Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja sam prvu curu preko Krstarice našao. Branio je ja na javnom četu, otišli na pvt, ispade i ona iz Trebinja, našli se, upoznali i smuvali se.
nekad, prije nekih 10ak godina dok sam bila u srednjoj drugaricama i meni je bio fazon da poslie škole odemo u tad prvi i jedini internet kafe u gradu, naručimo produženi ekspreso sa šlagom, uplatimo sat vremena neta, koji je tad košto 1 marku i da se nakačimo na krstaricu i trolujemo matore perverznjake na četu
ahaahahahhaahahhahah
nik mi je bio hony ili tako nešto i uvijek sam pozdravljala sve sa olaaa ahhaahahhahahhah
i bio mi je fazon da na pitanje koje sam godište odgovorim pitanjem koje je on godište
a ako kaže da je prvi pito onda kažem da prvi i odgovori
hahahhahahahahahaha
jaoooo... kakvo sam djete bila, al trolovanje mi je čak i u tako mladim godinama išlo jako dobro haahhahahahah
Читам ово и замишљам неког лика који има 60 година који је прочитао овај пост како се разочарао у живот присјећајући се њиховог чатовања :Д
hahahahhhaa Smare, sve je moguće hahahahahaha