Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
nisu sve priče laži, ona za papriku sigurno jeste, ali nema veze pošto je dobra :), i ove od glavnog imaju lovačkih elemenata, ali ih je čovjek dobro sklopio, vjerovatno su istinite,a on ih malo ukrasio :)
Моје приче уопште нису нереалне, мада кад их поново прочитам може се рећи да имају мало ловачког шмека. Ипак, све су истините, можда би рибе мало другачије испричале, али у суштини то је то.
znam, znam, rekao sam da ti vjerujem da su prave, samo si ih ti malo ukrasio.
Tema: Kako учаробнити причу.
☺ ☻ ☺ ☻ ☺
Spandjao se (pazi izraza, olololo) s jednom vrh ribom ja. I sad odosmo mi kod nje na gajbu da se parimo. Ulazimo mi u kucu, kad cale joj spava na kaucu dole. Ja joj kazem: "aj negde drugde, ima da se probudi da nas pobije", a ona "ma kul je on, a i ne moze njega ni rat da probudi". Ja bio napaljen, ona vrh picoka, i ajde... Odosmo mi na sprat. Pocnemo mi, picimo nekih 40 minuta, kad ulazi cale u sobu. Ja se usrao. Ocekujem da ce da me polomi covek sad. A on ce: "ma nista deco, nego da niste za sendvic?" Ja u neverici, tresem se jos, kazem "pa moze". A cale ce: "super! Ti od napred, ja cu od pozadi!"
Moj prvi seks se odigrao na poljani iza škole. Pazi sad fazon, krenuo ja da radim radnju, prvi put u životu. Mlad, lep, napaljen. I cepam ja, cepam, kad vidim ona počne da se smeje. Gledam, kojkurac sad kad sam nešto zajeb'o. I ja jebem i krenem da se brišem po faci misleći da sam se isprljao ili tako nešto, kad ono jok. Ona se i dalje smeje, kida se. I ništa ja stanem, pogledam je i kažem 'Aj reci majke ti gde grešim, što se smeješ?'
Kaže ona meni 'Ma nisi ti ništa uradio, golica me ova trava 'oću da umrem'. Samo sam je pogled'o, nasmej'o se i nastavio da lešim a ona nastavila da se smeje.
Bilo golicljivo čeljade :D
Rale, okej je da svi lazu pomalo, al ti sto lazes!
И шта вози Батистута?
Hahaha
rale preso igricu
Bilo golicljivo čeljade
lolo dobra
Na hel. Sa druidom.
Ja sam jednom jebo tri ribe za noć, a nijednoj nisam platio.
valjda ide
"uz prisustvo osobe koja se uviđavno pravi da spava u krevetu do nas"
Au preseravanja ovde, to nije normalno.
Ja jednom na nekom seoskom vasaru skontao bivsu svoju, nesto mi tad dosla dobra, ma nikad bolja, a bila me sutnula kurva zbog nekog zgoljavka picopijevca sa bijelim fordom eskortom (manijak rece da je vozio eskorta, vidis, ima tu nesto). I mi tu uletimo u pricu, vidim ja, jos sam joj u dobrom sjecanju, malo bi nabijanja krivice sa moje strane, ona se malo poprimila, pa se dogovorimo da se pomirimo kako dolikuje. Posto tada nisam imao auto (u stvari jesam, al da ne objasnjavam sto nisam), a nemam ni sada (mora se plati 400 maraka kazne da se dobije vozacka), kontam ja gdje bismo mogli. I ja nju trgnem u mrak na seosko igraliste, na gostujucu limenu klupu. I krenemo mi na pos'o, kad nesto udari o lim. Ona se trze, ja se uzivio, reko nije nista. Opet nesto, ona opet poskoci, ja je smirujem. Al kad je treci put nesto bas jako lupilo, e tad se oboje sjebasmo. Skoci ona oce da bjezi ne mos je zadrzati. Ispostavilo se da su nas neka djecina upratila i gadjala kamenjem u lim, a da je neki, alal mu vera, bacio kamencinu ranga "za pokrivanje kupusa". Samo su me sjebali tad zestoko, jer dalje ne bi nista.
E moj mačo dok sam bio dječurlija i mi smo tako išli kod nas na savski kej na jebališta da lupamo na prozore dok se udaraju. Tako je bilo sve dok čoek jednom nije izašo s pendrekom i pošo gologuz da nas ganja po oranju. Kacam došo kući bio sam kaljav od oranja ko krmak.
ево првог што ми пало на памет додуше није за време него сам крај: пеглам рибу (један од првих пеглања са њом) и пред сврш скидам кондом, и пошто је мисионарска била пењем јој се на стомак и стављам јој га у уста. она сложи фацу у стилу :па ово ми се баш и не ради: и вади га и креће да дрка усмеравајући га ван њене фаце. ја га опет мало на силу враћам у уста и после пар секунди она забацује главу опет га вадећи уз речи "јбт осећам се ко најгора дроља сад" и ја желећи и у будућности да је карам, одлучим да ипак свршим на сисе да се не наљути због овога ал у том тренутку крене нагон и почнем да свршавам по целој фаци, део завршио у носу део у устима, она усплахирано пљује ово из уста и ја искористим ону фору "само се тако чешљаш" и кажем "ма јок, само се тако облачиш"
Ma znam sve to glavni, isto se radilo. Tako jednom, posto u blizini moje kuce ima neki nasip na kome se cesto taslace nesudjeni parovi, negdje tokom noci oko 11-12 (ljetno vrijeme, kasno se islo na pocinak) ide neka cura putem i pita nas (bracu i mene) da li imamo traktor. Kaze, zaglavili se ona i njen "rodjak" na nasipu autom, pa da ih izvucemo. Nemamo traktor, al smo nas trojica lole, pa cemo mi to da izguramo. Tamo mi stigli, kad neki momak, i danas kad ga se sjetim bude mi ga zao, tamo stoji pored pasata trojke karavana crvenog nasadjenog skroz, tako da su se prednji tockovi odigli od zemlje (a pasat inace prednja vuca). I udje moj brat kao on ce da vozi, taj momak i ja da guramo, a drugi brat i ta cura ce da se popnu na haubu da pritisnu kako bi prionuli tockovi. I krenemo mi, al samo jedan prednji tocak na zemlji, a ovaj drugi struze o sljunak, i posto se samo on okrece, a moj brat ko da je uhvatio Boga za bradu, okino punu gascinu, to reze, a guma poce da smrdi nevidjeno i da se pusi. Ovaj momak, jadnik, poce jaukat, kaze gasi to i uze da pregleda gumu osvjetljujuci je telefonom, kaze ubice ga otac, stavio nove gume. A ova njegova veselica, dok smo mi gurali pocela se fatat s mojim bratom na haubi, da ne povjerujes. Elem, izguramo mi njega nekako i da nam on 10 maraka, kao za uvar je, a ta njegova trazi meni broj telefona da mi se zahvali, plati pice il tako nesto (ma daleko bilo!). Nisam ih nikad vise vidio, al mi bas bi zao tad tog momka, vidilo se jedva je on skuckao da izvede tu dromPfulju na kres i eto sta mu bi...
večeras ću vam pričati priču da vam se pohvalim kako je to ispalo da ja od svih vas najviše ikada za sex platim.
Jebem ti ja tako jebem jebem jebem i samo odjednom čuješ pffffffssssssssssssssssssss izduva se i odleti