Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa dobro, al' su dobili :D A bilo je do jaja, to si u pravu :D Amar'e vintage block :) Mada nije on mator, 30 dina, saće 31... I kako posterizova Ibaku, ono je bilo moćno. Vazda sam ga poštovao k'o igrača i čo'eka.
Amareeeeeee
Daj da vidim lijepljenje Serža.
upisujem se
Rekao sam za Fišera i Kida da su matori ne za Amarea mada kad prebaciš 30 stvari se menjaju ipak. :D i Denver igr'o dobru odbranu u pm.
Denver jebe, ne vadi.
Imaš na prethodnoj strani :)
Rekao sam za Fišera i Kida da su matori ne za Amarea mada kad prebaciš 30 stvari se menjaju ipak. :D i Denver igr'o dobru odbranu u pm.
Znam, nego sam ja konstatovo :D
Ne, ne mogu da gledam kako se Lejkersi izvuku svaku tekmu...ne mogu da gledam kako supacka Juta ne moze nikog da dobije...ne mogu da gledam kako su lejkersi sve blizi osmom mestu...
I da, sta je sa Sparsima sinoc? Drugo polvureme primili 79 poena? lol
KOBI JEBE, jebiga DŽanki. :D
Al' kako je epic što je dobio nadimak po stranici NBA Serbia, portalu tačnije.
NBA on ESPN
Kobe "Vino" Bryant just single handedly willed the Lakers to a win with 41 and 12. A set of epic 3s to send it to OT to cap off a crazy game.
Ma nek poduvaju kurac govnari, samo da nekako ne udju u plejof, al kad vidis mrtvu Jutu...
Redži Evans plodi 11 poena 24 skoka. :D Naravno, kapa dole Deronu 11 trojki, i rekord NBA za trojke u prvom poluvremenu.
Deron odigro vrh tekmu. Pirs jebo majku, mogu samo da mu ga popuše. Belineli game winner. Lillard rookie of the year, izbušio Spurse. Thomas iz Kingsa strašan potencijal. Kobiša se posro na sve, otišli preko .500. Brada jebe.
http://www.youtube.com/watch?v=_lEgFnNwPzY
Brada 3-17 šut. :D al izvukao je na bacanjima 20 i naravno 11 asistencija lepo razigravanje.
Brada je budala, svi su kritikovali njegov odlazak iz OKC ali sad je ovamo vođa tima... Tako da ništa neću reći za to. :D
Čovek drži do sebe jebiga. Izabrao je put da bude lider, da ima zasluženu mitažu a i neki dolar više, ljudi smo. Odrekao se sigurne titule kroz 1-2 godine al' dobro, svi vidimo kakva je igračina.
Лејкерси објашњавају и драго ми је да иду ка плеј-офу.... Још само кад би Маверикси урадили исто неким чудом....
Mozda i uspeju Mevsi al teskom mukom...juce objavljena vest da je Pirs trebao da zavrsi u Mevsim pred kraj prelaznog roka i da se u zadnji sekund povukla odluka. Lejkersi gaze samo tako...
Ма где ће Пирс диде из Селтикса.... А и Мевсима се касно вратио Дирк.... Да су добили пар оних утакмица што су тесно изгубили (а било их је подоста и пре Диркенштајновог повратка и после) били би у игри.... Овако им треба нека серија од 7, 8 победа....