U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ti bi tamo da zaviriš, a? :)
Poredjas po popularnosti i vidis, Dotere. To su dva klika.
Ti bi tamo da zaviriš, a? :)
Dobro, malo neozbiljan predlog moram priznati. :)
Ali bitna je suština (koja je navedena u tl;dr)
Ja kontam da je taj mod podforum prazan a da se priča kako tamo ima nešto u svrhu skretanja pažnje znatiželjne javnosti sa gorućih problema na sajtu.
Šta će ti ovo? Pa kad poređaš autorove definicije/reakcije/postere po popularnosti već ćeš imati odabrane na vrhu.
Nego, hoće li biti ordenja za primereno vladanje?
Није тачно у много случаја. Пример којег се тренутно сећам је аутор звани Ен_Доттер.
Pajz stvarno.
A lista praćenika i groblje?
Ispod ocekivanja.
Previsoki kriterijumi. Niko nema 50 odabranih defki, a manje od 10 autora ima 25.
Ko me prati? Pristup groblju?
Vizuelno ruzno, jer ce autorima koji ne posterisu i ne reaguju, dve kucice ce zverati prazne.
Takodje, posto su priznanja ista za d, p i r, kao da se izjednacuju. Umesto da se ti nizi oblici odaljuju od definicija, oni im se priblizuju.
Mada ja nisam ktitorisao, pa me briga za opcije manje-vise. Ali me groblje i pratioci zanimaju. I lepo sto mi se ne prikazuju gubave reklame.
da, hoće li biti još nešto?
Koe taj? Daj link.
Simpatično je sve ovo.
Al ja nisam nit reakdžija nit posterdžija, mislim nisam u tom fazonu da ih pravim lolo, tako da će ona dva polja da zjape prazna ko budžet borske opštine.
EDIT: sve što tražim je pristup groblju...
zjape i meni Manijače, i imam pravo samo na po jednu dnevno :)
sad ću malo da se posvetim tom aspektu bivstvovanja - očito sam zapostavio određene mišićne grupe u svom razvoju...
i to što kažeš Bruce, nabudžili smo bicepse a trbušnjake ko jebe:)
Kontam da ima neki bag, jer, piše mi da mogu da turim nula definicija, a od juče sam samo jednu napisala. Znači, ako ne'am bedž, ništa od defkica? ;D
Kad ti istekne 24 sata od postavljanja te zadnje onda ćeš opet moći da pišeš.
Ko nema 5, moze samo 1 da pravi Vidro. HAHAHAHA smejem se tudjoj nesreci. Ovi sto oce da definisu mogu samo 1, ove sto bole kurci (Frenki, Chevu) mogu po 25. Lololo
Dobar koncept gazda.
O gospode bože! Pa ostavite barem 3, jebote, šta će ljudi od jedne, užas.
To sam sad hteo da kažem, teško će biti onima koji nemaju dovoljno odabranih a tim ni potencijalne prilike da pišu i kale se za odabranu.
Slažem se da nije fer, i da masa avtora ima po 2, 3 ili čak 4 obrane defke...što je po meni sasvim normalan kriterijum da im se omogući pisanje bar 3 defke za 24 sata.
Ali ima i druga strana, kad imaš tu jednu definiciju dnevno, više puta ćeš pregledati da li je dovoljno dobra i da li može bolje prije nego što je objaviš pa samim tim ćeš podići kvalitet definicije. Valjda.