Prijava

Али не би стварно био најбољи материјал, разумеш? Као што одабране имају кило плусева јер су одабране, а не јер су стварно толико боље од осталих, тако би и ове имале све више плусева, не зато што су заслужиле, него зато што су се нашле на листи.

Ne kapiram imperiosnizme.
Kako misliš najbolji materijal, pa gdje piše da nije najbolji?

Najbolji je al' nije najbolji al' ko fol jeste najbolji a ustvari nije.

To ono kao fazon kupiš najbolji sat od najjeftinijih satova i ond se kurčiš najboljem drugu kako si kupio najjeftiniji sat od najboljih satova i da taj sat ustvari nije original ali je toliko dobar kao i da jeste?

А где пише да јесте? Само зато што нешто има много плусева, не значи да је врхунско. Па има стотину дефиниција које су генијалне, а просто су случајно пропуштене за одабране или су за мрвицу побеђене за деф дана, те стога и немају огроман број оцена. Има их и гомила које су биле дефиниције дана у време када је сајт имао много мање корисника па опет имају много мање плусева од неких које су сада међу одабранима. Модератори често ваде заборављене старе дефке из нафталина и стављају их на насловну.

E to, o tome ti pričam.

Kvalitetne definicije su one koje imaju puno pluseva, to ja znam. Ove što imaju po 10-20, to je BLAAAAARGH, sranje definicije. One ne zaslužuju da budu na ovako prosvjetljenom sajtu.

Ја не знам што је ово уопште покренуто поново, Јамајчанин, оживио си стару тему која је неактивна 3 мјесеца са несмисленим постом да је закључамо, во имја оца и сина...
Нека то некропостовање...