НБА

  1. Koji je to antisemitski film Kajri promovisao? Niko da navede ime filma

  2. Ala uništiše Nece čoveče, ja ne znam da li se ikada u istoriji lige dogodilo da se tim, budžen da osvoji dva - tri prstena za redom, skrlja na ovakav način i završi u rasulu za tipa dve godine. Ajd da su u pitanju povrede ili ne znam šta, ali ovo sa Kajrijem i Simonsom je suvo zlato. Još su se rešili mase kvalitetnih igrača da bi ova trojica mogla da uzimaju 90% šuteva svako drugo veče. Čak su i Neša oterali jer ne znaju šta drugo da rade. Jadan Durent sa njima tamo, stvarno, žao mi čoveka. Još su i Vesbruka zamalo doveli, kakav bi tek to cirkus bio.

  3. A Durent je baš pa cvećka sve se plašim. Ko ga jebe to mu je karma za onaj odlazak u GSW i uništavanje lige tih nekoliko godina. Ali kolko Hardena zabole patka izvuko se na vreme, nije da se baš nešto usrećio ni u Filadelfiji ali svejedno bolje tamo nego u ovoj katastrofi od ekipe.

  4. Исто Нетси пре 10 година.... Додуше, тад су их плате сјебале....

  5. Kvota na Chokelahomo shitty plunger protiv konjušara 3.00 STAVLJAJTE SVE PARE ŠTO IMATE BRZO DOK NE SMANJE

  6. Šmoklja car treći golman grenobla

  7. ne kapiraš mračim da bi pobeđivali
    nema na čemu

  8. Marej se trza, doduše protiv užasne ekipe koja tenkuje ali daj šta daš.

  9. Trebaće mu još jedno 20 - 30 utakmica da se vrati u formu, samo da ostane zdrav.

  10. Šmo šta je Udoka to tako strašno skrivio da ga suspenduju na čitavih godinu dana?

  11. Niko ne zna još sve detalje, kao neko nedolično ponašanje i stupanje u vezu sa nekim od ženskih zaposlenih lica, to je ono sa čime su seltiksi izašli u javnost, a mi sad možemo da špekulišemo šta se zapravo desilo, od toga da je jebo rendom čirlidersicu u svlačionici do toga da je jebo ženu vlasnika ili breda stivensa. Čim su oni bili spremni ne da ga odma otpuste kao što su spursi uradili sa ovim debilkom Primom nego su hteli da ga suspenduju čitavu sezonu izgleda da se zamerio nekom iz uprave kluba.

  12. Fala Šmo, to sam i ja našao. Navodno, koliko sam skontao, slao poruke ženi nekoj što radi nešto u Seltiksima, neprimerene sadržaje, obraćao se kako ne treba i ostala opšta mesta. Navodno. To je već prekenselovanje u koje ne verujem, mora biti nešto daleko ozbiljnije - ovo je smešno čoveče. Ne radiš to treneru koji te je odveo u finale i sa kojim treba da uzimaš prstenje, mora biti nešto baš baš zajebano.

  13. Bukvalno i moje rezonovanje bilo takvo, ja sam išo još dalje, mislio sam da je neka pedofilčina kao Gilfi Sigurdson pa su hteli suspenzijom da mu pripreme polako da ga proguta mrak i da nestane iz sveta sporta ali po svemu sudeći samo je prevario ženu sa pogrešnom osobom nije hteo jbg.

  14. Aha, Sigurdson mi prvi pao na pamet (uzgredbudirečeno, kako je taj uspeo da završi u Turskoj a ne na robiji), ne znam, moguće da je varao a ova ima iq dovoljan da skonta da može da mu izvuče brdo love, pa krenule pretnje ciganisanje, klub skontao da to može da ih košta jako puno lošeg publiciteta i da im skrlja atmosveru, pa izvagali da je bolje da ga se reše. MADA - da ga suspenduju na godinu dana je premnogo čoveče, pogotovo posle svega što je napravio. Konkurenti su za titulu, i to ozbiljnu, još ga sad možda uzmu ovi šupci da ih vodi. Ne znam, ili je tipa žena vlasnika, ili jakog deoničara, ili je nešto baš baš gadno napravio. Za varanje i uvredu žene se ovo ne dobija, naročito jer je crnja i sad su u modi. Ni igrači se ne oglašavaju, ko zna šta se tu izdogadjalo.

  15. Smart i Braun se oglasili kad su čuli da mu bruklin sprema ponudu, kao zabezeknuti su i pružaju mu podršku da ostane u bostonu. Ko zna šta se tamo desilo ali definitivno je jebo nekog kog nije trebalo. A što je najjače ništa se nije promenilo maltene u igri, ne oseća se odsustvo Udoke, i dalje izgledaju dobro uprkos ovim porazima.

  16. Možda se gledaju na zumu i skajpu pa im postavlja igru.

  17. Donovan Mičel glumi Bodirogu sa onim potezom dva napada za redom, fino. Ne vidjam da bilo ko još praktikuje to povlačenje lopte.

  18. Ovo sam malopre našao, spisak nekih igrača koje su Lejkersi poslali u druge timove zadnjih 5-6 godina

    Lonzo Ball
    Brandon Ingram
    Julius Randle
    Larry Nance
    Kyle Kuzma
    Zubac
    Talen Horton Tucker
    Mo Wagner
    D'Angelo Russell
    Jordan Clarkson

  19. Ubaci tu i KCPja koji je iako ga ne gotivim nešto preterano postao jako zahvalan 3&d igrač. A zauzvrat su dobili dejvisa za koga se već sad govori da oće da ga trejduju, i westbruka koji vidi se kakav uticaj ima na ekipu. Plus su se odrekli i toliko pikova da ne znam na šta će da liči ta ekipa za nekih 5 godina. Da li je to vredelo onog jednog prstena, to je pitanje. Ja bih čak rekao i da jeste.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.