U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
od sad prvo dorucak pa sat vremena pauza pa tek onda vukajlija
^^^ jel ovo zenski pandan onom nasem sa kospicama od paprika na kurcu?
ili zene ne lazu?
Žene lažu, lažu, lažu jakooo...
Nemam nokte.
Naravno
http://www.pohrani.com/f/3g/b/4KZJ9IJD/1334733804257.gif
Jecoo, jel bi meni zarila prs' u rč?
Koliki prst imaš pa na njemu ostade sve to?
Dobro mu nisi izvukla kilo salame i litar jogurta.
Jecoo, jel bi meni zarila prs' u rč?
Ma nije problem, nego brine me ako svi pređete na drugu stranu, šta ću jadna ja, ima da me poubijau ove napaljene ženetine...
Jeco, a šta bi našli kad bi tebi nabili u rč?
Pih, jednom se kresneš u bulju, odma ti zalepe da si peder. Ja bih te jebo jeco skroz heteroseksualno, no homo, a to za prs u bulju... samo da kasnije kažem ovima da je istina, al ću da uradim klistir, da ne moraš da pereš ruke.
Dobro mu nisi izvukla kilo salame i litar jogurta.
a razmišljala sam šta da lupim šta sam izvukla, bio je i jugurt u igri, al nije mi se dalo više izmišljat
Meni je uvijek vrhunac blentavosti u seksu bio picoprd, svakodnevna pojava ako imaš malu kitu :(
Добро ниси рекла да си Змајев комбајн извукла.
Мој комшија је преобраћен у педерлук, јебига, био човек у творза пар година, морао је и да јебе и буде јебан. Убиство из нехата додуше, па одлежао прејебане 4 године кад имао 35. Имао је једну изреку, покушаћу да цитирам сад:
''Ко једном проба мушко дупе, тај пичку да омирише неће више никад. Топло је ко у казану''.
ahhahah remac objasnio
A jebo te, pa i žene imaju čmar, što njih ne jebe?
Au, do kurca.
Немам појма Миле, ћеш његов број па га ти питај?
Pa kako ga nisi pitao jebote?
Možda je i Konan gej pa mu to logično.
Pih, jednom se kresneš u bulju, odma ti zalepe da si peder. Ja bih te jebo jeco skroz heteroseksualno, no homo, a to za prs u bulju... samo da kasnije kažem ovima da je istina, al ću da uradim klistir, da ne moraš da pereš ruke.
Znam ja i klistir da ti uradim, samo se natrći i opusti se....
E jbg, još jedan, sve vas je manje i manje....
лик је скренуо начисто, није зајебанција, слободно време проводи у некој душевној установи и те форе, мислиш да бих имао муда да га питам тако нешто? Овако, само га слушамо и не питамо ништа. Кад се он смеје, смејемо се и ми.