Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
džabe moj Remče, džabe. Defka ma kolko da jebe, neće skupiti više od 40 pozitivnih glasova. I to u ekstremnim slučajevima:)
EDIT: pa ja kad bih je proveravao i merkao posle pisanja, sumnjam da bih objavio jedva njih 50tak do sada:)
Da prevedem sto je Remac kazao: ako imas sidu, vise ces da se brines o zdravlju da ne fasujes grip.
Bitno je da Frenki koji nije usao na sajt od januara, februara moze da napise 25. A neki mladi perspektivni autor moze 1.
Tačno, ali ima autora koji po kriterijumu slučajnosti bace vrhunsku def.
Planirano dobro napisana ili ne, zaslužuje nagradu.
Barem na dve da se poveća.
Bukvalno su napravljeni rangovi sad, ko je na dnu, teeeeeeeško da će išta da napreduje, a ko je u vrhu, nema potrebe ništa da radi, budući da ove sa dna vuče ta jedna sirota definicija. ;/
Ako je po jedna bilo bi dobro da idu kumulativno, sto bi se reklo 'da se kote'. Često nema inspiracije po par dana pa onda nadođe ko svršotina.
Ahahahahaha, priznanja. :D
Sirotinjo, idi pravi reakcije! :)
Više brinuti o popularizovanju definicija.
Dobro je što je iskopana iz igara "zagonetni autor", takođe uvesti nasumični izbor definicija, kakav je postojao u onoj revolucionarnoj vukajliji.
Ček, sad imam pravo na jednu definiciju dnevno ? Supeeer!! Bravo Kaizene, bravo gazda, majstore, šefe, gospodaru... I sad ja treba da doguram do 5 odabranih da bih mogao da pišem ka' čo'ek? Ajde molim te ... veliko nesviđanje
немам сад времена да идем на модфорум и гледам шта је у међувремену тамо предлагано, објашњавано и одлучивано, али ево шта мислим о тренутном стању, каизене:
- превисоки критеријуми. ПРЕВИСОКИ. 25 одабраних? 50?!
- стављањем фокуса само на одабране (а занемарујући укупни скор и укупни број написаних дефки) долазимо до тога да ће модератори бити у суштини заслужни или криви:) за нечији орден. хм.
- неке дефке које због "цензуре" не стављамо на насловну буду јебено одличне, као и друге дефке које нису толико "за масу" тј. за излог, укључујући ту и сленг, а има и аутора који пишу искључиво и претежно такве, неодабране дефиниције - и сад они остају без привилегија а дали су енорман допринос сајту. оно, није уредно.
- награде су прилично чудне: ко ће бре да пише 25 или 50 дефки дневно? или прави толико постера и реакција? па чак и 10?
- овај други дио награда, тј. одређене привилегије, јесте ок, али дефинитивно фале листа пратилаца и увид на гробље. био би ок и однос оцјена да се убачи.
- ко нема довољно одабраних - не може да пише више од 1 дефке дневно. а знамо да нам је проблем управо у томе што се у посљедње вријеме не пише довољно. ђубар се чисти редовно, тако да дневна квота од 2-3 дефке није никаква тешкоћа за модове.
ЕДИТ:
и ово што рекоше други: нови аутори немају много могућности а ни мотивације за напредовање, будући да им је квота смањена, а стари аутори који се јесу доказали али НИСУ ВИШЕ НА САЈТУ могу да штанцају колко оће. то не ваља, бре, треба да подстичемо људе да пишу а не да им онемогућавамо. и то нове људе. оне који су још ентузијастични да пишу и да се доказују.
e o'o!
Lepo razmišlja ovo žensko čeljade iznad mene:)
Ne, nego obrnuto!
Ja mogu 5 na dan da pisem. A to pravo necu verovatno nikada da iskoristim. Ako sam za godinu i 2 meseca napisao 65, sad vala da pisem 5 na dan necu.
I posto nisam posterdzija i reaktor dve kucice ce biti prazne. Sto jako ruzno izgleda.
Dobro je ovo. Malo gejlordovski, ali dobro.
Možda da se uvede i priznanje 'PAČJE GOVNO' za jednu odabranu u kategoriji i digne kvotu na tri komada dnevno? Dosta ljudi ima tu jednu odabranu ali pet već malo teže.
Živeće ove novine isto koliko i onaj revolucionarni zgled sajta zimus.
Мени не смета што је омогућена једна дефиниција дневно, али заиста има аутора који адекватно знају да искористе квоту од три дефиниције дневно.
Подржавам пачје ховно.
Lula je lepo sumirala moje misljenje i navela jos par stvari. Nego... Zasto ja ovo kucam kad sam na ispitu?
Nadam se da ćeš da uradiš nešto da nam omogućiš nešto bolje uslove