Provale u toku seksa vas i vaših partnera

1. Odmah da ti kažem da je taj fazon star ko biblija. Budi barem iskren. Još jedna stvar koju znaju momci koji šure u rč: Ako ti ta riba nije Beladonna ili Naomi Russel koja je bajdevej dobila sidu i baš mi je žao, tj. da imaju rč za parkiranje alata Leks Stila ili Mandinga znaš da se sjemnka teško može zadržati na kiti kad je izvučeš, baš zbog toga što je uzak izlaz. Eventulano neka ljuspa od pasulja da se zavuče sa druge strane glave ako ti je glava znatno veća od tijela. Zato idi negdje drugo da ložiš klinčadiju.

moze i vnugo. ne cijelo, al desavalo se da ostane malo braonkastog po kondomu....

2. Mile banderas: Glavni vidim da se razumeš u teoriju, ali ako ikad budeš imao ribu i ako ti ikad dozvoli da joj ga uvališ u rč, reci joj da jede paprike par dana, možda ti se posreći pa doživiš što i ja. To ti iskreno želim.

Dobro Mile majku mu dobar ti je fazon, al je stara priča, i svi barem imamo jednog ortaka kome se to desilo. nekom je to sjemenka od paprike, nekom košpa o lubenice, nekom od dinje zavisi kako kad šta prispjeva od voća i povrća. Klasičan urbani mit, odsada i na Vukajliji.

3. јеботебог, как'и сте ви јебачи, да вам није некад и материца цела остала на врху курчегање? или макар део дванаестопалачног црева? оно, закачи се док јебеш. дужина, јебига.
    имам и ја понеки доживљај, ал' што вукајлијаш уме да претера, то нико н'уме!

4. Добро кад није целу пуњену паприку извуко из дупета.

5. Kurčev dim, haha, to možeš ladno definisati

Bolje ne, već i sada previše ugrađujem sebe u defkama, pokušavam od toga da se odviknem. Naravno, ako neko želi, nek' iskoristi naslov, nemam ništa protiv.
    To, a i dotična je sada g-đa Testis :)

6. a i dotična je sada g-đa Testis :)

ima da fijuče oklagija kada ona čuje šta pišeš ovdje :D

7. Nemoj Testise matert više zamalo da počnem da te zajebavam.

8. Zašto pobogu, jesi li pokvario igračku?

9. Nemam gde. A i suviše sam lenj.

10. Kaže riba nemoj više da ga guraš, osećam da mi ispada oko polako.

11. Na sreću, njoj je Vukajlija čista nebuloza, nikad i ne gleda, a post na forumu ne mož' da se lajkuje, pa da izađe na FB. Ne bi čitala ni koji je nik, o'ma bi me ubila!

zamalo da počnem da te zajebavam

Ma, slobodno, znaš valjda da se ne ljutim ni kad je zajebancija na moj račun. Do izvesne granice, naravno :)

12. Ma jok dobar si testis, nisi zloćudan

13. ma šalim se testis, mene bi moja ubila isto, ne podnosi kada pričam o bivšima,a ima duge nokte, nema šale sa njom :)

14. Znači oženio si je, a? Kakva joj je sad seka? Znaš kako kažu, ko nije probao svast, taj ne zna šta je slast ;)

Jebote to je mala semenka od paprike, ne ogromna od bundeve ili lubenice jbt... kad budete jeli papriku pa se iskenjate, pogledajte dole, videćete semenke.

Inače, ja nisam bio siguran šta je to, mislio sam da je možda susam, ali mi je bilo veliko za susam pa sam je pitao, ona je rekla da je jede papriku danima i ja sam povezao. Posle toga sam ga oprao odmah, nisam skidao rukom pa da tačno kažem da je bila semenka, nisam je stavljao pod mikroskop, ali 99 posto mislim da jeste.

15. de prestanite više o tim sjemenkama i govnima po kondomu, zgadićete mi analni sex a da ni probao ga nisam.

16. Kaže riba nemoj više da ga guraš, osećam da mi ispada oko polako.

Пуцају курје очи.

17. Ja kad sam bio 8. razred, i isli na neku gubavu "ekskurziju", kao neki manastiri, planine, kurci palci. I imali smo ribu u kolicima, onako lepa, imala sise. I nesto se muvali, i odvedem je kasnije do nekog sumarka da je khm khm... I to nam bio prvi put. I sad jebem ja nju, landaraju noge, a bus trebao da krene da se vratimo, i krenuli profesori da nas traze. I vidim ja dolazi razredni do nas, i kazem joj "ide profa, aj bezimo" i dignem pantalone i sprint uhvatim. I onda skontam da ona ne moze da hoda i ostala da lazi onako u svojoj himen krvi... jebiga.

Bolesniju i bolju priču nisam čuo odavno. +1

I šta je posle bilo sa tom? Jel prohodala posle te tvoje terapije?

18. Mene su jednom išopali brat od devojke koju sam seksao i njegova dva ortaka kad su nas zatekli.
    Bila neka žurka na plaži i mi otišli u neki šumarak, ja se svukao od pojasa na dole ona zadigla suknjicu i počeli da se udaramo, a ovaj nas valjda skontao kad smo se odvojili iz mase i došao sa ta dva lika i oletvali me prvo tu gde nije bilo nikog, a onda su me razvlačili i šutirali onakvog bez gaća pred celom masom. Nije neka provala al je žešći blam kad preko 200 likova i riba gleda kako te tri lika šutiraju po goloj dlakavoj bulji i po nateklim jajima sve uz ritmove di džeja koji nije našao za shodno ni da ugasi to govno od muzike dok su me gazili

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.