U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ispada da je teza više tačna nego netačna... hajde neku sledeću da malo žvaćemo...
ajd...
Ne znam, ne volim ja debele, ja volim kad ima ravan stomak, mršava, jeb'o ti to kad je ti uhvatiš a ono salo, goni je u pičku materinu, istuk'o bi' je onda a ne da je jebem.
samo još ovo: ako pogledamo onaj dio sedme umjetnosti gdje se uglavnom plodi, činjenica je da su obilatije više na cijeni :)
al Ninka, gde god uvatis-SISA jebote...milina...
i lepo kaze Paninaro, takvi genijalci crtali debele, posle pederski lobi uveo mrsavice bez sisa...
još ne viđeh film "pohotne mršavice"
Ma zajebi, sise se ne pikaju kad je debela. Bio sam jednom sa debelom i nikad više. I sad se naježim kad se sjetim.
i ja sam kao mlađi tako razmišljao. mudrost se stiče godinama :)
Zajebi to. :D Daj novu tezu neko.
U koka koli ima neke droge.
nema. ada na boci piše da je piće od biljnih ekstrakata. znači da je prirodno. to sam već objašnjavao roditeljima i prifatili su objašnjenje :)
ovo sam rek'o drugu jer je kukao za bivšom. I nešto se naljutio na mene iako smatram da sam potpuno u pravu.
Antiprotivno onoj 'napad je najbolja odbrana'.
Alanfordovski, Grunfov stil.
Inače, sve sam ovo 'smislio' kacam bijo mrtav od alkohola, kasnije su mi ljudi prepričavali, zato ne garantujem za doslovnost teze.
ma mora da ima...
ako nema kako je to pice dobilo toliku popularnost?..samo u dve zemlje na svetu nema koka kole...
reklama? pa reklamiraju se i zenske gace pa ih zene sve manje nose..
ukus? go kurac.
ambalaza? ajd dok je bila flasa u obliku zenskog tela da razumem..al sad ne lici...
droga, garant...
ma kakvi. zar misliš da bi svjecka zdravstvena organizacija dozvolila tako nešto? mnogo ti gledaš filmove i vjeruješ u teorije zavjere.
Jes droga, čuš, zove se KOKA KOLA.... pa samo ime kaže da ima KOKU!
i prirodnu rakiju ako piješ mnogo navučeš se. treba biti umjeren i to je sve. mada, sa drogom nemam iskustava tako da ne mogu da tvrdim :)
kakva svetska zdravstvena organizacija?
pa doktori su prvi na listi korumpiranih...
Nije droga, ja sam čuo da koka kola u nazad govori alok akok i da je to neki kurac vezan za neku sektu, đavola il tako nešto strašno i ružno! To je ona subliminarna poruka, ona jebe kevu konzumentu, a ne tešnost u flaši. Što frutela ne jebe tako ko koka kola? Pa zato što aleturf podseća više na štrumfa nego na đavla. Eto.
Kuku đe ode tema.
logičnije mi je ovo Kalašnjikovo nego da postoji korupcija na tako visokom nivou. nikad mi na granici nisu uzeli bocu koka kole kao nedozvoljenu. znači, u njoj nema ništa nelegalno.