Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
А да ли је била намерна напад пре тога кад су се два играча попела Леброну на главу?
Баш напротив, очајни су били цело вече, много грешака су направили...
Не могу никако да схватим на основу чега онај истетовирани балван Андерсен има место у тренутно најјачем тиму у лиги ? Који пацијент јбт, па оно је страшно. Ја сам убеђен да је Ђуро Остојић бољи играч од њега.
Dobar je Andersen još ima problema malo sa kondicijom nije dugo igrao jbg, ali tu su 2-3 kucanja sa klupe, i ovek dobra pomoć u odbrani.
AJMO NAŠIIII!!
Serija Indiana-Miami prošle sezone u playoffu je bila puna ludačkih faulova i grube igre sa obje strane, posebno sa strane Indiane, jer jednostavno to je način igre koji (ponekad) upali sa Miamiem. Isto se to desilo sa Chicagom. I viđelo se kako je LeChoke popizdio, što mi je bilo strašno drago. Frustration is a bitch.
DA PONOVIM,
INDIJANA- DENVER, ŽUTO FINALEEEEEEE!!1
AJMO PACERSI, ZA REDŽIJA VELIČANSTVENOG!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0HhkVStaY90
Каква смејурија. А ова сисица Цоби одма у свлачионицу. Јесте један од најбољих икада али као човек је чобан негде у рангу Дарка Миличића.
Брате стави се на његово место. Направиш фаул три секунде пред крај а судија не свира ништа у утакмици која можда значи пласман у Плејоф. Не верујем да би ико пришао судији и реко Е ЗАЈЕБО СИ СЕ, ТРЕБАО СИ ФАУЛ ДА СВИРАШ. Што написао неко у топ коментару, није крив Коби него судија.
Braaate....rekoh ja...to je bila faulcina.
Nešto opet gledam ono kako se lebron zakucao u Buzera. Nije ga ni pomjerio iz mjesta jebote!
Fino.. http://www.youtube.com/watch?v=DhmM17KXwQI
Kako mi je Evans gotivan igrač, to nije realno. Šteta što nije nastavio sjajnu ruki sezonu, mada ja se i dalje nadam da će da "burst out", da eksplodira, i da izdominira opet.
Meni žao što uništiše Džimera. Al' dobro, jebiga, bar se Kemba probio.. Sakramento je skroz kul ekipa, da ostnau na okupu još koju sezone uz neko pojačanje i eto boljeg rezultata u PO 100%.
Sakramento je odlicna ekipica, sto kaze Bandi uz neko pojacanje, malo bolju klupu i to je to...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=455T9AlMuVc
унео га у кош!
Pekmen natrpao Oklahomu, kao najefikasniji igrac Minesote. 22p 15sk 1a
Jebem ti Diandre Džordana i 40 milki i slobodna bacanja i sve u kurac.
Da, Dankanove korake za pobedu sam zaboravio. Sudije vs Klipersi 5:0
Al lepo kaze Lebron, jebote bukvalno ga tukli protiv Cikaga...
EDIT: Kad smo vec kod Lebrona, dobru partiju imao sinoc..odlicnu...6/7 trojke, za pohvalu :D
Da, pokidao je, toliko o tome koliko on ne šutira iz daljine...