Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
a ček ček ček ček
zašto samo slike sa neta a ne i sa kompa, pobogu? o.0
Slika će vam biti promeljena za koji sekund!
ПРОМЕЉЕНА :) Саћемо да видимо ради ли
Ne radi a i promeljena neće biti garant. :D
Edit: Ipak radi, fak jea!
i, kaizene, nemo' si seljak, nemo' me kuliraš.
sredi mi originalni nalog, ne mogu više da akam tuđ, ne ide.
Мени неће и даље да промељи слику :(
Probaj opet, meni je uspelo iz drugog pokušaja.
Promenijo!
Tandrcak daj URL. Ima problema sa nekima, pa pokusavam da provalim.
http://3.bp.blogspot.com/-M2VgoHpf9y4/T93KIthJI6I/AAAAAAAAHZo/qSCsuDVq4dE/s1600/yemen-map-mini.png ова нпр.
ЈА ЈЕМЕН!
Газда, мијења главатар, али потребно му је најмање минут,два да учита УРЛ, само да обавестим.
PROMELJIO! FAK JEA GA DEMET!
Možda jemenu treba još duže ;) Ispitaću.
Velika drzava Jemen. :)
Inace, gazda, posto imas dugme za promenu slike na profilu, mozes da sklonis ono polje za url slike u opciji "Izmeni profil".
Pametno. Hvala.
Nista, jedna odabrana kao zahvalnica. lolololo
I htedoh da kazem da sklonis dugme za ktitore, ali vidim da si uradio. Sad je sve u redu. :)
Нема ЈЕМЕНА још... Појебало ми се то одавно, ништа не могу да променим на профилу јебогалебацкрвави...
Казане децхко, има ли шта о овоме?
Ahahaha ne seri da još neće?
kaizeneee, a na mene da se smiluješ i vratiš mi mejl?