Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
nemam nikakvih provala, ja jebem tiho i s poštovanjem, u kamernoj atmosferi skrušenog obožavanja...
Da ispovedaonica u vreme večere časnih otaca, interesantno mesto - kamerna atmosvera
Па чиме си је јебо, јеботе?
Evo ovako, moji ortaci me smarali što nikad nisam jebo ribu u rč i kako je to extra osećaj blabla i ja reko da probam. Moja odmah pristala, ja reko, ova se sigurno trpala 50 puta u buljson. Onako, uže nego pička, ali je ok. I krenem ja tako nabijam polako, pa malo napred nazad, ona njišti, i izvadim ga ja malo, kad ono na glaviću SEMENKA, eee semenka jebena! Ja je pitam šta si ručala, kaže: Paprike, svaki dan ih prži keva!
Idi u pičku materinu i ti i keva i paprike i sve!
Фуј јеботебог.
Jebala te semenka. Zgadi mi zivot.
P.S. Cekam pljeskavicu dok ovo kucam...
Semenka? Hahhahahahahha, toooooooooooooooooo!
a u pm i sjemenka :D
Odmah da ti kažem da je taj fazon star ko biblija. Budi barem iskren. Još jedna stvar koju znaju momci koji šure u rč: Ako ti ta riba nije Beladonna ili Naomi Russel koja je bajdevej dobila sidu i baš mi je žao, tj. da imaju rč za parkiranje alata Leks Stila ili Mandinga znaš da se sjemnka teško može zadržati na kiti kad je izvučeš, baš zbog toga što je uzak izlaz. Eventulano neka ljuspa od pasulja da se zavuče sa druge strane glave ako ti je glava znatno veća od tijela. Zato idi negdje drugo da ložiš klinčadiju.
a kolut od luka?
Jedino ako je i ušo sa te strane
ja povjerov'o, ali kada nisam još nikako rč, lako je mene ložiti :)
Glavni, nije bitno što je to nemoguće i što mu se nije desilo. Bitno je da je smešno i morbidno. Bar meni... :D
Vjerujem da ako to baš jako želiš da će ti neko dati u rč.
nemoj ti meni "neko", ja bi to od "neke" :D
da, bitno je da je smiješno :D
Glavni vidim da se razumeš u teoriju, ali ako ikad budeš imao ribu i ako ti ikad dozvoli da joj ga uvališ u rč, reci joj da jede paprike par dana, možda ti se posreći pa doživiš što i ja. To ti iskreno želim.
Dobro, ja sam u braku, ali nema još 10 godina (valjda, 'bem li ga kad beše godišnjica) pa se tu i tamo i sećam po nekog doživljaja iz ne tako davne mladosti.
Elem, odem ja do tadašnje devojke, matorci joj nisu na gajbi, samo mlađa sestra. Dođe i njen dečkić, oće deca do grada. Ali nikako da krenu. Ja nekako kuliram, pravim se kul, ali se ona unervozila. Smisli ona neki buđav razlog da izađemo, odvede me na sprat koji nije bio završen, odvuče me u jednu nemalterisanu sobu koja je služila kao ostava za sve i svašta i baci me na neki razdrndani kauč i sedne odozgo. E sad, bilo zimsko vreme, grejanja tu ni u tragovima, al' mlad čovek, ne smeta, samo svlačenje bilo u najminimalnijem stepenu mogućem. U jednom momentu ona posumnja da joj je sestra došla na sprat, da je pred vratima i da osluškuje i možda čak i viri. Ustane ona da proveri i baci pogled na mog vršnjaka. E sad, kako je bilo ledeno u sobi, a on mokar i vreo, krene da se pravi kondenzacija i da isparava, kao da se dimi. Ona će začuđeno:
- Šta je ovo? Što se dimi?
- E, za to si ti odgovorna, jer ja za kurčev dim još nisam čuo!
Naravno, prasnuli u smeh i to je bio kraj. Pauza dok se nismo ogrejali, a klinci stvarno i najzad otišli u grad!
Da, perverznjaci, znam da vas zanima, bila joj je sestra pred vratima i prisluškivala je jer sam čuo prigušen smeh i korake na stepeništu!
Ja sam odglumiO orgazam, mislim da to svaka muška lobanja može da izvede, kad dođe do situacije da jebeno više ne možeš da se vrtiš sa istom pizdom.
MrTestis, tvoja priča mi je jedan od favorita :D
Biće još, samo da iskopam iz memorije :)
Kurčev dim, haha, to možeš ladno definisati :)