НБА

1. Кубан добро платио судије :) Било је баш доста спорних одлука...ал ова победа Даласу требала више него ишта... ЈЕБИ ГЛУПЕ КЛИПЕРСЕ МОЋНИ ДАЛАСЕ!

2. ma zajebi realno kako je faulirao O Džej Mejo onda Grifina jbt za redovan sud kod nas... i onaj faul na kraju, smešno. Al' dobro Dirk pokidao nema šta.

3. О Џеј Мејо фаул за искључење, нереалан фаул грифина 0,6 до краја. Далас се провукао кроз иглене уши, није требао.
    Видим и Минесота се иживљава над Детроитом. Ђе она генерација Детроита са Бен и Рашид Воласом, Билапсом, Хамилтоном, Принсом... еј животе курво.

4. Ma Minesota je prejaka.. :D i da, kara Minesota veceras Lejkerse...red je :D i dalas zauzme njihovo mesto Lejkersa u plejofu i zdravo djaci :D

5. Smit šesti igrač godine, ako ne bude on prevara najveća.

6. E stvarno bih volio da Dalas uđe u plej of, ali ono sinoć je bila štela. Ja sam gledao samo izvještaj, ne cijelu utakmicu, pa ne znam kakva je bila utakmica, ali sumnjivo sve to.

7. Nek Lejkersi uđu u Play off, ne znam što hejtujete. Volim ja Dirka, on je legenda, sve to stoji, ali mi je Kobiša draži. Ima masu mana i taj neki rad, ali jednostavno je mi je drag (no homo lol). I ući će u Play off kako se god okrene.

8. Pa dobro, ko god ode kao 8. male su mu šanse protiv Sparsa.

9. Детроит је отиш'о као и њихова индустрија лоло.

На западу бодрим Денвер, на истоку Велику јабуку, али ценим да ће у Плеј Оф-у Запада бити чупавије него икад, за Исток ценим да ће у финалу Конфе бити Њујорк и Мајами. О финалу не бих још да причам.

10. Ја се највише надам да ће Хјустон да покупи серију пораза и да ће онда Далас дуђе у плеј-оф, ал' то је реално очекивати колико и наш пласман на светско у Рио....

ManUtdOwn18
    Smit šesti igrač godine, ako ne bude on prevara najveća.

Ужасно извикан играч.... Батица узме барем 20 шутева сваку утакмицу и наравно да ће давати 16-17 поена.... Његово и Мелово иживљавање их је и коштало гомиле пораза....
    Ја да сам нека власт, дао бих је или Џеку или Ђинобилију или Крофорду (тим редом, али су јако ситне разлике и неки лични укуси за стил игре)....

11. Dub
    Pa dobro, ko god ode kao 8. male su mu šanse protiv Sparsa.

A realno Sparsi su uvijek prvi. Stara je to garda, Kobiša na veliku trojku. To bi bilo strašno zanimljivo. Ako bi Howard dobro odigrao protiv Dankana, (zaustavio ga odbranom makar djelimično, a u napadu takođe izdominirao, makar djelimično) jer ima bolje fizikalije, a na taj način se često dobija matchup, Kobiša odigrao na nivou i zatvorio Đinobilija a na drugoj strani ubacio 20+ poena i jedno 7-8 asistencija, i Nash balansirao sa Parkerom, eto ti ravnopravan meč... Samo u tim slučajevima prevagu donosi klupa, a klupa Sparsa je jedno 4x bolja od klupe Lejkersa...
    JEBOTE JESAM LUD, PREDVIĐAM BUDUĆNOST

12. Хауард ће дигра против Тијага....
    Коби ако буде имао 7, 8 асистенција имаће и исто толико изгубљених.... Нека јебено препусти Нешу асистенције, а не да ради све на силу.... Паркер ће да урнише Неша и у одбрани, а поготово у нападу јер Стеван ни не игра одбрану....
    Ако буде та серија биће лагана победа Спарса.... Првенствено јер имају озбиљну екипу и најбољег тренера у лиги још од Реда Ојербаха.... Ал' опет, пример Мемфиса пре 2 године казива да ни Спарси нису сигурни....
    АЈМО ЛЕЈКЕРСИ И МАВЕРИКСИ ДО ПЛЕЈ-ОФА!!!!!!!

13. Smit rešavao tekme kada nisu tu bili ni Melo ni Stodemajer ni Čendler, Smit jebe!

EDIT: A uzima samo 15 šuteva! LOL

14. Jebte ovog Samperta iscjepa Memfis!!!

15. Јел гледа неко сем мене Чикаго-Мајами?

16. Јебем ти ћивот добише Булси и то без Ное, Белинелија и наравно Роуза...

17. Smit potvrdio moje reči čovek. E jebiga, a baš sam se nadao da će da izgube protiv Njujorka, sise.

18. PRC, ETO VAM GA NA LEBRONE!!!!!! KRAJ! Kako Lebron nabi Buzera ramenom kod psotavljanja bloka, flagrant foul odma'... Bravo za sudije. Lebron popizdio.

19. Чуди ме да нико не прича о недосђеном фаулу за Рубиа у задњој секунди? Брајант га лупио по руци...Б Р У К А!

20. Kol'ko je sranje suđenje u NBA ove sezone, to nije normalno. I sad ne što volim Kliperse, ali stvarno njih često zajebu. A i generalno je šit, kad su štrajkovali sad im pište jaja samo da odsviraju i uzmu pare.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.