Provale u toku seksa vas i vaših partnera

1. Mlogo je lepo doc na ovu temu, uvidi covek kako se ljudi trude da slazu, ko ce vise , ko ce lepse.
    ololo

2. Evo ovako, moji ortaci me smarali što nikad nisam jebo ribu u rč i kako je to extra osećaj blabla i ja reko da probam. Moja odmah pristala, ja reko, ova se sigurno trpala 50 puta u buljson. Onako, uže nego pička, ali je ok. I krenem ja tako nabijam polako, pa malo napred nazad, ona njišti, i izvadim ga ja malo, kad ono na glaviću SEMENKA, eee semenka jebena! Ja je pitam šta si ručala, kaže: Paprike, svaki dan ih prži keva!
    Idi u pičku materinu i ti i keva i paprike i sve!

Pazi se dobro sad u sezoni paradajza, zna nekad ona kožica crvena ostati na kurcu....

3. I šta je posle bilo sa tom? Jel prohodala posle te tvoje terapije?

Bila ljuta. Ali nije mi bilo tesko da je izbegavam, samo odem uz/niz neke stepenice i to je to. Posle upisao srednju i tako...

4. Ali nije mi bilo tesko da je izbegavam, samo odem uz/niz neke stepenice i to je to.

Kakav si ti ludak brate.. hahahaha

5. Pazi se dobro sad u sezoni paradajza, zna nekad ona kožica crvena ostati na kurcu....

koja si ti budaletina :D, najjebenije je ako cura jede ajvar onda, tu ima svačega unutra, još ako je jela ljuti ajvar ili neke feferonke ima kita da ti plane.

6. jeb'o majku, pa čuli li ste za klistir?

7. "to, bre, puši ga!"

Јеботе, која победа!!!

8. jeb'o majku, pa čuli li ste za klistir?

Ma ko će toga da se seti u momentu

9. јебао сам, јебао сам. него имам малог бобана. а све сам неке много широке јебавао. и онда узмем вибратор па га исечем, и пластику издубим, па надовежем на малога бобана, уз помоћ механизма. и ок је све. сада нисам сав свој, али јебем добро.

10. Ljudi, mnogo lažete. Ae da laguckate pomalo, pa i da vam čovek progleda kroz prste:)

11. Ljudi, mnogo lažete. Ae da laguckate pomalo, pa i da vam čovek progleda kroz prste:)

+1

12. Ljudi, mnogo lažete. Ae da laguckate pomalo, pa i da vam čovek progleda kroz prste:)

+2

13. Ljudi, mnogo lažete. Ae da laguckate pomalo, pa i da vam čovek progleda kroz prste:)

Ja nisam jeb'o pa mi sve smešno ko male detetu. :)

14. U nekom vještačkom isforsiranom seksu po vrućini, uz prisustvo osobe koja spava u krevetu do nas, onako mučeći se oboje, mene uvati grč u guzici. Pošto vidim da je svejedno totalni fijasko, kažem dotičnoj o čemu se radi i tu puknemo od smijeha. Kad smo na sveopštu radost uspjeli nekako da završimo tu farsu, izađemo vani da pripalimo cigar i ja kažem:"Pa dobro, bilo je i par dobrih momenata..." A ona:"Aha, onda kad smo se smijali!"

15. Manijače, ja suštu i nepokrivenu istinu izneo. Nemoj da generalizuješ :)

Džonovane, po mom iskustvu najbolji momenti koje sam sa nekom ženom proveo bili su oni u kojma smo se smejali zajedno :)

16. Jebo sam sto puta uz prisustvo mog kera u sobi, al nije se bunio niti pravio scene, pokunji se negdje u uglu i nekako tužno gleda u stranu. Al buraz mi pričo kako je đipo po nekoj studentkinji čiji je koker u sred seksa počeo da mu njuši dupe.

17. Posle seksa, pažljivo paleći cigaretu da ne bi raskačila infuziju, kaže meni ženka: "Jebote...iz nekih uglova kad pogledam, učini mi se da ti nije veći od 25...". Budala...

18. Ortak mi pričao da je smuvao i iste večeri jebo jednu pijanu u dogi stajlu, a ova bacala peglu za to vreme, a on se i nešto nije mnogo obazirao na to i nije čekao da završi sa riganjem. Rekla mu kasnije da je nenadjebiv osećaj to bio za nju, takav neki trip.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.