[NOVO] Priznanja

1. Čekaj, nisam primjetio u priznanjima, ko more ići na groblje definicija osim ktitora?

2. реално.

а овима што се буне и читање на недељном нивоу да ограничиш, кајзене, лоолло
    кад прочита 1000 дефиниција за недељу дана, да не може више д'оцени, него да паузира мало, како не би напредовао са стилом писања, да му се онда нека одабере, па да може да пише чешће од једном у шес' дана, хихихи.

3. ово је супер пост, тј. приједлози:
    http://vukajlija.com/forum/teme/42928-novo-priznanja?strana=21#post_1974884

каизен дучини нешто!

4. ko se to nama vratio? lolo

5. валрибас ;)

6. Teško brate paninaro, slaba sam ja funkcija ovde.

7. чек да се пожалим на нешто, приметио сам да се исплати.

НЕ ВАЉА 50 ЗА КРУНУ А-ЛО

8. Sve mi nešto čudno kad tek sad skontam da nema više reklama :) Realno su mi malo estetski poboljšavale sajt, svaki dan nešto novo iskoči :D
    Što se tiče ovih priznanja, skroz je dobra stvar. Odma se na profilu vidi ko je specijalizovan za koji odeljak sajta i da li poseduje kvalitet. Mada je možda malo prevelik limit za poslednje priznanje, moglo bi se uvesti još jedno između.

9. Сасвим случајно сам гледао ону прву тему везану за ордење и није ми јасно шта се десило са свим оним предлозима

ZLATNO PERO - ima 10 odabranih definicija => Nema ograničenja na pisanje definicija. BRENDON - nijednom nije banovan => Može da zaključava komentarisanje svojih definicija/postera*
    Почасни Сленџер - аутор који има велики број сленг дефки и који се залаже за очување сленга
    Почасни коментатор - аутор са преко (одређена цифра) коментара
    Почасни читалац - аутор са преко (одређена цифра) прочитаних дефиниција
    Почасни форумџија - аутор са великим утицајем на форуму

и још 2 милиона предлога, шта би са свиме тиме ?

10. Realno bio bih ovaj baja sa slengom nekim, citalac i forumdzija za neka 3 meseca. Ovi predlozi mi se bas svidjaju.

11. Hm, da l' da mi nacrtate rokčiće i trozubac na ovim značkama jer u sve tri kategorije imam po 6 odabranih, čini mi se...
    Šalu na stranu, meni ovo skroz OK. Pošteno, najviše me obradovalo što nema reklama i što sada imam 5 defki dnevno. Mada, i to teško da ću sve da iskoristim. Nije loše da kriterijum bude visok, ali mislim da je za krunu ipak previše. Možda, kao što neko već predložio, da se doda još neko između.

12. Odustajem od pravljenja i gledanja reakcija. Orden sam zaslužila pošteno, odoh u penziju.
    Nije više zanimljivo, počelo je da nervira.

13. Odustajem od pravljenja i gledanja reakcija. Orden sam zaslužila pošteno, odoh u penziju.
    Nije više zanimljivo, počelo je da nervira.

Контам да је тако гомила аутора престала и дефке да пише. Бедак...

14. Ako ste šta sa ovim "odobravanjem svima da prave reakcije" postigli, to je da ste povećali broj hejtera na reakcijama ( daš početniku da napravi i onda mu je obrišeš, i on poludi i da 20ak minusa.)
    Ništa drugo.

15. "Kad se Petar upiški"

16. ово је супер пост, тј. приједлози:
    http://vukajlija.com/forum/teme/42928-novo-priznanja?strana=21#post_1974884

каизен дучини нешто!

fala teta moderatorko, fino je znati da ima neko ko uvazava konkretne predloge

17. Газда, зајеб'о си и шефа и станицу укидањем потребних поена за прављење реакција.

18. Газда, зајеб'о си и шефа и станицу укидањем потребних поена за прављење реакција.

Док је било потребно сома поена, свака пета је била за минус.
    Сад је свака пета за плус.

19. Док је било потребно сома поена, свака пета је била за минус.
    Сад је свака пета за плус.

+1

20. Kaizene, ALAL TI VERA ZA OGRANICENJE NA PISANJE DEFINICIJA!
    Dok ih je bilo ko sitnih svetaca u minuti, mrzelo me je da citam.
    Sad polako mogu da procitam dosta i dosta stignem da procitam.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.