Prijava

Немам појма Миле, ћеш његов број па га ти питај?

To bi bio dobar razgovor
"Dobar dan izvinite vi mene ne znate ali zašto jebete muške a ne ženske anuse"

To bi bio dobar razgovor
"Dobar dan izvinite vi mene ne znate ali zašto jebete muške a ne ženske anuse"

Ali prvo bi se predstavio: Dobar dan ovde Mile Banderas a Konan Sablasni mi je dao vaš broj :D
A lik je skrenuo bio bi to do jaja razgovor.

ajde ozb daj broj da ga zovemo

Dobar dan, ovde ManUtdOwn18, i želeo sam da vas pitam u čemu je razlika između muškog i ženskog anusa i zašto je muški topliji. Da li je zbog toga što je dlakaviji?

Lik bi obrnuo krug ludoće i postao bi normalan ponovo lolo.

Natako bi te on, ako to 18 označava godine, nije ti dupe još orutavelo ;)

Lolo, 18 označava broj na dresu. Ali bolje bi bilo da označava godine u tom slučaju :)

Đeste jebači :)

hahaha koji ste ludaci! :D

Mene je jednom dok sam jebao provalnik ušao u kuću. Kakva je to provala bila AXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXA!

Dok se sjetim ispričaću vam još nešto samo se plašim da se ne ponovim.

Moj prvi put. Blejali mi kod škole, i viđu ja ona me merka. I ništa odem ja iza škole, kontam, doći će ona sama. I dolazi ona. I tu kreće pričica, kurci palci, i krećemo mi da se ljubimo. I ona me obori i legne preko mene i tu me ljubi, a ja stavio ruke pored tela i k'o mrtav. I u jednom trenutku čuješ nju 'Mog'o bi malo da me napališ, a ne k'o da se trslačim sa mrtvakom'. I tu ti ja vidim kol'ko je sati, obrnem obradim i doviđenja. Aupičku materinu, izblamirah se, al sam posle povratio stari položaj.

Буразер индијанац поубацивао сву музику у плејлисту, ја привео девојчицу, пустио Бери Вајта, опичило неколико његових песама за време предигре и док смо почињали са конкретном радњом. Кад смо се залауфали и погубили појмове о времену и простору, са звучника удара "Марш на Дрину" и "Морем плови једна мала барка". Нисам знао да л' да се смејем или да плачем.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

Пре пар дана моја драга извалила:

Чекај, уби ме тим коленом јебем ти матер!

ЈА САМ ВРИШТАО ОД СМЕХА! :Д

П.С. Сва срећа случајно приметих ову тему малопре иначе би овај бисер пао у заборав лоло

Е, да, има и ово.

Једном ја ркћем моју малу, а био неки шугави кревет на расклапање и како смо се померили од рктања, кревет се подиже, ми одосмо у пичку материну, попадасмо на патос, изломисмо се к'о пичке.

Код бабе и деде, у истој соби била два кревета, један мој, други буразеров. Рибица из села дошла увече до мене да гледамо филм јелте. Била нека зима, ми као ћебе и јорган пребацили. Бураз захрко на свом кревету, оће прозоре да избије, а ми кренули да радимо. Није хтела да да у рч, пичка ли јој материна, кукала да има осећај да оће очи да јој искоче. Ја онако у заносу заборавио да је бураз ту у соби, кренем на кварњака да јој га шукнем, кад она мало врисну. Ја опет, она врисну жешће, бураз устаје, попиздео што смо га пробудили, ваљда хтео да нас избаци из собе, па онако сањив дохватио јорган и повуко са нас. Остало ћебе сва срећа, а и он укапирао шта радимо, па се вратио да спава.

Mene i mojih partnera? Hmmm...

Jednom se ja napalio na neku MILFaru na nekoj kirbi prezentaciji i upa'nem u WC-u da jelte izdrkam kad ulazi moj poslovni partner i kaže "Šta radiš to koji kurac?!" i ja mu kažem: "Radim svoj kurac!"

пуко ми нет па не стигох да одговорим

Миле Бандерас
ajde ozb daj broj da ga zovemo

хаха, била би добра зајебанција контам, ал ипак, ја сам у том кошилику, не бих да ризикујем свој нетакнути анус кад би овај још лик више скренуо, бар док не убијем неког:-)