Provale u toku seksa vas i vaših partnera

1. Пре негде око 4-5. година наватао једну С. , била је мало паглу ал' ударио мујспер у главу па контам да боље са њом него да платим црнкињу... И тако код ње у стану све кренуло као подмазано, да се тако духовито изразим и после неког времена је окренем у стилу Снуп ДОГИ Дога и суптилно јој предложим да јој спавам у рч:
    - Јеси ли га раније примила у аналну шупљину?
    - Шта!
    - Кажем, јел си се некад јебала у чмар?
    - Не, а ти?

........ енд оф дискашн

2. - Не, а ти?

Дукурац бре оплакао сам, ово није здраво :Д замало да паднем са столице :Д

Дал је јебено могуће да се ово десило? :Д

3. Свега ми, и дан данас се спрдам у вези тога понекад са ортацима уз пиво. :)

4. Iskreno se nadam da je pokušala da bude duhovita tj. da nije bila ozbiljna. U tom slučaju veoma, ali veoma duhovit odgovor! :)

5. Sećam se nomad kad sam imo neku malu iz Dučalovića(za neupućene, selo upremas Markovice), i tako se mi zabaljali jedno vreme. Sve super, ljubav cveta, al' ne da, neće da čuje. Mora sve da ide svojim tokom. I aj, dobro, u početku ja pristanem. Provodismo dane u zezanju, provodu, malinama, igranju tutumiša... Jes' lepo, ali smori, jebiga. Odlučim ja da preduzmem nešto, pa makar i na kvarno da munem. Šetamo mi šumarkom, zašejatili podaleko od kuće, ona ide ispred mene. U jednom trenutku ona se zaebe i sapne se na čapor, a ja iskoristim šansu i saždim joj ga didžimice. OJHAAAAAAAA

6. Ja kad sam bio 8. razred, i isli na neku gubavu "ekskurziju", kao neki manastiri, planine, kurci palci. I imali smo ribu u kolicima, onako lepa, imala sise. I nesto se muvali, i odvedem je kasnije do nekog sumarka da je khm khm... I to nam bio prvi put. I sad jebem ja nju, landaraju noge, a bus trebao da krene da se vratimo, i krenuli profesori da nas traze. I vidim ja dolazi razredni do nas, i kazem joj "ide profa, aj bezimo" i dignem pantalone i sprint uhvatim. I onda skontam da ona ne moze da hoda i ostala da lazi onako u svojoj himen krvi... jebiga.

7. Našli se ja i moj prvi momak posle sto godina, popilo se malo i ojha, završismo kod mene u stanu.Elem, kad me je razdevičio mislila sam da je to najveća kara na svetu jer je naskako ko zec i bolelo u pm,ali me oni posle njega uveriše u suprotno. Ajd krenuli otpozadi, vidim ja ništa se ne dešava, okrenem se i kažem : Jeli bre, oćeš da ga stavljaš il šta? A on mučenik: Ja te jebem već 5 minuta, da si ti živa i zdrava.

Skenja se čovek, navuče gaće i ode. Šta da mu radim, vidla ja oma da je krastavčić al bilo mi glupo posle tolko godina a i već smo se bili svukli...

8. Ja kad sam bio 8. razred, i isli na neku gubavu "ekskurziju", kao neki manastiri, planine, kurci palci. I imali smo ribu u kolicima, onako lepa, imala sise. I nesto se muvali, i odvedem je kasnije do nekog sumarka da je khm khm... I to nam bio prvi put. I sad jebem ja nju, landaraju noge, a bus trebao da krene da se vratimo, i krenuli profesori da nas traze. I vidim ja dolazi razredni do nas, i kazem joj "ide profa, aj bezimo" i dignem pantalone i sprint uhvatim. I onda skontam da ona ne moze da hoda i ostala da lazi onako u svojoj himen krvi... jebiga.

AHAHAHAHHAHAHAHAHHA i da je lovacka fenomalna je hahahahhaha

9. ono nije provala al eto da se pofalim...a i vec sam pisao o tome...

imao neku ribu volela da se jebe gde stigne, u liftu, u parku, na plazi, u moru, na adi, u camcu, u ulazima raznim, kaficu, autobusu...dal sam nesto zaboravio?..nisam..

i jebemo se mi u nekom ulazu, u centru grada, nesto prema podrumu isle stepenice i onako i skriveno i nije..dodje neki deda i pocne da vice "sad cu da zovem miliciju, sta radite tu, sram vas bilo..." a ova mu kaze

- mrs bre matori u picku materinu, jebem se, i ti bi to radio nego ti ne funkcionise kita...ajd sklanjaj se da svrsim...

a ja stao a tek ce ona meni

- sta si stao, dosli smo da se jebemo, jebi me...

