Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
kaizene ovo bi bilo fer da sprovedes, jer vecina (uglavnom) aktivnih autora ima bar nesto odabrano, a maltene svi su ograniceni na jednu defku dnevno. Ili makar nesto po broju poena, tipa posle prvih 500 poena imas 2, posle 1000 3, posle 5000 4, posle 10000 5 itd. na +5000.
To za poene sam ja predlagao i ranije, nikoga nije boleo kurac, ali mislim da bi takva podela bila najbolja
pogotovo jer i one koji imaju po 25 odabranih defki bole kurac da prave 25 definicija dnevno
a recimo neko ko tek pocne ce tesko doci do 5 odabranih ako ima opciju da pravi samo jednu dnevno...
kod mene to zavisi od raspolozenja i inspiracije, jer ja mogu da po 10 dana ne napisem ni jednu ali nekad mi padne 20 ideja na pamet, sto bi znacilo da moram da cekam 20 dana da ih napisem... a koga jos boli kurac da cita mojih 140 defki i da odabere 5 od toga da bih imao pravo na vise od 1 dnevno...
mislim da je ovo skroz nefer
Неће доћи тешко до 5 одабраних јер је мање гована и лакше се дефиниције примете, а ионако их за годину дана можеш написати 365.... А исто тако, као што рекох раније, дефиниција која некоме падне на памет може да се откуца у ворду или ноутпеду па се сутрадан окачи....
Ipak je bolji koncept ktitora nego ovo.
Ovo mi liči na BAŠ realan predlog, a i motivacija bi bila za sve nas početnike. Broj odabranih nije uvek relevantan pokazatelj nečijeg truda i zalaganja na ovom sajtu. Ne čine samo Odabrani Vukajliju. Nalazio sam ''autore'' sa 2 godine staža i skorom 0-0-0, i npr. 198 komentara i 24 komentara drugih, a komentari su im uglavnom pljuvačine drugih autora. Takve treba označiti katranom i perjem, a vredne autore stimulisati napredkom kroz bodovanje. Koja je onda svrha čitanja i bodovanja ako ih niko ne uzima u obzir?
Odlična stvar, gazda, samo smanji 25 na 20, i 50 na 30. Podržavam predlog da broj odabranih bude ograničenje za kreiranje sadržaja, koliko sam primetio mnogo je manje gluposti ispisano, rad moderatorima je olakšan, i sl.
Sredi ovo za promenu nadimaka, da ne bude baš 25 odabranih, neće biti više zezanja na četu. :)
каизену, где је моја боја
http://bottomlesswit.com/wp-content/uploads/2012/02/krang_cartoon_tripod.jpeg
E super su značke, konačno se vidi kolika sam ustvari legenda i koliko manje imam odabranih od svih svojih "konkurenata" po popularnosti, mislim na prvih 5,6.
Pozdrav!
Priznajem sve, samo nemojte vise, molim vas!
cini mi se da kaizen nece procitati ni 25% ovih 25 strana.
СТРАЈО, НЕЋЕШ ПРВИСАТИ! опааааааАААААААААААА
Uvalim ti topa!
Pozz
ТАКО ЈЕ!
ТО ЈЕ ТАЈ ХУМОР!
Da li se jos neko zapitao kako gazdi ovo vise odgovara nego da uzima pare od klistir naloga?
решио да се замонаши, да замени материјално за духовно богацтво и све што има оставио у аманет нама, а водиће стићко.
Da li se jos neko zapitao kako gazdi ovo vise odgovara nego da uzima pare od klistir naloga?
http://footballteamplayers.com/wp-content/uploads/2009/10/hakan_sukur.jpg
Ел сад јасно?
Dva konkretna predloga:
1. uvesti 1 + 1 kao dnevni limit na broj definicija, npr imaš jednu zagarantovanu, ako preživi pola sata, sat, - dobijaš još jednu koju moraš da iskoristiš u roku od 24 h
--- meni je skroz OK i ovako, čini mi se da pišem manje sranja, i da se definicije više ocenjuju. Možda grešim, to je subjektivni osećaj
2. Kako znate da je trenutni limi za broj odabranih mnogo? Nekažem da nije, ali ok se ne vidi statistika, ne može se proceniti. Da ponovim svoj post od pre par dana:
Tražiti od Kajzena da podeli sa pučanstvom statistiku o tome koliko je prosečno odabranih definicija na mesečnom nivou od koliko različitih autora, i na osnovu toga zaključiti u kojoj meri će se u narednom periodu povećavati broj ljudi sa određenim priznanjem. Siguran sam da je Kajzen za sebe odradio neku analizu i da nije samo lupio broj odabranih.
--- meni svejedno, ja sam daleko i od prve odabrane.
oba predloga su ti poprilicno beskorisna
Тренутно стање ствари је савршено. Само ми се не свиђа што има мало више просеравања од стране аутора од којих то не очекујем, но добро. Пукнеш минус ако ти се не свиђа и продужиш даље.
Оће имати неко онај задњи орден? Јуче...50 насловне, ало б'е :)
И морам један офтопик, шо ми је избрисана моја једина реакција? :(
Čekaj malo: znači po novom, ko nema nikakvu medalju sa stočnog sajma, može da štancuje samo jednu defku dnevno? Idiotski...