Provale u toku seksa vas i vaših partnera

1. Hahahahhah čoveče! :)

2. Главни има најјаче одвале.

3. Vjerujem da i ostali imaju samo neće da budu iskreni do kraja.

4. Kika boy
    Imam ja dosta provala, nego ne vredi da vam pričam jer mnoge ne biste razumeli... Mislim, ne bi vam bile smešne zato što me ne poznajete. Ali, može da se nađe nešto što nije iz tog reda "internih" provala (ili kako već da ih nazovem). Evo ova: jebem ja ribu, jebem, ona kenja ono tipa "to, tako, tako..." i ja izgleda htedoh da kažem nešto, ali nekako nisam bio koncentrisan na to što ću reći (dešavalo se svima da im "izleti" neka reč) i kazao sam "to, bre, puši ga!" Ne mogu da se setim tačno šta je ona rekla (ali je rekla nešto tipa "pa ne mogu sad") i počela da se smeje...

HAHAHAHAHAHAHAHA JEBEM TI LJEB! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA

to, bre, puši ga!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA A U PIČKU MATERINU HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

5. Ja vala nit' imam nešto previše iskustva sa jebanjem, nit' sam im'o nešto provala, ali evo još jedne. Negdje oko Nove Godine ja doš'o sa faksa u Trebinje, nisam vidio malu 3 mjeseca i sad, logično, oću da je jebem. Ali kurac, nemam đe, auto se pokvarilo, puna kuća. I ja šta ću, starom kažem kakva je situacija, kaže on nema problema, ide na večeru sa starom, imaću stan 2-3 sata prazan. I odu oni, dovedem ti ja nju, počne malo zajebancija, ovo - ono, krenem ja da je karam, iskaram je jednom, dvaput i sad treći put je ja karam, karam, nikako da svršim, oduži se to i taman mi se primakne da svršim, zazvoni mi mobilni, ja gledam, stara me zove... Ja da prekinem, ova se dere "NE STAJ!" te ja šta ću, karam je onako od pozadi i javljam se na telefon. Kaže stara šta radiš, što si se to zadih'o, mislim se šta šta radim, jebem ti sunce, karam, šta ću radit', kažem joj ja, ništa, šta oćeš, kaže ona ma ništa, doćemo mi za jedno pola sata pa da ti javim.... Ja ono dobro, i prekinem, bacim onaj telefon, nastavim karat', ma nema boga svršit', sve mi se stara vrti pred očima, te bataljuj, oblači se i izlazi iz kuće. :)

6. Meni je najjaca fora da sam jebao i nisam svrsio, partizan tad izgubio u basketu, ispusili za top 16, dobro je da mi se i kurac digo..

7. Ja ono dobro, i prekinem, bacim onaj telefon, nastavim karat', ma nema boga svršit', sve mi se stara vrti pred očima, te bataljuj, oblači se i izlazi iz kuće. :)

ovo je najjače :D, imam ja još jednu dobru ,a li ne da mi se sada kucati, sutra ću :)

8. Jednom imam ja praznu gajbu i resio da pravim romantiku.Kupim vino, bomboneru,upalim svece oko kreveta neka muzika u pozadini,sve u fulu.Dodje ona sve fino na nivou...zatvorim prozor i gurnem zavesu,Taman krenuli osecam ja neku paljevinu.Okrenem se zavesa gori!!!!skocim, povucem zavesu na pod i krenem da udaram nekim prekrivacem pa razbacam vrelu plastiku na sve strane a njoj kane plastika na ruku.Kad sam ugasio vatru stala je ispred mene i rekla je : Jebem te romantiko!! da izgorimo zivi!!! i dobio samarcinu.Vise blam nego provala al eto..

9. Jednom došla meni treba u smještaj, naštimo ja u winampu neke muzike na kompu, jedno 30 pjesama zaredom nekih zabavnjaka, a bilo je svega na plejlisti. Dok smo se mi zagrijali, i počeli sa burgijanjem prošlo jedno sat i po. Jebote život, u po prangijanja, kad je kreno šaban, mitar mirić, mile kitič, rade lacković, al nema stajanja, samo deri. Romantikaa.

10. nemam nikakvih provala, ja jebem tiho i s poštovanjem, u kamernoj atmosferi skrušenog obožavanja...

11. Hahahaha im'o sam i ja scenu tu, došla cura kod mene kući vamo u BG, i sad ja pustio TDI radio na laptopu da ide tiho u pozadini, čisto da imamo nešto da se čuje dok je karam... I karam ti ja nju, sagela se ona da ga puši malo, kad na TDI krenuše vijesti, kaže 80 mrtvih u Siriji, 40 ranjenih, nešto tako, sjebasmo se mi, počesmo se smijat', te gasi radio, jeb'o me on da me jeb'o. :D

12. brus, to kod tebe zvuči kao da si oženjen :D

13. šta da ti kažem, deset srećnih godina - još se sećam ponekog seksa...

14. još se sećam ponekog seksa

Zar je već počelo uskraćivanje? :)

15. e pa čestitam onda, neka ti je srećno onda sa Mrs.Bruce i u krevetu :)

16. Zar je već počelo uskraćivanje? :)

Nindžo, znaš koje jelo kod žena potpuno uništava želju za seksom? Svadbena torta...

17. šta da ti kažem, deset srećnih godina - još se sećam ponekog seksa...

Знам како ти је.

18. Nindžo, znaš koje jelo kod žena potpuno uništava želju za seksom? Svadbena torta...

Hahahahaha

19. Mr.RaleQ
    Ja kad sam bio 8. razred, i isli na neku gubavu "ekskurziju", kao neki manastiri, planine, kurci palci. I imali smo ribu u kolicima, onako lepa, imala sise. I nesto se muvali, i odvedem je kasnije do nekog sumarka da je khm khm... I to nam bio prvi put. I sad jebem ja nju, landaraju noge, a bus trebao da krene da se vratimo, i krenuli profesori da nas traze. I vidim ja dolazi razredni do nas, i kazem joj "ide profa, aj bezimo" i dignem pantalone i sprint uhvatim. I onda skontam da ona ne moze da hoda i ostala da lazi onako u svojoj himen krvi... jebiga.

OPLAKAH!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.