НБА

1. Loši smo u principu, nego su svi ostali još gori pa se provlače.

2. A onaj novi Njujork, Bruklin kakogod? lolo

3. Krenuli su bili dobro pa su popustili, Deron nije na visini zadatka, sledeće godine će bolji biti kapiram, ali ulaze u PO 100%.

4. Tucani, pa Kajri već jeste zvezda. Dečko je sa 20 godina među najboljim plejmejkerima lige i učinio je da navijači već zaborave izdajicu Lebrona. Definitivno mi je Klivlend uz Denver i donekle Minesotu najsimpatičniji tim. Oni su se otarasili igrača sa velikim ugovorima, imaju dosta prostora u salary cap-u i ako pametno odrade transfere u narednom periodu, uz bekovski tandem Kajri - Vejters, zdravog Varežaoa i još neku zvezdu koju će verovatno da dovedu imaće tim za respekt.

5. Ja baš gotivim Kajrija takođe, mislim da nema osobe koja prati NBA, a da ga ne gotivi. Pravi basket igrač.

6. Finale Denver-Indijana. Da se žuti :DD

7. Finale Oklahoma-Njujork da se plavo-narandžasti!

8. Nju Jork neće ni do polufinala konferencije.

9. A Denver i Indijana hoće lolol.

10. Pa sad, ja sam mišljenja da hoće. Denver će biti tu 4-5. Znači vjerovatno će da ide na Memfis. Mislim da mogu da ih prođu.
    A Indijana je trenutno treća, a mislim da će da idu ili na Bruklin ili na Atlantu.
    Ali na istoku se još ništa ne zna.

11. Ako Denver može Memfis mogu i Niksi Seltikse ili Milvoki.

12. Ove godine ga Majami duva....treba obratiti paznju na San Antonio,LEJKERSE,Denver i Klipse (ove godine imaju veterane cija ce igra bar za 50% da se popravi u PO i znaju kako se igra tad) NY je krenuo strasno medjutim opala im je igra i uglavnom se svodi koliko ce Entoni da povuce...Oklahoma ko i svake godine furiozno preko sezone i tim tonom u PO al ga na kraju ispusi nemaju nikakvu klupu i kad jedan od "DUA" potpeti Oklahoma se tesko izvlaci ili gubi...Bruklin/Fila ispod ocekivanja...

13. A FIla bez Bajnama celu sezonu jbg... Kajri je odličan, rekao je Bajron Skot da će ga spojiti sa Polom na leto da rade da još više napreduje. Ako ga obiđu povrede biće vodeći plej lige kroz 2-3 sezone. NY i Houston su se zaleteli ali očekivan pad forme, NY zbog godina, Houston tek spojena ekipa mora tu malo da prođe vremena. Bilo bi dobro da se Šarlot pojača kako valja, Kemba da nastavi da kida i sve ekipe će biti za respect.

14. Млатони
    Tucani, pa Kajri već jeste zvezda. Dečko je sa 20 godina među najboljim plejmejkerima lige i učinio je da navijači već zaborave izdajicu Lebrona. Definitivno mi je Klivlend uz Denver i donekle Minesotu najsimpatičniji tim. Oni su se otarasili igrača sa velikim ugovorima, imaju dosta prostora u salary cap-u i ako pametno odrade transfere u narednom periodu, uz bekovski tandem Kajri - Vejters, zdravog Varežaoa i još neku zvezdu koju će verovatno da dovedu imaće tim za respekt.

Mlatoni mislim na zvezde tipa Džordan, Brajant itd. Znači da ostvari veliku karijeru. Gotiva igrač. On, Durantula i Fear the Beard su mi najgotivniji trenutno uz naravno Pirsa i Ronda.