10. Ja kad sam bio 8. razred, i isli na neku gubavu "ekskurziju", kao neki manastiri, planine, kurci palci. I imali smo ribu u kolicima, onako lepa, imala sise. I nesto se muvali, i odvedem je kasnije do nekog sumarka da je khm khm... I to nam bio prvi put. I sad jebem ja nju, landaraju noge, a bus trebao da krene da se vratimo, i krenuli profesori da nas traze. I vidim ja dolazi razredni do nas, i kazem joj "ide profa, aj bezimo" i dignem pantalone i sprint uhvatim. I onda skontam da ona ne moze da hoda i ostala da lazi onako u svojoj himen krvi... jebiga.

Ово је нешто најјаче што сам икад прочитао. Риспект од мене.

11. ne znam ko to spomenu da se žene ne razumiju u centimetre i nemaju osjećaj za to, ali je stvarno istina :)

12. Ја не јебем, заправо невин сам, тако да немам приче.

13. e ovako. sad ove godine na zimu tamo dobijem ja iznenada poruku jedne seoske radodajke, kaže ona aj da se seksamo, kontam se u sebi super jbt.kaže ako ćeš da jebeš moraš odmah momak mi na radu u čečeniji na građevini vraća se za koji dan, međutim ako se sjećate onoga snjega u februaru to je tada bilo, ali šta ćeš dobra ona pa reko neću propustiti priliku.selo je jbg, o praznoj kući u zimsko doba nema šta razmišljati, utopija čista :), pa ću jao kao u auto.ja sam na selu, ali ona je u nekom selu moga sela, da malo pojasnim kakva je to vukojebina, snjeg pao i dalje pada, gmižem ja lagano nekim puteljkom svojim autom uz tu planinu. i stignem ja tamo, pokupim nju i krenemo, zadjemo malo u neki sporedni put i odradim ja posao.obučem se ja, upalim autom i krenućemo mi nazad, i vozim ja tako sav sretan nekih 100m i na krivini ja pravo u smet se zabih sa autom.gotovo, ni naprijed ni nazad, neće i da je bog uz mene.da skratim priču, s obzirom da žive duše tu skoro nema, ja sam morao zvati njenog starog da me sa traktorom izvuče odatle, došao on gleda i ćuti, ćutim i ja :D.

14. nedo Bog ćerku nikom :D

Sunce ti žarko,šta je tad bilo u njegovoj glavi...

15. Imam ja dosta provala, nego ne vredi da vam pričam jer mnoge ne biste razumeli... Mislim, ne bi vam bile smešne zato što me ne poznajete. Ali, može da se nađe nešto što nije iz tog reda "internih" provala (ili kako već da ih nazovem). Evo ova: jebem ja ribu, jebem, ona kenja ono tipa "to, tako, tako..." i ja izgleda htedoh da kažem nešto, ali nekako nisam bio koncentrisan na to što ću reći (dešavalo se svima da im "izleti" neka reč) i kazao sam "to, bre, puši ga!" Ne mogu da se setim tačno šta je ona rekla (ali je rekla nešto tipa "pa ne mogu sad") i počela da se smeje...

16. Aaaaaaa i ova je dobra. Jednom sam se javio drugaru na telefon dok sam jebao. Pita me on "Gde si, Kika, šta radiš?". Ja rekoh "Jebem, brate". On je mislio da je to onaj JA JEBEM fazon, pa kaže "Ae, izjebi čas to, pa mi potraži knjigu iz (ne moram da vam kažem koju je knjigu tražio), treba mi". Ja rekoh "Čekaj da završim", a on "Ok, zovem te ja malo kasnije, treba da odem do prodavnice sad".
    Kad sam mu objasnio uživo šta je stvarno bilo, lik se otkinuo od smeha. :DDDD

17. Jebem ja jednu radodajku sakupljaču( ona što ostane zadnja i disku i niko neće da je mlatne, i još se redovno ubije ko fleka). Udaram ko sivonja, okrećem je na sve strane, šta god zamislim, popio poprilično (čitaj odvalio se od života), nema svršavanja do jutela, kad će ona meni: Ti si mi najbolji dosad! Ja ga tad lijepo izvadim i kažem : Nemoj srat, pa prošli vikend te jebo Dragan (jedan moj poznanik za koga se zna da ima salgiju ihahaj). NIsam ja bolji od njega. Ona će meni: Nemoj zezat da sam bila s njim!? Valja smanjit s pićem.

18. Nemoj zezat da sam bila s njim!? Valja smanjit s pićem.

Hahahhahahahaa, boles' :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.