НБА

1. Naravno da će da bruji, najbolji je, onda kad je na AS omašio onaj šut pričali su o tome kao da je omašio zicer za titulu. Jebiga, kad si najbolji hejtuju te dosta. Mada protiv Memfisa je odlučio meč onom trojkom.

2. Dippere brate, sve je to fino, al' ovo su uglavnom ulazi... Neću da cjepidlačim, jes' to clutch, ali ja mislim da si ti veoma inteligentan, i da si shvatio na šta sam ja mislio. Sve ja to poštujem, ali nije on ni Kobe, ni MJ, ni jebeni Joe Johnson što se tiče clutch situacija, i tu ne spada u najveće.

3. +6 poena za 37 minuta.... :)

4. HAHAHA gde si pošao!? :D

5. Ovo će da pamti do kraja života.

6. Ma jok, ima da kaže da ga je bolelo rame, čini mi se da je već rekao da je mogao da propusti tekmu...

7. KAKVA NOĆ SINOĆ RASU IM JEBEM!!!! ZNAČI KOBIŠA VRAĆA LEJKERSE SA 25 RAZLIKE, NEVJEROVATAN U 4. ČETVRTINI, VANZEMALJAC! HOWARD NEŠTO MALO URADIO. JES DA SU IGARALI KO KURAC PRETHODNO, AL SE IZVUKOŠE! LEBRON GAME WINNER (OPET ULAZ AL AJ), AKCIJA BOSTONA IZ PRIRUČNIKA ZA GREENOV GAME WINNER I POBJEDU. SINOĆ VEČE ZA PAMĆENJE!

8. jesi ga bacio a? :D

Šalu na stranu, stvarno je bila ludnica.

http://www.youtube.com/watch?v=cylFQ7-K2IE ovo je pobeda.

9. BRATE JA SAM SVRŠIO 16 PUTA. SAMO NA OVAJ SNIMAK IZ LOB SITIJA! :D ZNAČI LOM LOM LOM :D

10. Gaze jezerasi samo da ulete i PO,sinoc su prvi put igrali kao ekipa...

11. Ko večeras jebe Tandere?

12. Газе Њу Орлинса... једва! :Д Да Коби није почео да разиграва, не би их ни стигли. Мис'им, шта знам, тако ми се чини на хајлајт-клипу. Ал' стигли 20 разлике у задњој четвртини - респекат!

13. Iskustvo, jebiga. :D Večeras 2 tekme, ali odlične.

14. A i Oklahomu i Nju Jork i Bruklin-Jutu-Dalas...bice bice... veceras su bas dobre tekme, igrao sam na Denver i na Oklahomu au kurac...

15. Večeras će Thunder da pokida imam neki osjećaj :D (Ako me osjećaj zajebe, nemojte da me sprdate) :D

16. (Ako me osjećaj zajebe, nemojte da me sprdate) :D

A jebiga sad :D

17. Hahahhahahaha da se ja osiguram na vrijeme :D

18. Ipak sam bio u pravu :D

19. Nisu baš pokidali :P

A komedij, Fišer ukrade loptu Kidu i krenu da se jure njih dva ćelava matorca ali iza leđa Amar'e BLOCK PARTY :D