odabranih. Kontam da je bolje kad ide npr 5,10,20,30,50,75,100 nego 5,10,25,50 jer u prvom slucaju mozes lakse da skontas kakav je autor jer imas bolju skalu. A maksimalan broj pravljenja da bude 10, mislim da nikome ne treba vise.Toliko od mene, a ti gazda kako hoces, ja samo predlozih jer mislim da bi bilo bolje ovako.

7. Е да, и није лоша идеја за смањивање критеријума за медаље.... Са смањењем на 30 или 35 макар ће неко имати круну нпр, овако је само фатал ерор баш најближи (2 ил' 3 постера му фале ја мислим)....

8. Некако... мњах. Можда мало више признања, да и ми мали аутори можемо нешто да окачимо на зид :)

9. Oduzet plagijatorima značke.

Brisat više definicija, postera, reakcija. Previše je lošeg humora, i treba svima limitirat na po jednu definiciju/poster/reakciju dnevno, a ne što na umu to na drumu pa ti posle imaj suicidalne misli posle svakakvih sranja što pročitaš.

10. Каизене, да ли би приступ гробљу свих чланова оптеретио сајт? Не разумем се превише, али рекао бих да не оптерећује. Ипак, питам зато што ми није јасно зашто нам ускраћујеш то.

ОБЕСПРАВИШЕ ОВАЈ НАРОД!

11. Odoše mi teme dodžavola zbog radi što nema više groblja!

12. JA mislim da nekome vise znaci groblje nego omiljeno za.

13. Zato što od definicija s groblja sajt nema koristi jer ne mogu da se ocenjuju, lajkuju i ta ostala dugmad za klikanje.

14. A jel može neko da mi kaže šta je to tako sjajno u vezi groblja?

15. Гробље је најјача награда коју мош добити. Кајзене, ако ћеш нечим да нас мамиш, мами нас гробљем!

16. A jel može neko da mi kaže šta je to tako sjajno u vezi groblja?

Zato što ima pun kurac bisera.

17. Protiv groblja su oni koji se stide svoje ružne prošlosti i?oni koji nisu sektalike!

18. Zato što ima pun kurac bisera.

Потписујем. Можемо да их гледамо како изгледају у оригиналу а не кад их ја сликам телефоном.

19. Можемо да их гледамо како изгледају у оригиналу а не кад их ја сликам телефоном.

HAHAHAHAHAHHAHA... TO, TO!

Kaizene, ja kao predlagač groblja nekada davno, zahtjevam dam omogućiš pristup odmasadaodma!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.