15. Pa dobro, to se svodi tek pri kraju karijere, ja mislio trenutno. Biće on veliki igrač, samo da ga povrede zaobiđu.

16. Ne svode se rezultati NY-a na to koliko Entoni povuče jer on uvek vuče dosta lolol, svode se na igru ostalih.

17. Ljudi jebote ne mogu da vjerujem da na jednoj temi vidim ovoliko pametnih postova i pravilnih stavova i mišljenja, bez vrijeđanja i sa respektom, bez glupavih komentara. I to još o košarci. Znači popravili ste mi dan :D

Elem, da kažem nešto o Bostonu, Njujorku, Bruklinu i Čikagu.

Boston ima staru ekipu, KG igra dobro, ali straaaašno mnogo ispod onog nivoa na kojem je igrao kad je bio mlad. Mada nema tu šta mnogo da se filozofira, godine su učinile svoje. Pirs takođe, mada oni tekme dobijaju na iskustvo. Strašno mi je žao Ronda, posle kidanja ligamenata nikad se ne zna kakav će biti kad se vrati. Što mi je mnogo žao jer je definitvno jedan od rijetkih čistokrvnih plejeva koji danas postoje u ligi.

Njujork je krenuo odlično, Melo, Amar'e, JR Smith, Chandler, Kid, ekipa za respekt. I taman kad je izgledalo da konačno mnogu da igraju kao ekipa, opet je proradio Melov ego, i opet je počeo da igra sam. To će ih koštati napredovanja u playoff-u, u koji ulaze neminovno.

Bruklin radi fantastičan posao, s obrizom na to da su nova franšiza. Imaju Johnsona, koji je jedan od najboljih klasičnih bekova u ligi, samo je strašno potcijenjen. Clutch šuter, strašan igrač, koji je stalno sposoban da ubaci 20+ poena. Imaju Derona koji stalno pravi fantastičan posao, tu nema mnogo da se komentariše. Imaju Bruka Lopeza, kome je ovo najbolja sezona do sad, zasluženo all-star igrač. Imaju Wallacea, imaju odličnu ekipu, samo im treba uigravanja.

I na kraju, Čikago. Čupaju se nekako, kako ni sam ne znam. Totalno su mi nejasni, bez Rosea je taj neki štimung koji su imali nestao, ali guraju. Noah koji igra odlično, kao i Boozer i Deng koji pružaju solidne partije, čuvaju makar taj neki pristojan skor, ne dozvoljavaju da budu oduvani, da obrukaju franšizu. Samo ne znam šta će se desiti sa Roseom, nikad se ne zna posle povrede šta se može desiti. Možda se vrati i jači nego ranije, a možda bude katastrofa (Bože ne daj da se ovo desi).

Liga u ovim trenucima proživljava ne baš najbolje godine, to ćete se svi složiti. Čitava jedna generacija legendarnih igrača odlazi. Kobe, KG, Paul Pierce, ray allen (ne zaslužuje ni ime da mu napišem velikim slovima u ovom mom skromnom postu, što ne spori da je po igri legenda), Steve Nash, Ginobilli, Parker, Dunkan... Liga neće bez njih biti ista. Ali će to omogućiti potpunu dominaciju LeBrona i njegovu vladavinu dok se mladi igrači (Kyrie, Kid-Gilchrist, Davis, Lillard, Ross od rukija, Durant, Westbrook, Paul, Griffin, Crawford, Rubio, Love, Peković, George, Harden, Curry i ostali mladi) ne razviju dovoljno da mogu da se suprostave i skinu šupčinu LeBrona sa mjesta gdje je sad.

18. A da kažem ja nešto o Lejkersima: Nadam se da neće ući u plej of.

19. Који млади Крофорд? Је л' се то онај Џордан распуцао ове сезоне?

20. Ma ne, ja sam se zajebo, mislim na Džamala, ali sam se zanio malo :D On ima kolko, 31-32? Mada može lagano da izgura još makar 2 sezone u ovoj formi. A u ovoj formi kida.

Dukka
    A da kažem ja nešto o Lejkersima: Nadam se da neće ući u plej of.

Ja ne znam što svi hejtujete Lejkerse toliko?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.