Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
нема новина.
нема листе пратилаца.
каизен се не изјашњава о промјенама.
Jok, vreme će se odvijati kao i do sada i naš božiji dan će trajati 21 sat, kao što je trajao od početka vremena. Ništa brže, ništa sporije. Za sada.
Hah.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/0/0f/SER_BLIC.jpg
:))))))))))
Hahahaha Šanzame hahahahaha
i de su moja slova u koloru na četu? a?
za sat ipo, pet stranica reakcija .. kul
E, da. Ko god da je rekao da se povećalo ocenjivanje defki zbog ove promene, živi u zabludi.
Амин!
Можда би било биље да се ова тема зове само ''Признања''
и да аутори у њој откривају најмрачније како сексуалне, тако и сексуалне фантазије.
Htio sam da rizikujem to na početku rasprave, al koji će mi đavo banija
Po meni nepotrebno sve ovo sranje...
ај метите ме једном у излог да и ја добијем значку :)
ај метите ме једном у излог да и ја добијем значку :)
Ae 'vako. Ko god spomene da mu fali toliko i toliko toga i toga za tu i tu značku, ima 1 dan odmora od mene.
Kada pošaljem troje na odmor, zaključavam temu dok se ne uvede još neko priznanje ili se izvrši bilo kakva promena na priznanjima.
a od mene 2 dana odmora za moljakanje za odabrane.
sa ili bez smajlija na kraju rečenice. dosta je bilo.
Ko je najveća srbenda među modovima da banuje na tri dana te što moljakaju
biću ja ako hoćeš, samo nek neko sljedeći opet isforsira loksijev fol moljenja za odabrane :)
Мислим да је потребно увести и орден "Локси"... :-)
sa ili bez smajlija na kraju rečenice. dosta je bilo.
Oh girl, I'm just so proud!
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120523204528/glee/images/d/da/Glee-proud.gif
Meni fali 5 komada za znacku, aj odaberite nesto ili spustite granicu na nula. Skupljao sam markice i pare, rado bih presao na znackice...