НБА

1. Čendler u prvoj četvrtini 13 skokova jebo ga otac. Melo se i dalje muči sa trojkama, zaplakaću.

2. Bandiša, ne skače Čendler toliko, koliko ih raznosi telom i osvaja prostor snagom. :)

'čestere, Čendler je imao 14 u prvoj.

3. Kad sam rekao da skače mislio sam statistički, ali kad si se već toga dotakao čovek zna da skače. U odbrani gleda čoveka, u napadu gleda loptu. Bob Petit i Mozes Melon su rekli da je to osnova uz guranje u pravom momentu, Čendler to radi fantastično.

4. Канда би Кари мењао та 54 поена за победу.... Фалио им је Ли и његових 10ак скокова по утакмици.... Чендлер је купио лопте лагано и у нападу....

5. Toronto sve dalje od plejofa, Elis dade trojku iz ocaja za pobedu, Memfis pravi Dalasu seriju 33-2, a Lejkersi sve blize plejofu. Ne svidja mi se nista od ovoga, a posebno ovo zadnje.

6. A Denver leti ispod radara,samo gaze. Lejkersi ako stignu u PO idu do finala konferencije.

7. Ko zna, bice nekih povreda do plejofa sigurno.

8. ne volim ovog Rubia ič, ali teraj KOBIJA GLUPOG PO BUREEEK

9. Hjuston 11 trojki u prvom poluvremenu. Ljudi nisu normalni.

10. Џабе Хјустону те силне тројке кад им у одбрани дува промаја....

11. Оpaa jebi glupog Vestbruka!

12. Kroford se vratio i odma' 24 poena :D Bilo bi zanimljivije da je Irving igrao, al' oavako srpdnja.

13. JEBOTE TEMA O NBA A MENE NIĐE!!!
    Elem, da dam analizu jednu: Lejkersi se polako uigravaju, na silu će se ugurat u PO ali će tamo da dobiju kurčinu masnu, sa titulom mogu da se pozdrave što mi je žao, jer bi' volio da Kobiša uzme još taj jedan prsten i da se povuče na vrhuncu moći. Hauard igra sramnu odbranu, znači žalosno je jer je bio defensive player of the year ranije. I imaju jadnu klupu. Majami gazi, iako ih ne podnosim, Vejda koji je pička od čovjeka što pokazuje svojim postupcima na terenu, i LeBron koji je kurva iz zna se već kojih razloga. Ali niko im ne može osporiti da su najbolji u ligi. Oklahoma je odlična, ali teško da može do titule. Njima treba bar još godina dana sazrijevanja da bi uzeli prsten. Ovako, stići će do finala najverovatnije. Sparsi će da urade isto što i prošle godine. Denver jebe ne staje, isto kao i Indiana, a niko na njih ne obraća pažnju, zato će da budu najveće iznenađenje. Klipersi igraju bolje nego ikad, mogu takođe svašta da naprave. Imaju premoćnu klupu, Jamala Crawforda koji je mogao da bude lider neke ekipe, ali nije imao sreće. Davis je kurac obični. Mislim nije on loš igrač, ali je to loše s obzirom na to da je prvi pik. Lillard ruki godine. Klivlend ima Irvinga, inače mog omiljenog igrača, koji tek treba da izraste u lidera i zvijezdu. Ako dovedu sledeće sezone nekog dobrog igrača pošto imaju mjesta u seleri kepu, mogu u playoff lagano. Minesota uz sve povrede ne može ništa da uradi. Ona nesreća Kevin Love bi se povrijedio da ga samog ostave u dječiju igraonicu obloženu sunđerima. Pekmen i Rubio kidaju, ali nedovoljno za playoff. Dallasu se vratio Dirk, ali posle povrede neće se uopšte vraćati u staru formu... VC malo podsjeća na stare dane, što mi je strašno drago :) Toronto ima tim, ali za naredne sezone, kroz ovu će samo da se prošetaju. Ostali nisu vrijedni pominjanja.
    UH AL' SAM SE RASPIS'O!

14. Jebote, ovaj post k'o da sam ja pisao.

15. Pa dobro lepo si izneo svoje mišljenje, u principu dosta si pametnih stvari i rekao. Ali Vejd nije pička, samo je skroz predan, voli da pobeđuje. A LeBron je najbolji košarkaš na svetu trenutno i to je to. Al' kao što reče ti, samo da se pojačaju malo te lošije ekipice da Love bude zdrav i sledeća sezona na krv i nož. I Wall da bude zdrav...

16. Lebron je pičketina a i Vejd što se mene tiče mada ne tolika kao Lebron.
    Slabo pratim ove sezone NBA, iz godine u godinu sve slabije. Krivo mi je za Minesotu, nemaju sreće sa povredama pa to ti je. Baš su mi gotiva tim sa Rubiom, Švedom, Pekmenom... Navijam za Boston iako sam se oprostio od plej offa posle povrede Ronda oni igraju iznenađujuće dobro e sad koliko će to da ih drži ne znam, na kraju se možda i dokopaju plej offa ko zna. Ako i uspeju to im je maksimum teško da tamu mogu i prvi krug da prođu.
    Favoriti su po meni mrski Majami i Oklahoma. Ne bi doduše otpisivao ni Kliperse jer vidim da razbijaju a ni mrske Lejkerse iako igraju loše ako se dokopaju play offa svašta mogu da urade al se nadam da neće ništa. Čikago zavisi od toga da li Rose može da uđe u formu ako on uđe u dobru formu sve je moguće pa i finale a možda i titula. Ne znam kako stoje sad i da li je Rose počeo da igra standardno i kako uopšte igra? I da li uopšte postoje šanse da on uđe u neku solidnu formu do kraja?
    Irving mi je omiljeni igrač od ovih mlađih. Gotiva lik skroz i može da izraste u pravu pravcatu zvezdu a nadam se i da hoće.
    E da kako igra Njujork? Je l' ima leba od njih?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.